Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
89
Filmadatlap
 
150
Szereplők
4
Vélemények
48
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

legújabb vélemény

Talán a sok különböző karakterű szereplő teszi igazán szórakoztatóvá ezt a vígjátéksorozatot. Szerintem egyedi a műfajában.

 
GedyPapa   2017. 03. 20.

Kiváló sorozat, ahol vannak szereplők, akik az egyik részben még nagyon bicskanyitogatón viselkednek, míg a másikban nagyon szerethetőek. Pont mint az életben. A karakterek összessége adja a sorozat sava-borsát.


 
scroll35   2016. 05. 18.

Őszintén szólva nem igazán éreztem értelmét az amerikai verziónak, ez pont olyan volt így, mint az újramelegített főétel, jó, jó, de hát akkor sem az igazi. Gervais szárnyai alól persze rossz dolog még nem került ki, de maradjunk annyiban, hogy a britek jobban meggyőztek. Aztán persze ízlések és pofonok.

 
JamesBont   2015. 03. 10.

Én már az brit verzióért is rajongtam, bár kíváncsi voltam, hogyan fog működni a dolog Gervais nélkül, de Carell remekül hozta a figurát. Az el kell ismernem, hogy a sorozat humora nem éppen univerzális, de csak egyszer kell ráérezni az ízére. Dolgoztam egy hasonló irodában, és igen jól szórakoztam a párhuzamokon a valóság és a fikció között, ami tulajdonképpen nem is fikció, ha jobban belegondolok. Soha többet nem mennék vissza, de a sorozatot még párszor biztosan újra fogom nézni.

 

A 8. évadban alakult át a legtöbbször a főcím, hiszen mindig követte a cselekményben bekövetkező változásokat.

(GedyPapa)
 

A sorozatban több esetben is feltűnnek híres személyek mellékszereplőként: Jim Carrey, Josh Groban és Will Ferrell is feltűnik hosszabb, rövidebb szerepekben.

(GedyPapa)
 

Michael Scott mondja a sorozat első mondatát, míg Pam az utolsót.

(ladyg)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.