Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
81
Szereplők
8
Vélemények
94
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Egyik kedvenc vígjáték sorozatom melyben egy három gyerekes család hétköznapjait mutatják, nem hétköznapi humorral és jól kidolgozott egyedi karakterekkel.

 
Orosz István   2017. 07. 18.

Az egyik legjobb vígjáték sorozat, minden részben szinte van egy egy ütős poén amely eszembe szokott jutni néha, és jót nevetek magamba. Igazi családi vígjáték sorozat.


 
Edii   2015. 09. 30.

Jó a humora, képes szórakoztatni az embert, de mégse olyan sorozat, amit nem lehet kihagyni, átlagos...

 
SzFa   2017. 09. 22.

Kedves kis családi vígjáték, nincs benne semmi obszcén vagy sexista poén. A karakterek igazán különlegesek és egyediek. Jól bemutatja egy család hétköznapi problémáit és viccesen kifigurázza. Én nagyon szeretem.

 
AlBundy   2018. 11. 21.
ZS.E.N.I.Á.L.I.S.

A tökéletes családi sorozat. Egyszerűen imádom, ha elkapom a tv-ben, nincs az az erő ami rávenne hogy elkapcsoljak, teljesen mindegy hányszor láttam az adott részt. Stílusában valószínűleg örök kedvenc marad.

 

Az első négy évadban Patricia Heaton (Frankie Heck) parókát viselt.

(AngelCass)
 

Sue egyik képeslapján látszik a cím: 427 Birchwood Avenue, Orson, Indiana Állam

(AngelCass)
 

A Heck háztól balra lévő ház ismerős lehet a Földre szállt boszorkányból, a jobbra lévő ház pedig a Patridge Family díszlete volt

(AngelCass)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.