Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
60

A hallgatás szabálya (2012)

The Company You Keep
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Robert Redford
 
hsanya182   2016. 09. 26.

legújabb vélemény

Abszulút nem thriller, egy nyomozós krimi illik rá, melyben a nyomkövető újságíróval és a menekülőkkel is tudunk szimpatizálni. A dráma illik leginkább a filmre. Elég lassú lefolyású, nem valami izgalmas történet, megfejtésre váró szálak egy 30 évvel később megtörtént eseményről... Egyszer elviselhető.

 
petera050   2015. 10. 06.

A film elég lassú volt és vontatott, de még ha nem lett volna az, szerintem akkor sem lett volna több egy nagyon átlagos kriminél. Semmiképp sem thriller, aminek elvileg lennie kellene, semmi suspense nincs benne sehol, a "thrill"-ről nem is beszélve.


 
migoras   2014. 12. 28.

Annyira nem nagy dobás ez a film, a feszültséget viszonylag szakadozottan tartja fenn, és szerintem van is benne egy-két logikai buktató. Aztán a színészek sem olyan nagyon erőltetik meg magukat. Szóval szerintem felejtős volt, nem nézném meg még egyszer.

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

Robert Redford nem egy nagy rendező, és ez látszik is a mostani filmjén. Középkategória, ami ennyi hírességgel inkább bukásnak könyvelhető el, de ha ezt félreteszed, akkor igenis egy modernizált retro-érzésű, nézhető thrillert kapsz.

A film összbevétele 5 132 442 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben négy Oscar-díjas és öt Oscar-díjra jelölt színész játszik.

(kázsé)
 

Hogy népszerűsítsék a fimet, Robert Redford és Shia LaBeouf megjelentek egy élő online chat eseményen, amit a New York Times szervezett.

(kázsé)
 

Robert Redford két díjat is nyert a filmért a Velencei Filmfesztiválon.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.