Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
81

Palackposta

(Flaskepost fra P)
 
hsanya182  2017. 01. 18. 13:02

Szerintem is jó film, az eleje kissé vontatottan kezdődött, a nyomozós rész nem sikerült olyan erősre, este már majdnem bepilledtem rajta, aztán elkezdődött a nagy üldözés, rögtön érdekfeszítővé vált az egész, aztán rögtön kinyílt már mind a két szemem :)
Gyerekrablásos és ilyen vallásos film miközbe végig tudjuk ki a gyilkos, mégis feszült filmre sikeredett...

 
ANdraS  2016. 08. 04. 13:25

Tegnap láttam a filmet és szerintem nagyon, nagyon gyenge volt. Valahogy nem sikerült az alkotóknak sötét, izgalmas hangulatot keverni a sztoryból. A karakterek cselekményei logikátlanak voltak, a kulisszák műek.

 
dulkap  2017. 03. 31. 16:41

Hát úgy fest, hogy az utolsó Q-ügyosztály filmemet láttam. Mindhárom részt megnéztem és egyik sem tetszett, így sok indok nincs rá, hogy egy következővel is próbálkozzak.
Sokan szidják az amerikai filmeket, hogy abban mindenki hülye, még a rendőrök is. Na ebben a tekintetben ez a film is nagyon amerikai. De ezt akár még el is nézhetném, de összességében a film erőltetett és igazából izgalom mentes, leginkább azáltal, hogy az elejétől tudjuk ki a tettes. Azt meg, hogy miért teszi amit tesz nem sikerült a készítőknek szépen adagolniuk. Ráadásul Morck annyira ellenszenves, hogy az ember már azért tud csak drukkolni, hogy haljon meg.
Szóval én lezártam magamban a sorozatot, mert még a közepes szintet sem érte le nálam egyik rész sem.

 
Bogi87  2016. 07. 27. 11:07

A Q-ügyosztàly eddig megfilmesìtett törtènetei egytől egyig kivàlòak. Nekem az eddigi 3 film közül a Palackposta tetszett a legjobban. Teljesen megàval ragadott a törtènet, pattanàsig feszült film, ami az egèsz jàtèkidő alatt izgalomban tartja a nèzőt. Nem az elkövető, hanem a mièrt a fontos, amire szèpen lassan fèny derül.

 
indingo  2017. 04. 11. 15:30

A könyvhöz képest sajnos nagyon leegyszerűsített, persze így is van egy bája filmnek. Már amiatt is másnak tűnik, mert nem amerikai, más a film gondolkodása vonalvezetése.

Fares Fares
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Jakob Ulrik Lohmann
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Hans Petter Moland
Pål Sverre Valheim Hagen
Smoking Barrels: Palackposta
Akiknek tetszett az első két felvonás, azok mindenképp tegyenek ezzel is egy próbát, és azoknak is ajánlatos, akik kissé unták az előző filmeket. 8.5/10
Movieaddicts: Palackposta
A Palackpostát végig lehet úgy is nézni, hogy nem veszünk tudomást a lelki finomhangolásokról, hiszen a játékidő kis részét foglalják el. Csak nem érdemes, hiszen ezek teszik igazán izgalmas és egyedi filmmé. 9/10
Corn and Soda: Palackposta - duplakritika
Ha a negatívumokból csak egyet is rendbe tettek volna, akkor ez a film valóban megkoronázta volna a trilógiát, így azonban nem tud feljebb lépni a Fácángyilkosoktól. Önálló produkcióként ettől még a műfaj rajongóinak kötelező darab és a hollywoodi tempóhoz szokott közönségnek sem okoz majd csalódást – de aki csak most ismerkedik a skandináv stílussal (vagy éppen a Q-ügyosztállyal) az nem biztos, hogy szerelembe fog esni… Értékelés: 72/100
 

Az első Q-ügyosztàly ügy, melynek rendezője Hans Petter Moland volt.

(Bogi87)
 

A film Jussi Henry Olsen azonos cìmű krimi bestsellerèn alapszik.

(Bogi87)
 

Eredetileg ùgy volt, hogy Nikolaj Arcel rendezi majd a filmet, àm ő amerikai munkàja miatt nem tudta elvàllalni a felkèrèst.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.