Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
121
Szereplők
9
Vélemények
20
Képek
2
Videók

Vélemények: Balfékek (2009)

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

legújabb vélemény

Szuper, vicces sorozat engem mindig jobb kedvre tud deríteni, az első részek jobbak voltak, mint a folytatás...

 
Deku   2017. 08. 23.

Nagyszerű sorozat habár az újabb évadokban nem jött úgy át minden ahogy kellett de remek sorozat volt. Humoros és érdekfeszítő, nagy kár, hogy kaszát kapott.


 
GedyPapa   2017. 03. 05.

Nagyon szerettem és sajnálom, hogy elkaszálták. De ha ennyire kedveltem, akkor miért adok "csak" 4csillagot? Az új csapat nem jött be. Voltak jó momentumai, de Troy, Shelley és az öreg Pierce nélkül azért nem volt ugyanaz a sorozat. Sok emlékezetes része volt, amit kb kívülről tudok! Aztán meglátjuk, hogy valóban lesz-e belőle film

 
SzFa   2018. 02. 19.

Nem azt mondom, hogy a legjobb sorozat. Még azt sem tudom rámondani, hogy jó mert irtó gagyi a sorozat, mind a történet, mint a színészi játék. Ennek ellenére szórakoztató, egy-egy részt meg lehet belőle nézni, azt azért még nem bántam meg.

 
Greti0430   2016. 02. 09.

Legjobb sorozat a világon. Betéve tudom, nem lehet megunni. Háromszor láttam előről és hátulról.. Megfigyelhető komoly jellemfejlődés az egyes karaktereknél. A szinkron szerintem fura lett, az eredeti mindenképp jobb. Nem ismerik annyian mint megérdemelné. a fénykor 1-4 évad fergeteges. Beteg humor, iszonyatosan sok parodikus jelenet, jellem, epizód figyelhető meg. Annyi dolog van a fejemben róla hogy alig győzöm leírni.. Fergeteges sorozat , popkult utalások, beteg humor, fergeteges szinészek. Kell ennél több? 5/ 100000000000* Ps.: #sixseasonandamovie #anniesmove #coolcoolcool #andamovie #community #deltacubes #greendale

 
habtündér   2015. 03. 19.

ez a sorozat.. nagyon beteg - de jó értelemben (is)!:D Kevés sorozatot néztem végig eddig, de ez rögtön magával húzott. Én eléggé kritikus vagyok és sok dolog tud zavarni, de itt pl. összességében talán néhány rész volt az összes évadon belül, ami nem annyira talált be nálam, jó,meg mindig van valami hülyeség,amin grimaszoltam, viszont amúgy.. csak ámultam és bámultam:) Leginkább a kreativitása tetszett, ahogy a különböző stíluselemekkel és különböző típusú karakterekkel babrált, valamint,hogy bár tele van rengeteg utalással + sztereotipizálással is ennek ellenére nem vált zavaróan unalmassá vagy kiszámíthatóvá..

 
HZ007   2015. 03. 02.

Az egyik legjobb vígjáték sorozat. Szabadon hagyják az írók fantáziáját elrohanni, így tényleg akármi megtörténhet. Teli van popkultúrális utalásokkal, minden karakter szerethető, a hangulata magával ragadó. Az ötödik évadig nem nagyon megy bele a karakterek közötti viszonyokba, így tényleg a történéseken van a hangsúly. Viszont csak eredeti nyelven ajánlom, a szinkron gyenge lett.

 
Roman   2015. 02. 17.

A Community egy nagyon furcsa, de ugyanakkor nagyon jó széria. Nem tudom, létezik-e ilyesmi, de ez egy metasorozat. Van egy alap cselekmény, de az szinte sosem úgy jelenik meg, ahogy annak a valóságban meg kéne, hanem a szereplők képzeletén, de leginkább Abed fantáziáján keresztül. Ez nem biztos, hogy elsőre érthető, de kell hozzá két évad, mire világossá válik, hogy itt valami egészen különleges dolog történik, amihez hasonlót még nem láttam. Ha kimaradt volna, javaslom, tegyetek vele egy próbát, az biztos, hogy évek múlva kultikus sorozatként fogják emlegetni, de szerintem már ma is az.

 
tamas84   2014. 12. 14.

Ennyi popkulturális utalást egy sorozatban még sosem láthattál mint ebben. Bőven van a sorozatban újranézési potenciál, mert a készítők annyira teletömték utalásokkal, hogy könnyen le lehet maradni egyikről-másikról. Vannak animációs részek, vannak, melyek a párhuzamos univerzumban játszódnak, van amelyikben Tarantino előtt tisztelegnek és ezt még hosszasan lehetne sorolni. Abed karaktere pedig egészen zseniális, könnyen lehetne amellett érvelni, hogy ő a sorozat főszereplője, valahogy mindig ő irányítja az eseményeket... Az egyik legnagyobb kedvencem, de azt biztos, hogy komédia ellenére megköveteli a figyelmed, ha élvezi akarod.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.