Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
67

A kísérlet (2010)

The Experiment
Filmadatlap
 
22
Szereplők
3
Vélemények
16
Képek
1
Videók
A kísérlet
 
harnas1207   2018. 11. 29.

legújabb vélemény

Nekem jobban tetszett, mint a német változat. Két okból. Itt egyből éreztem a szereplőkön, hogy direkt lettek ők kiválasztva raboknak illetve őröknek. A kísérletezők már az elején tudták kinél mit fog kihozni ez a játék. Másrészt Forest Whitaker az egyik legirritálóbb fejű színész akit valaha láttam. A legtöbb karaktert akit megformáz ütném péklapáttal.Ezt a képességét ebben a filmben csúcsra járatta.

 
hsanya182   2016. 09. 12.

Jó kis pszichológiai film egy megtörtént kísérletről. Nagyon jól adagolja a feszültséget, ahogy kialakulnak a konliktusok a jellemekből fakadóan, egy idő után már mindenki a saját elfojtott belső vágyait éli ki. "Az ember nem tud fejlődni ha nem tud megbocsájtani" vagy a szemet szemért fogat fogért a járható út?! Csak ezt a verziót láttam, tanulságos, érdemes megnézni, hogy alakult a kísérlet.


 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Nem olyan rossz ez a film, de a német változat tényleg veri ezt, ahogy többen itt írtátok is. Ebből én hiányoltam a kísérletet felügyelő személyzetet és azt, hogy próbált a főszereplő információt kijuttatni. Az sem ártott volna, ha itt is lecsukják a főgeci őrt. Viszont az újságírós, rejtett kamerás vonalat nem hiányoltam, az szerintem felesleges volt a német filmben. Ahogy a csaj szerepeltetése is. Ebbe viszont nem kellett volna a szexmániás őr buzulását erőltetni, az zavart engem.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.