Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
11
Vélemények
8
Képek
3
Videók
 
Berto49   2017. 10. 12.

legújabb vélemény

Sokak által agyondícsért dán film S. Bier rendezésében, én azonban nem vagyok kibékülve a teljesen valószínűtlen, ezer sebből vérző történettel. Nem veszem be, hogy egy olyan családban született szerencsétlen csecsemőt sajátjuként tudnának fölnevelni... több»

 
MMcFly2015   2017. 09. 22.

Nálam mindig nagy előnyben vannak a Skandináv filmek. Van egy atmoszféra, amit csak ők tudnak megteremteni és igen feszes hangulatot diktálnak.. Ez most sincs másként. Elég megrázó témát vezet fel a film, és ha mélyebbre ásunk komoly társadalmi drám... több»


 
Jozzsef   2015. 03. 28.

Rendkivűl jó film, kiváló operatöri munka. A téma nagyon érdekes,izgalmas. Krimi is egyben és társadalmi dráma is.

 
irodalmialkotas   2016. 05. 05.

Arról, hogy egyszer csak el tud tűnni a határ jó és rossz között. És arról, hogy mégis csak ott van. A szerelem nem múlik el!Jól ábrázolja a film az érzelmeket! Szuper!

 
online91   2016. 07. 06.

Először is a sztorit nevetségesnek találtam, másodsorban pedig olyan gyengén szerepeltek a színészek, mintha első éves dráma-hallgatók lennének. Teljesen felejthető a film.

 
Rózsa   2015. 02. 09.

Susanne Bier ismét egy nagyon jó filmet rakott össze! Tanulságos, de az alakítások is kimondottan erősek, ajánlom mindenkinek!

 
Norbi   2015. 02. 23.

Nyomasztó hangulatú thriller. Hát kicsit elvette a kedvemet a történet, de elgondolkodtam rajta az biztos! Remek színészek szerepelnek a filmben!

Galéria (8)

Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Coster-Waldau
May Andersen
Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Coster-Waldau

Videók (3)

A film összbevétele 12 468 099 dollár volt (imdb.com).

 

A főszerepet alakaító Nikolaj Coster-Waldau a Trónok harca című fantasy filmsorozat egyik kulcsfigurájaként, Jamie Lannsiterként tett szert széleskörű népszerűségre.

(erare)
 

A film rendezője, Susanne Bier 2011-ben Oscar-díjat nyert a legjobb idegen nyelvű film kategóriában az Egy jobb világ című filmdrámájával.

(erare)
 

A film főszereplője, a Simont alakító Ulrich Thomsen szerepelt többek között A nagy füzet című filmben is, de sokan az Ádám almái neonáci Adamjaként emlékezhetnek rá.

(erare)
 

A Sanne szerepét magára öltő, modellként közismert May Andersen ezzel a filmmel debütált a mozivásznon.

(erare)
 
Az emberek akaratlanul is címkéznek, általánosítanak. Nehéz elkerülni. Előszeretettel torpedózza meg ezt a szokást Susanne Bier, aki Második esély című thrillerjével a néző gyerekvállalással kapcsolatos prekoncepcióit kavarja meg elég tisztességesen. több»
 
A Susanne Bier – Anders Thomas Jensen páros legújabb filmje összességében megint ütős darab. Mindig jó látni, amikor egy időközben Hollywoodban is befutott sztár a saját anyanyelvén játszik, mint ahogy azt is, mennyire másként veszi igénybe a szerep megformálása. több»