Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

A semmi közepén (2009-2018)

The Middle
Filmadatlap
 
81
Szereplők
9
Vélemények
94
Képek
1
Videók
 
AngelCass   2020. 01. 22.

legújabb vélemény

0

Egyik kedvenc családi szitkom sorozatom. Nagyon jól eltalálták a humor forrását a családi ügyes-bajos mindennapokat, az eltérő személyiségű családtagok közötti konfrontációt és a folyamatos pénzügyi bizonytalanság szülte megoldások roppant szórakozta... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

1

Egyik kedvenc vígjáték sorozatom melyben egy három gyerekes család hétköznapjait mutatják, nem hétköznapi humorral és jól kidolgozott egyedi karakterekkel.


 
Orosz István   2017. 07. 18.

0

Az egyik legjobb vígjáték sorozat, minden részben szinte van egy egy ütős poén amely eszembe szokott jutni néha, és jót nevetek magamba. Igazi családi vígjáték sorozat.

 
Edii   2015. 09. 30.

0

Jó a humora, képes szórakoztatni az embert, de mégse olyan sorozat, amit nem lehet kihagyni, átlagos...

 
SzFa   2017. 09. 22.

0

Kedves kis családi vígjáték, nincs benne semmi obszcén vagy sexista poén. A karakterek igazán különlegesek és egyediek. Jól bemutatja egy család hétköznapi problémáit és viccesen kifigurázza. Én nagyon szeretem.

 
AlBundy   2018. 11. 21.

0
ZS.E.N.I.Á.L.I.S.

A tökéletes családi sorozat. Egyszerűen imádom, ha elkapom a tv-ben, nincs az az erő ami rávenne hogy elkapcsoljak, teljesen mindegy hányszor láttam az adott részt. Stílusában valószínűleg örök kedvenc marad.

 
baalint   2017. 11. 21.

0

Borzasztóan gyenge. Hogy adhatnak ilyet a comedyn? Az egy dolog hogy nem vicces de a karakterek is nagyon idegesítőre sikerültek. A fiatal srác, Axel, meg a húga kifejezetten dilisek- rossz értelemben :/

Galéria (94)

Videók (1)

 

Az első négy évadban Patricia Heaton (Frankie Heck) parókát viselt.

(AngelCass)
 

Sue egyik képeslapján látszik a cím: 427 Birchwood Avenue, Orson, Indiana Állam

(AngelCass)
 

A Heck háztól balra lévő ház ismerős lehet a Földre szállt boszorkányból, a jobbra lévő ház pedig a Patridge Family díszlete volt

(AngelCass)
 

Mike Hack(Neil Flynn) egyik részben a kocsiban "More Than a Feeling"-t énekli. Ami azért érdekes mert a Dokik című sorozatban amiben szintén játszik Neil Flynn mint a mindenes, aki tagja egy bandának akik szintén eléneklik a More Than a Feeling egyik verzióját.

(AngelCass)
 

Egyik részben említik, hogy Axl sokat tud a csillagászatról, mert sokat nézte a Hot Tube Time Machine-t ami egy kikacsintás ugyanis a filmben Charlie McDermott (Axl) játsza Chaz-t

(AngelCass)
 

Brick Hack egy különc de értelmes gyerek úgy mint az őt megtestesítő Atticus Shaffer is ,ezt tetőzi még, hogy fotografikus memóriája van ,így könnyen meg tudta tanulni a szövegét.

(AngelCass)
 

A pilot epizódban Frankie Hack-et Ricki Lake játszotta , de miután berendelték a sorozatot a főszereplőket leváltották egyedül Atticus Shaffer maradt meg mint Brick Hack.

(AngelCass)
 

Brick Heck egy Asperger szindrómás magának való, visszahúzódó gyerek aki könyvvel a kezében érzi jól magát, az őt alakító Atticus Shaffer is hasonlóan különc, könyvmoly gyerek mivel ő 2-es típusú osteogenesis-ben szenved ami törékennyé teszi a csontjait.

(AngelCass)
 

Atticus Shaffer csupán 3 évvel fiatalabb mint a filmbéli szerepe Brick Heck.

(AngelCass)
 

A film eredeti címe The middle, magyar fordításban A semmi közepén, de Anyám borogass és Családom és egyébemberfajták címre is fordították.

(SzFa)