Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Balfékek (2009-2015)

Community
Filmadatlap
 
121
Szereplők
10
Vélemények
120
Képek
2
Videók

Galéria (120)

Videók (2)

 
Danny99   2020. 04. 15.

legújabb vélemény

1
Balfékek közössége

Az alaptörténet pofonegyszerű, lerágott csont. Egy különcökből álló csapat összeverődik a rossz hírű főiskolán, és az ő kalandjaikat mutatja be. A sztori középpontjában Jeff (Joel McHale) áll, aki lebukik a hamis ügyvédi papírjaival, ezért kénytelen ... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

0

Szuper, vicces sorozat engem mindig jobb kedvre tud deríteni, az első részek jobbak voltak, mint a folytatás...

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Nagyszerű sorozat habár az újabb évadokban nem jött úgy át minden ahogy kellett de remek sorozat volt. Humoros és érdekfeszítő, nagy kár, hogy kaszát kapott.

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

0

Nagyon szerettem és sajnálom, hogy elkaszálták. De ha ennyire kedveltem, akkor miért adok "csak" 4csillagot? Az új csapat nem jött be. Voltak jó momentumai, de Troy, Shelley és az öreg Pierce nélkül azért nem volt ugyanaz a sorozat. Sok emlékezetes ... több»

 
SzFa   2018. 02. 19.

0

Nem azt mondom, hogy a legjobb sorozat. Még azt sem tudom rámondani, hogy jó mert irtó gagyi a sorozat, mind a történet, mint a színészi játék. Ennek ellenére szórakoztató, egy-egy részt meg lehet belőle nézni, azt azért még nem bántam meg.

 
Galway   2016. 02. 09.

0

Legjobb sorozat a világon. Betéve tudom, nem lehet megunni. Háromszor láttam előről és hátulról.. Megfigyelhető komoly jellemfejlődés az egyes karaktereknél. A szinkron szerintem fura lett, az eredeti mindenképp jobb. Nem ismerik annyian mint megérde... több»

 
tamas84   2014. 12. 14.

0

Ennyi popkulturális utalást egy sorozatban még sosem láthattál mint ebben. Bőven van a sorozatban újranézési potenciál, mert a készítők annyira teletömték utalásokkal, hogy könnyen le lehet maradni egyikről-másikról. Vannak animációs részek, vannak, ... több»

 

Joel McHale és Ken Jeong a koronavírus alatt indított egy heti rendszerességű podcastot, ami a The Darkest Timeline with Joel McHale and Ken Jeong néven található meg. A cím a sorozat egy visszatérő elemére utal. A podcast során minden, a Balfékekkel kapcsolatos kérdésre válaszolnak, az orvosi diplomával rendelkező Jeong a koronavírussal kapcsolatos kérdésekre is.

(Danny99)
 

Alison Brie és Danny Pudi a valóságban legjobb barátok.

(Danny99)
 

Dan Harmon Rick és Morty című animációs sorozatának Felemésztő szerelem című epizódjában a televízióban éppen a Balfékek megy az eredeti szereplők űrlény változataival.

(Danny99)
 

A sorozat alkotója, Dan Harmon, és az Abedet játszó Daniel Pudi is a Milwaukee Marquetee Universityn végzett.

(Danny99)
 

A sorozat Dan Harmon Glendale közösségi főiskolán szerzett élményein alapszik.

(Danny99)
 
A történet kerek egész, a sorozat pedig betöltötte azt a szerepet, amiért megérdemelten lehet említeni a kult darabok között. Harmon és csapata kitaposta az utat az olyan metasorozatoknak, mint a Félig üres, a Sikersorozat, a Fleabag vagy a Rick és Morty. több»