Ma már senki sem gondolja, hogy Brie Larsonnak nincs helye Hollywoodban, de a színésznő karrierje nem volt mindig olyan magától értetődő, mint napjainkban. Larson nemrégiben indította el saját Youtube-csatornáját, ahol többek közt korábbi kudarcairól is mesél.

Brie Larson az elmúlt közel húsz évben olyan filmekben és sorozatokban bukkant fel, mint a Balfékek, a Szellemekkel suttogó, a Scott Pilgrim a világ ellen, a 21 Jump Street - A kopasz osztag, A szoba vagy a Kong: Koponya-sziget. De természetesen a legtöbben a Marvel moziverzuma kapcsán ismerik, hiszen az igazi világhírnevet Marvel Kapitány karatere hozta meg neki.

A színésznő elárulta, hogy több nagy film meghallgatására is elment, ahonnan azonban csalódottan kellett távoznia. Mint elmondta, szeretett volna bekerülni a Star Wars egyik epizódjába, de nem sikerült. Aztán megpróbálkozott Az éhezők viadala filmekkel, de ott sem őt választották. Sőt, még a Terminator: Sötét végzetben is szeretett volna szerepelni, de az sem jött össze neki.

Mai szemmel persze nem kell, hogy Brie Larson bánkódjon ezek miatt, hiszen ki tudja, hogy akkor is megkapta volna-e Marvel Kapitány szerepét, ami végül meghozta neki a várva várt hírnevet? Amikor egyébként arról volt szó, hogy melyik a fenti kudarcok közül a legfájóbb, akkor a Star Warst említette, de egy icipici sebtapasszal azért vigasztalódhatott, hiszen a Marvel filmekben együtt szerepelhet a Mace Windut alakító Samuel L. Jacksonnal.