Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%
Filmadatlap
 
121
Szereplők
10
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
Danny99   2020. 04. 15.

legújabb vélemény

Balfékek közössége

Az alaptörténet pofonegyszerű, lerágott csont. Egy különcökből álló csapat összeverődik a rossz hírű főiskolán, és az ő kalandjaikat mutatja be. A sztori középpontjában Jeff (Joel McHale) áll, aki lebukik a hamis ügyvédi papírjaival, ezért kénytelen ... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Szuper, vicces sorozat engem mindig jobb kedvre tud deríteni, az első részek jobbak voltak, mint a folytatás...


 
Deku   2017. 08. 23.

Nagyszerű sorozat habár az újabb évadokban nem jött úgy át minden ahogy kellett de remek sorozat volt. Humoros és érdekfeszítő, nagy kár, hogy kaszát kapott.

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

Nagyon szerettem és sajnálom, hogy elkaszálták. De ha ennyire kedveltem, akkor miért adok "csak" 4csillagot? Az új csapat nem jött be. Voltak jó momentumai, de Troy, Shelley és az öreg Pierce nélkül azért nem volt ugyanaz a sorozat. Sok emlékezetes ... több»

 
SzFa   2018. 02. 19.

Nem azt mondom, hogy a legjobb sorozat. Még azt sem tudom rámondani, hogy jó mert irtó gagyi a sorozat, mind a történet, mint a színészi játék. Ennek ellenére szórakoztató, egy-egy részt meg lehet belőle nézni, azt azért még nem bántam meg.

 
Galway   2016. 02. 09.

Legjobb sorozat a világon. Betéve tudom, nem lehet megunni. Háromszor láttam előről és hátulról.. Megfigyelhető komoly jellemfejlődés az egyes karaktereknél. A szinkron szerintem fura lett, az eredeti mindenképp jobb. Nem ismerik annyian mint megérde... több»

 
habtündér   2015. 03. 19.

ez a sorozat.. nagyon beteg - de jó értelemben (is)!:D Kevés sorozatot néztem végig eddig, de ez rögtön magával húzott. Én eléggé kritikus vagyok és sok dolog tud zavarni, de itt pl. összességében talán néhány rész volt az összes évadon belül, ami n... több»

 

Joel McHale és Ken Jeong a koronavírus alatt indított egy heti rendszerességű podcastot, ami a The Darkest Timeline with Joel McHale and Ken Jeong néven található meg. A cím a sorozat egy visszatérő elemére utal. A podcast során minden, a Balfékekkel kapcsolatos kérdésre válaszolnak, az orvosi diplomával rendelkező Jeong a koronavírussal kapcsolatos kérdésekre is.

(Danny99)
 

Alison Brie és Danny Pudi a valóságban legjobb barátok.

(Danny99)
 

Dan Harmon Rick és Morty című animációs sorozatának Felemésztő szerelem című epizódjában a televízióban éppen a Balfékek megy az eredeti szereplők űrlény változataival.

(Danny99)
 

A sorozat alkotója, Dan Harmon, és az Abedet játszó Daniel Pudi is a Milwaukee Marquetee Universityn végzett.

(Danny99)
 

A sorozat Dan Harmon Glendale közösségi főiskolán szerzett élményein alapszik.

(Danny99)
 

A sorozat majmának, Annie's boobsnak és Ken Jeongnak nem ez az egyetlen közös szereplése. A Crystal nevű majom a Másnaposok 2-ben játszott Jeonggal.

(Danny99)
 

A sorozat atyja, Dan Harmon Jeff és Britta karakterét saját magáról és korábbi barátnőjéről mintázta.

(hp )
 

Abed karakterét egy valóban elő személy, Abed Gheith ihlette.

(hp )
 

Pierce Hawthorne szerepére Patrick Stewart is az esélyesek között volt.

(hp )
 

Az Abedet játszó Danny Pudi félig lengyel, ezért folyékonyan beszéli a nyelvet.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.