Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
81
Szereplők
9
Vélemények
94
Képek
1
Videók
 
AngelCass   2020. 01. 22.

legújabb vélemény

Egyik kedvenc családi szitkom sorozatom. Nagyon jól eltalálták a humor forrását a családi ügyes-bajos mindennapokat, az eltérő személyiségű családtagok közötti konfrontációt és a folyamatos pénzügyi bizonytalanság szülte megoldások roppant szórakozta... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Egyik kedvenc vígjáték sorozatom melyben egy három gyerekes család hétköznapjait mutatják, nem hétköznapi humorral és jól kidolgozott egyedi karakterekkel.


 
Orosz István   2017. 07. 18.

Az egyik legjobb vígjáték sorozat, minden részben szinte van egy egy ütős poén amely eszembe szokott jutni néha, és jót nevetek magamba. Igazi családi vígjáték sorozat.

 
Edii   2015. 09. 30.

Jó a humora, képes szórakoztatni az embert, de mégse olyan sorozat, amit nem lehet kihagyni, átlagos...

 
SzFa   2017. 09. 22.

Kedves kis családi vígjáték, nincs benne semmi obszcén vagy sexista poén. A karakterek igazán különlegesek és egyediek. Jól bemutatja egy család hétköznapi problémáit és viccesen kifigurázza. Én nagyon szeretem.

 
AlBundy   2018. 11. 21.

ZS.E.N.I.Á.L.I.S.

A tökéletes családi sorozat. Egyszerűen imádom, ha elkapom a tv-ben, nincs az az erő ami rávenne hogy elkapcsoljak, teljesen mindegy hányszor láttam az adott részt. Stílusában valószínűleg örök kedvenc marad.

 
baalint   2017. 11. 21.

Borzasztóan gyenge. Hogy adhatnak ilyet a comedyn? Az egy dolog hogy nem vicces de a karakterek is nagyon idegesítőre sikerültek. A fiatal srác, Axel, meg a húga kifejezetten dilisek- rossz értelemben :/

 

Az első négy évadban Patricia Heaton (Frankie Heck) parókát viselt.

(AngelCass)
 

Sue egyik képeslapján látszik a cím: 427 Birchwood Avenue, Orson, Indiana Állam

(AngelCass)
 

A Heck háztól balra lévő ház ismerős lehet a Földre szállt boszorkányból, a jobbra lévő ház pedig a Patridge Family díszlete volt

(AngelCass)
 

Mike Hack(Neil Flynn) egyik részben a kocsiban "More Than a Feeling"-t énekli. Ami azért érdekes mert a Dokik című sorozatban amiben szintén játszik Neil Flynn mint a mindenes, aki tagja egy bandának akik szintén eléneklik a More Than a Feeling egyik verzióját.

(AngelCass)
 

Egyik részben említik, hogy Axl sokat tud a csillagászatról, mert sokat nézte a Hot Tube Time Machine-t ami egy kikacsintás ugyanis a filmben Charlie McDermott (Axl) játsza Chaz-t

(AngelCass)
 

Brick Hack egy különc de értelmes gyerek úgy mint az őt megtestesítő Atticus Shaffer is ,ezt tetőzi még, hogy fotografikus memóriája van ,így könnyen meg tudta tanulni a szövegét.

(AngelCass)
 

A pilot epizódban Frankie Hack-et Ricki Lake játszotta , de miután berendelték a sorozatot a főszereplőket leváltották egyedül Atticus Shaffer maradt meg mint Brick Hack.

(AngelCass)
 

Brick Heck egy Asperger szindrómás magának való, visszahúzódó gyerek aki könyvvel a kezében érzi jól magát, az őt alakító Atticus Shaffer is hasonlóan különc, könyvmoly gyerek mivel ő 2-es típusú osteogenesis-ben szenved ami törékennyé teszi a csontjait.

(AngelCass)
 

Atticus Shaffer csupán 3 évvel fiatalabb mint a filmbéli szerepe Brick Heck.

(AngelCass)
 

A film eredeti címe The middle, magyar fordításban A semmi közepén, de Anyám borogass és Családom és egyébemberfajták címre is fordították.

(SzFa)