Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Palackposta (2016)

Flaskepost fra P
Filmadatlap
 
28
Szereplők
54
Vélemények
20
Képek
4
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Mercy23   2019. 06. 25.

legújabb vélemény

Imádom!

Az összes részét láttam, mindegyik nagyon tetszett de ez a csúcs! Aki szereti az ilyen típusú filmeket azoknak Csak ajánlani tudom! Ezek után biztos, hogy a könyvet is el fogom olvasni!

 
Bogi87   2016. 07. 27.

A Q-ügyosztály eddig megfilmesített történetei egytől egyig kiválóak. Nekem az eddigi 3 film közül a Palackposta tetszett a legjobban. Teljesen megával ragadott a történet, pattanásig feszült film, ami az egész játékidő alatt izgalomban tartja a nézőt. Nem az elkövető, hanem a miért a fontos, amire szépen lassan fény derül.


 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

A trilógia legjobb része szerintem, egyébként is a skandináv krimik és thrillerek kedvelője vagyok, de ez kitűnik azok közül is.

 
indingo   2017. 04. 11.

A könyvhöz képest sajnos nagyon leegyszerűsített, persze így is van egy bája filmnek. Már amiatt is másnak tűnik, mert nem amerikai, más a film gondolkodása vonalvezetése.

 
dulkap   2017. 03. 31.

Hát úgy fest, hogy az utolsó Q-ügyosztály filmemet láttam. Mindhárom részt megnéztem és egyik sem tetszett, így sok indok nincs rá, hogy egy következővel is próbálkozzak. Sokan szidják az amerikai filmeket, hogy abban mindenki hülye, még a rendőrök is. Na ebben a tekintetben ez a film is nagyon amerikai. De ezt akár még el is nézhetném, de összességében a film erőltetett és igazából izgalom mentes, leginkább azáltal, hogy az elejétől tudjuk ki a tettes. Azt meg, hogy miért teszi amit tesz nem sikerült a készítőknek szépen adagolniuk. Ráadásul Morck annyira ellenszenves, hogy az ember már azért tud csak drukkolni, hogy haljon meg. Szóval én lezártam magamban a sorozatot, mert még a közepes szintet sem érte le nálam egyik rész sem.

Fares Fares
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Jakob Ulrik Lohmann
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Hans Petter Moland
Pål Sverre Valheim Hagen
 
Akiknek tetszett az első két felvonás, azok mindenképp tegyenek ezzel is egy próbát, és azoknak is ajánlatos, akik kissé unták az előző filmeket. 8.5/10 több»
 
A Palackpostát végig lehet úgy is nézni, hogy nem veszünk tudomást a lelki finomhangolásokról, hiszen a játékidő kis részét foglalják el. Csak nem érdemes, hiszen ezek teszik igazán izgalmas és egyedi filmmé. 9/10 több»
 
Ha a negatívumokból csak egyet is rendbe tettek volna, akkor ez a film valóban megkoronázta volna a trilógiát, így azonban nem tud feljebb lépni a Fácángyilkosoktól. Önálló produkcióként ettől még a műfaj rajongóinak kötelező darab és a hollywoodi tempóhoz szokott közönségnek sem okoz majd csalódást – de aki csak most ismerkedik a skandináv stílussal (vagy éppen a Q-ügyosztállyal) az nem biztos, hogy szerelembe fog esni… Értékelés: 72/100 több»

A film összbevétele 9 651 271 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 20 513 787 forintot termelt. A hazai mozik összesen 14 852 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

2018 januárjában kezdték el forgatni a negyedik Q-ügyosztályos filmet! Ami ha minden igaz 2018 októberében már a mozikban láthatunk!

(respect the movies)
 

Sorrendben már a harmadik Q-ügyosztályos film volt a Palackposta!

(respect the movies)
 

Az első Q-ügyosztàly ügy, melynek rendezője Hans Petter Moland volt.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.