Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
83%

Palackposta (2016)

Flaskepost fra P
Filmadatlap
 
28
Szereplők
54
Vélemények
20
Képek
4
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 19.

legújabb vélemény

0

A sorozat (Q-ügyosztály) talán legkeményebb, legerőszakosabb, legpörgősebb, legsötétebb része, amit szintén imádok. Fantasztikusak az akciójelenetek, a párbeszédek, és maga a sztori is lenyűgöző. Egyszóval más, mint az amerikai társaik. Sokkal, de sokkal jobb.

 
Bogi87   2016. 07. 27.

2

A Q-ügyosztály eddig megfilmesített történetei egytől egyig kiválóak. Nekem az eddigi 3 film közül a Palackposta tetszett a legjobban. Teljesen megával ragadott a történet, pattanásig feszült film, ami az egész játékidő alatt izgalomban tartja a néző... több»


 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

1

A trilógia legjobb része szerintem, egyébként is a skandináv krimik és thrillerek kedvelője vagyok, de ez kitűnik azok közül is.

 
indingo   2017. 04. 11.

0

A könyvhöz képest sajnos nagyon leegyszerűsített, persze így is van egy bája filmnek. Már amiatt is másnak tűnik, mert nem amerikai, más a film gondolkodása vonalvezetése.

 
dulkap   2017. 03. 31.

0

Hát úgy fest, hogy az utolsó Q-ügyosztály filmemet láttam. Mindhárom részt megnéztem és egyik sem tetszett, így sok indok nincs rá, hogy egy következővel is próbálkozzak. Sokan szidják az amerikai filmeket, hogy abban mindenki hülye, még a rendőrök ... több»

 
HercegPeter   2018. 05. 16.

0

Nagy kedvencem ez a sorozat, csakúgy mint a többi skandináv film. Ebben most kicsit túlzásnak éreztem, hogy pont akkor került elő a levél mikor a két gyereket elrabolták, de persze a történetnek csak így volt értelme. A zene és a képek is nagyon jók.... több»

 
Thibo84   2019. 05. 21.

0

Visszatér az első rész színvonalához, bár ott még nem olvastam a könyvet, így izgultam a végkifejlet miatt. De itt már elolvastam a könyvet és az izgalom elmaradt, attól még élveztem a filmet. Azért sajnálom, hogy a könyvben levő mellékszálakat teljesen elhanyagolták, már a második részben is.

Galéria (20)

Fares Fares
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Jakob Ulrik Lohmann
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Hans Petter Moland
Pål Sverre Valheim Hagen

Videók (4)

A film összbevétele 9 651 271 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 20 513 787 forintot termelt. A hazai mozik összesen 14 852 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

2018 januárjában kezdték el forgatni a negyedik Q-ügyosztályos filmet! Ami ha minden igaz 2018 októberében már a mozikban láthatunk!

(respect the movies)
 

Sorrendben már a harmadik Q-ügyosztályos film volt a Palackposta!

(respect the movies)
 

Az első Q-ügyosztàly ügy, melynek rendezője Hans Petter Moland volt.

(Bogi87)
 

A film Jussi Henry Olsen azonos cìmű krimi bestsellerèn alapszik.

(Bogi87)
 

Eredetileg ùgy volt, hogy Nikolaj Arcel rendezi majd a filmet, àm ő amerikai munkàja miatt nem tudta elvàllalni a felkèrèst.

(Bogi87)
 

A filmben két gyermek tragikus eltűnésének szomorú története kerül feldolgozásra. A gyermekek a Jehova Tanúi néven ismert felekezet tagjai, akiket a valóságban is sok atrocitás ér a vallásuk miatt.

(ps)
 

2010 óta ez a legerősebb hétvégi rajtot produkáló dán film. Az első hétvégén összesen 154,215 jegyet váltottak a filmre.

(ps)
 

Még a film forgatásának megkezdése előtt 15 ország megvásárolta a forgalmazási jogokat.

(ps)
 
Akiknek tetszett az első két felvonás, azok mindenképp tegyenek ezzel is egy próbát, és azoknak is ajánlatos, akik kissé unták az előző filmeket. 8.5/10 több»
 
A Palackpostát végig lehet úgy is nézni, hogy nem veszünk tudomást a lelki finomhangolásokról, hiszen a játékidő kis részét foglalják el. Csak nem érdemes, hiszen ezek teszik igazán izgalmas és egyedi filmmé. 9/10 több»
 
Ha a negatívumokból csak egyet is rendbe tettek volna, akkor ez a film valóban megkoronázta volna a trilógiát, így azonban nem tud feljebb lépni a Fácángyilkosoktól. Önálló produkcióként ettől még a műfaj rajongóinak kötelező darab és a hollywoodi tempóhoz szokott közönségnek sem okoz majd csalódást – de aki csak most ismerkedik a skandináv stílussal (vagy éppen a Q-ügyosztállyal) az nem biztos, hogy szerelembe fog esni… Értékelés: 72/100 több»