Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
85%

A hivatal (2005-2013)

The Office
Filmadatlap
 
150
Szereplők
4
Vélemények
48
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

legújabb vélemény

0

Talán a sok különböző karakterű szereplő teszi igazán szórakoztatóvá ezt a vígjátéksorozatot. Szerintem egyedi a műfajában.

 
GedyPapa   2017. 03. 20.

0

Kiváló sorozat, ahol vannak szereplők, akik az egyik részben még nagyon bicskanyitogatón viselkednek, míg a másikban nagyon szerethetőek. Pont mint az életben. A karakterek összessége adja a sorozat sava-borsát.


 
scroll35   2016. 05. 18.

0

Őszintén szólva nem igazán éreztem értelmét az amerikai verziónak, ez pont olyan volt így, mint az újramelegített főétel, jó, jó, de hát akkor sem az igazi. Gervais szárnyai alól persze rossz dolog még nem került ki, de maradjunk annyiban, hogy a britek jobban meggyőztek. Aztán persze ízlések és pofonok.

 
JamesBont   2015. 03. 10.

0

Én már az brit verzióért is rajongtam, bár kíváncsi voltam, hogyan fog működni a dolog Gervais nélkül, de Carell remekül hozta a figurát. Az el kell ismernem, hogy a sorozat humora nem éppen univerzális, de csak egyszer kell ráérezni az ízére. Dolgoz... több»

Galéria (48)

Videók (1)

 

A 8. évadban alakult át a legtöbbször a főcím, hiszen mindig követte a cselekményben bekövetkező változásokat.

(GedyPapa)
 

A sorozatban több esetben is feltűnnek híres személyek mellékszereplőként: Jim Carrey, Josh Groban és Will Ferrell is feltűnik hosszabb, rövidebb szerepekben.

(GedyPapa)
 

Michael Scott mondja a sorozat első mondatát, míg Pam az utolsót.

(ladyg)
 

Az NBC eredetileg úgy tervezte, hogy a 'The American Workplace' címet kapja a sorozat, hogy megkülönböztessék az eredeti, brit verziótól. Később elvetették az ötletet.

(ladyg)
 

Az iroda címe: Slough Road 1725. Slough annak a városnak a neve, ahol az eredeti sorozat játszódik. Valójában Scrantonban nincs Slough Road.

(ladyg)
 

Miután John Krasinskit először meghallgatták visszahívták, de Dwight szerepére. Krasinski elmondta a producereknek, hogy inkább Jim szerepét szeretné eljátszani, de ezt először visszautasították. Csak azután engedték neki, hogy megkapja Jim szerepét, miután megtalálták a tökéletes Dwightot.

(ladyg)
 

A főcímben megjelenő scrantoni jelenteket John Krasisnki vette fel két barátjával, még mielőtt a sorozat gyártása elkezdődött.

(ladyg)
 

Brian Baumgartner (Kevin) és Ed Helms (Andy) is a The Westminster Schools nevű iskolában végeztek Atlantában (Georgia).

(ladyg)
 

Jenna Fischer 5 évvel idősebb John Krasinskinál. A sorozatban Jim (John Kasinski) 5 hónappal idősebb Pamnél (Jenna Fischer).

(ladyg)
 

Michaelnek van egy Donald Trump könyve az irodában: 'Think Like a Billioner', aminek fordítása: Gondolkodj milliárdosként.

(ladyg)