Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
96
Vélemények
12
Képek
6
Videók
A szoba
Brie Larson
Brie Larson
Brie Larson
Jacob Tremblay
Jacob Tremblay
Brie Larson
Brie Larson
Jacob Tremblay
Brie Larson
William H. Macy
Brie Larson
Jacob Tremblay
Brie Larson
Jacob Tremblay
Brie Larson
Jacob Tremblay
Brie Larson
Joan Allen
Jacob Tremblay
Brie Larson
Jacob Tremblay
 
gjaszfi   2020. 04. 27.

legújabb vélemény

A szoba

Nagyon jó, és egyben szívsuorító film 5 éves film, és én csak most találtam rá. 43 éves létemre , a kiszabadulástól a végéig többször elsírtam magam. Sajnos manapság ez bármikor előfordulhat.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 30.

Nagyon jó film, komoly érzelmi hatással. Brie Larson nagyon jól alakít, de az igazi tehetség a kisfiú, aki nélkül ez a film nem lett volna olyan, amilyen. Nagyon nehéz szavakat találni erre a filmre, valóban zseniális. Érdemes elolvasni a könyvet is, az is remek.


 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Szívbe markoló történet, mely sajnos a mai világban már nem is lehetetlen. Az emberi egoizmus sajátos agyszüleménye válthat ki ilyen szörnyűséget.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Nálam ez a film nyerte el 2016-ban a legjobb filmnek járó Oscar-díjat.

 
HercegPeter   2018. 01. 14.

Nagyon erős film, hihetetlen jó alakításokkal. A kijutás nagyon jól két részre osztja a filmet. Mind a két fele nagyon érdekes és feszült. A cselekmény is logikus és valóságos. Nagyon örülök, hogy a szabadulást nem valami akciófilmes-thrilleres dologgal oldották meg. Csak annyit bánok, hogy a nagyapa szálát nem mutatták be egy kicsit jobban, és hogy nem tudjuk pontosan, hogy mi lett az elrablóval. Ebből a kissrácból még nagyon jó színész lehet.

 
A kivitelezéssel abszolút meg vagyok elégedve, ahogyan a színészi játékkal is. Larson megérdemelte a Golden Globe-ot és az az Oscar-jelölést is. Külön bravúr még a szoba méretével való játszadozás is, elképesztő, hogy optikai trükközéssel hogy meg tudták növelni a méretét. több»
 
Akárhány Oscart kap is Lenny Abrahamson filmje, dráma kategóriában nálam az utóbbi évek egyik legjobb darabja. több»
 
A szoba első ránézésre olyan film, aminek a tartalmát olvasva alapesetben a legtöbben azt gondolnák, hogy „Biztos érdekes lehet, de egy ilyen nehéz filmet inkább kihagyok”. A kritikus dolga az ilyen esetekben a meggyőzés: el kell hitetnie a potenciális nézővel, hogy ha nem vált jegyet, akkor élete egyik legnagyobb hibáját követi el. több»

A film összbevétele 35 401 758 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 31 511 888 forintot termelt. A hazai mozik összesen 23 992 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Shailene Woodley és Brie Larson között dőlt el, hogy ki játssza a főszerepet.

(diumiu)
 

A rendező Lenny Abrahamson több mint 2000 gyermek színészet látott/hallgatott meg, mielőtt Jacob Tremblay kiválasztásra került.

(diumiu)
 

Jacob Tremblay parókát viselt azokban a jelenetekben ahol karakterének hosszú haja volt. Elmondása szerint nagyon zavaró és viszkető volt neki. Arra kérdésre, hogy növesztene e hosszú hajat magának azonnal nem választ adott.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.