Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

A hivatal (2005-2013)

The Office
Filmadatlap
 
150
Szereplők
6
Vélemények
148
Képek
1
Videók

Galéria (148)

Videók (1)

 
Victorine   2022. 11. 30.

legújabb vélemény

0

Egyszerre szórakoztató és néhol idegfeszítő, nekem ez a humortalan humor a kedvencem. Kimondottan tetszenek a komoly kamerába nézések, a külön felvett interjú részletek. Nagyon élethűen ábrázolja a munkahelyi légkört, a különféle karakterekkel. Már c... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Talán a sok különböző karakterű szereplő teszi igazán szórakoztatóvá ezt a vígjátéksorozatot. Szerintem egyedi a műfajában.

 
GedyPapa   2017. 03. 20.

0

Kiváló sorozat, ahol vannak szereplők, akik az egyik részben még nagyon bicskanyitogatón viselkednek, míg a másikban nagyon szerethetőek. Pont mint az életben. A karakterek összessége adja a sorozat sava-borsát.

 
scroll35   2016. 05. 18.

0

Őszintén szólva nem igazán éreztem értelmét az amerikai verziónak, ez pont olyan volt így, mint az újramelegített főétel, jó, jó, de hát akkor sem az igazi. Gervais szárnyai alól persze rossz dolog még nem került ki, de maradjunk annyiban, hogy a britek jobban meggyőztek. Aztán persze ízlések és pofonok.

 
JamesBont   2015. 03. 10.

0

Én már az brit verzióért is rajongtam, bár kíváncsi voltam, hogyan fog működni a dolog Gervais nélkül, de Carell remekül hozta a figurát. Az el kell ismernem, hogy a sorozat humora nem éppen univerzális, de csak egyszer kell ráérezni az ízére. Dolgoz... több»

 
bajkaizoltan   2022. 11. 23.

0

Engem megfogott a sorozat.

 

A 8. évadban alakult át a legtöbbször a főcím, hiszen mindig követte a cselekményben bekövetkező változásokat.

(GedyPapa)
 

A sorozatban több esetben is feltűnnek híres személyek mellékszereplőként: Jim Carrey, Josh Groban és Will Ferrell is feltűnik hosszabb, rövidebb szerepekben.

(GedyPapa)
 

Michael Scott mondja a sorozat első mondatát, míg Pam az utolsót.

(ladyg)
 

Az NBC eredetileg úgy tervezte, hogy a 'The American Workplace' címet kapja a sorozat, hogy megkülönböztessék az eredeti, brit verziótól. Később elvetették az ötletet.

(ladyg)
 

Az iroda címe: Slough Road 1725. Slough annak a városnak a neve, ahol az eredeti sorozat játszódik. Valójában Scrantonban nincs Slough Road.

(ladyg)