Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
28
Képek
2
Videók
 
hsanya182   2015. 05. 16.

Tűzoltóknak a párjukkal kötelező megnézni. Nagyon drámai összeborulós film. Főleg az érzelmekre és e hivatásos munka veszélyeire épít, mint a realitásra. Nekem nagyon teccett a film, megérintett. Akár többször is képes vagyok megnézni. Ajánlom :)

 
Norbert93   2019. 07. 13.

Sajnálatos módon nem sok jó tűzoltós film van, de azok legalább amik vannak azok minőségiek. A film egyszerre szól a barátsággal, bajtársiasságról, hivatástudatról és úgy általában a tűzoltók életéről, s mindemellé kapunk egy érdekes, kicsit hétköznapi, de feszes tempót diktáló cselekményt. Ha a rendőrök kötelező filmje az Utolsó műszak, akkor a tűzoltóké a Tűzből nincs kiút.


 
macskulare   2015. 06. 11.

Drámai film a mindennapi hősökről, akik az életüket kockáztatják embertársaink életéért. Ők azok akik oda mennek be, ahonnan mindenki menekül. Remek film, méltó a Lánglovagokhoz, hű az érzelmekhez. Ajánlom! :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.