Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
121
Szereplők
10
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
Danny99   2020. 04. 15.

legújabb vélemény

Balfékek közössége

Az alaptörténet pofonegyszerű, lerágott csont. Egy különcökből álló csapat összeverődik a rossz hírű főiskolán, és az ő kalandjaikat mutatja be. A sztori középpontjában Jeff (Joel McHale) áll, aki lebukik a hamis ügyvédi papírjaival, ezért kénytelen beiratkozni a Greendale közösségi főiskolára, ahol az első hódítása kudarcba fullad, és a kiszemelt lány mellett további 5 fura diák is a nyakába szakad. A sorozat görbe tükröt mutat a sulis filmeknek, sorozatoknak, ahol nem ritkán 20-as éveik végén, vagy 30-as éveik elején járó színészek játsszák a tanulókat. Dan Harmon komédiája viszont ezt a problémát orvosolja azzal, hogy itt bevallottan túl koros, bukott karakterek vannak: a gazdag család sa... több»

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Szuper, vicces sorozat engem mindig jobb kedvre tud deríteni, az első részek jobbak voltak, mint a folytatás...


 
Deku   2017. 08. 23.

Nagyszerű sorozat habár az újabb évadokban nem jött úgy át minden ahogy kellett de remek sorozat volt. Humoros és érdekfeszítő, nagy kár, hogy kaszát kapott.

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

Nagyon szerettem és sajnálom, hogy elkaszálták. De ha ennyire kedveltem, akkor miért adok "csak" 4csillagot? Az új csapat nem jött be. Voltak jó momentumai, de Troy, Shelley és az öreg Pierce nélkül azért nem volt ugyanaz a sorozat. Sok emlékezetes része volt, amit kb kívülről tudok! Aztán meglátjuk, hogy valóban lesz-e belőle film

 
SzFa   2018. 02. 19.

Nem azt mondom, hogy a legjobb sorozat. Még azt sem tudom rámondani, hogy jó mert irtó gagyi a sorozat, mind a történet, mint a színészi játék. Ennek ellenére szórakoztató, egy-egy részt meg lehet belőle nézni, azt azért még nem bántam meg.

 

Joel McHale és Ken Jeong a koronavírus alatt indított egy heti rendszerességű podcastot, ami a The Darkest Timeline with Joel McHale and Ken Jeong néven található meg. A cím a sorozat egy visszatérő elemére utal. A podcast során minden, a Balfékekkel kapcsolatos kérdésre válaszolnak, az orvosi diplomával rendelkező Jeong a koronavírussal kapcsolatos kérdésekre is.

(Danny99)
 

Alison Brie és Danny Pudi a valóságban legjobb barátok.

(Danny99)
 

Dan Harmon Rick és Morty című animációs sorozatának Felemésztő szerelem című epizódjában a televízióban éppen a Balfékek megy az eredeti szereplők űrlény változataival.

(Danny99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.