Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Richard Gere egyik legjobb filmje. Nagyon tetszett az ő alakítása. Egyedülálló történet, ami magával ragadja a nézőt az első pillanattól. Mindenkinek ajánlani tudom.

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Szerintem teljesen rendben volt a film és annyira egyértelmű a befejezése..... Lehet, hogy sok embernek az a problémája, hogy nem rágják a szájába és picit el kell gondolkodni rajta. Spoiler A lényeg,hogy a pénz mozgat mindent(legalábbis Gere szerint), ez az egyik fő mondanivalója a filmnek. Én frászt kaptam, amikor a végén a család minden tagja úgy csinált, mint ha minden a legnagyobb rendben lenne. Gondolom Gere aláírta a felesége szerződését, és a nő nem köpött a zsaruknak. Szóval a lényeg, hogy tuti megúszta a dutyit és ezt azt összeharácsolt millióinak köszönheti. Spoiler vege


 
varkonyiildi   2018. 08. 02.

Egészen jól felépített thriller. Fokozatosan bontakozik ki a cselekmény és a szálak. Richard Gere nagyszerű karaktere szerintem leginkább a thriller műfajában bontakozik ki.

 
Regi82   2015. 11. 16.

Remek dráma,krimi szállal fűszerezve. Jók a színészek Richard Gere nagyszerű és a mellékszereplőket is pont jól eltalálták. Mondjuk a film eléggé a pénzről szól,hogy ha sok pénzünk van bármit megtehetünk,pedig ez a valóságban nem így van.

 
vesztingerkitti   2016. 12. 28.

Nekem tetszett a film, teljesen helyén van, van izgalom és sok fordulat. Mély érzések, rossz döntések és elhatározások alakítják a főhős egyre bonyolultabb labirintusát, amibe egyre inkább eltéved...Izgalmas, tanulságos.

Richard Gere
Richard Gere
 

Richard Gere Al Pacinot váltotta a főszerepben.

(rbernadett)
 

A bírót, Judge Rittenbandnek hívják, ami egy valódi bírót jelöl, aki számos híresség tárgyalásán elnökölt már, többek között Roman Polanski ügyében is.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.