Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
81
Szereplők
9
Vélemények
94
Képek
1
Videók

Érdekességek: A semmi közepén (2009)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

Az első négy évadban Patricia Heaton (Frankie Heck) parókát viselt.

(AngelCass)
 

Sue egyik képeslapján látszik a cím: 427 Birchwood Avenue, Orson, Indiana Állam

(AngelCass)
 

A Heck háztól balra lévő ház ismerős lehet a Földre szállt boszorkányból, a jobbra lévő ház pedig a Patridge Family díszlete volt

(AngelCass)
 

Mike Hack(Neil Flynn) egyik részben a kocsiban "More Than a Feeling"-t énekli. Ami azért érdekes mert a Dokik című sorozatban amiben szintén játszik Neil Flynn mint a mindenes, aki tagja egy bandának akik szintén eléneklik a More Than a Feeling egyik verzióját.

(AngelCass)
 

Egyik részben említik, hogy Axl sokat tud a csillagászatról, mert sokat nézte a Hot Tube Time Machine-t ami egy kikacsintás ugyanis a filmben Charlie McDermott (Axl) játsza Chaz-t

(AngelCass)
 

Brick Hack egy különc de értelmes gyerek úgy mint az őt megtestesítő Atticus Shaffer is ,ezt tetőzi még, hogy fotografikus memóriája van ,így könnyen meg tudta tanulni a szövegét.

(AngelCass)
 

A pilot epizódban Frankie Hack-et Ricki Lake játszotta , de miután berendelték a sorozatot a főszereplőket leváltották egyedül Atticus Shaffer maradt meg mint Brick Hack.

(AngelCass)
 

Brick Heck egy Asperger szindrómás magának való, visszahúzódó gyerek aki könyvvel a kezében érzi jól magát, az őt alakító Atticus Shaffer is hasonlóan különc, könyvmoly gyerek mivel ő 2-es típusú osteogenesis-ben szenved ami törékennyé teszi a csontjait.

(AngelCass)
 

Atticus Shaffer csupán 3 évvel fiatalabb mint a filmbéli szerepe Brick Heck.

(AngelCass)
 

A film eredeti címe The middle, magyar fordításban A semmi közepén, de Anyám borogass és Családom és egyébemberfajták címre is fordították.

(SzFa)