Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

A hallgatás szabálya (2012)

The Company You Keep
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Robert Redford

Videók (1)

 
Dorkateo   2021. 08. 11.

legújabb vélemény

0
Átlagos, sajnos

Pedig szeretem Redfordot rendezőként is. A film kusza lett, bár a téma érdekes és fontos.

 
hsanya182   2016. 09. 26.

1

Abszulút nem thriller, egy nyomozós krimi illik rá, melyben a nyomkövető újságíróval és a menekülőkkel is tudunk szimpatizálni. A dráma illik leginkább a filmre. Elég lassú lefolyású, nem valami izgalmas történet, megfejtésre váró szálak egy 30 évvel később megtörtént eseményről... Egyszer elviselhető.

 
petera050   2015. 10. 06.

1

A film elég lassú volt és vontatott, de még ha nem lett volna az, szerintem akkor sem lett volna több egy nagyon átlagos kriminél. Semmiképp sem thriller, aminek elvileg lennie kellene, semmi suspense nincs benne sehol, a "thrill"-ről nem is beszélve.

 
migoras   2018. 12. 28.

1

Annyira nem nagy dobás ez a film, a feszültséget viszonylag szakadozottan tartja fenn, és szerintem van is benne egy-két logikai buktató. Aztán a színészek sem olyan nagyon erőltetik meg magukat. Szóval szerintem felejtős volt, nem nézném meg még egyszer.

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

0

Robert Redford nem egy nagy rendező, és ez látszik is a mostani filmjén. Középkategória, ami ennyi hírességgel inkább bukásnak könyvelhető el, de ha ezt félreteszed, akkor igenis egy modernizált retro-érzésű, nézhető thrillert kapsz.

A film összbevétele 5 132 442 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben négy Oscar-díjas és öt Oscar-díjra jelölt színész játszik.

(kázsé)
 

Hogy népszerűsítsék a fimet, Robert Redford és Shia LaBeouf megjelentek egy élő online chat eseményen, amit a New York Times szervezett.

(kázsé)
 

Robert Redford két díjat is nyert a filmért a Velencei Filmfesztiválon.

(kázsé)
 

A filmben, ami elvileg az Egyesül Államokban játszódik, látható egy Esso benzinkút. Ilyenek az USA-ban nincsenek.

(kázsé)
 

A film utolsó jelentében, ami elvileg New Yorkban vagy Detroitban kellene, hogy játszódjon, trolibuszokat látunk az utcákon. Ilyenek egyik városban sincsenek, csak Vancouverben, ahol a filmet forgatták.

(kázsé)