82% 130 szavazat
Végzetes hazugságok

Végzetes hazugságok

Arbitrage
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
15
Szereplők (15)
22
Képek (22)
2
Videók (2)
3
Érdekességek (3)
1
Díjak (1)
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum
Richard Gere
Richard Gere

FILMINFÓ

Robert Miller (Richard Gere) a New York-i befektető-mágnás 60. születésnapját ünnepli - első látásra Ő a mintaképe az üzletben és családi életben egyaránt sikeres amerikai embernek. A színfalak mögött azonban Miller kétségbeesetten próbálja eladni birodalmát egy nagy banknak, mielőtt bárki rájönne, hogy csalással szerezte vagyonát. Egy végzetes hiba kényszerhelyzetbe hozza, és miután egy nyomozó gyanakvását is felkelti, Miller versenyfutásba kezd az idővel és olyan döntés elé kerül, ami még saját, kétes erkölcsének határát is súrolja.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Lengyelország
Premier (HU): 2012.12.27.
 
2021.10.16 Zsolt Zsolt

legújabb vélemény

Nagyon tetszett a film azért is, mert szépen, lassan építik fel, az események lassan bontakoznak ki, csak hát tudjuk, csalással nagyon könnyű pénzt keresni, de hát addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik.

0
 
2016.08.07 mamiéstöti2

Richard Gere egyik legjobb filmje. Nagyon tetszett az ő alakítása. Egyedülálló történet, ami magával ragadja a nézőt az első pillanattól. Mindenkinek ajánlani tudom.

0
 
2015.05.04 ZeroHero

Szerintem teljesen rendben volt a film és annyira egyértelmű a befejezése..... Lehet, hogy sok embernek az a problémája, hogy nem rágják a szájába és picit el kell gondolkodni rajta. Spoiler A lényeg,hogy a pénz mozgat mindent(legalábbis Gere szerin... Több

0
 
2018.08.02 varkonyiildi

Egészen jól felépített thriller. Fokozatosan bontakozik ki a cselekmény és a szálak. Richard Gere nagyszerű karaktere szerintem leginkább a thriller műfajában bontakozik ki.

0
 
2015.11.16 Regi82

Remek dráma,krimi szállal fűszerezve. Jók a színészek Richard Gere nagyszerű és a mellékszereplőket is pont jól eltalálták. Mondjuk a film eléggé a pénzről szól,hogy ha sok pénzünk van bármit megtehetünk,pedig ez a valóságban nem így van.

0

A film összbevétele 7 918 283 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Richard Gere Al Pacinot váltotta a főszerepben. Szerző: rbernadett

#2
 

A bírót, Judge Rittenbandnek hívják, ami egy valódi bírót jelöl, aki számos híresség tárgyalásán elnökölt már, többek között Roman Polanski ügyében is. Szerző: rbernadett

#3