Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89
Filmadatlap
 
150
Szereplők
4
Vélemények
48
Képek
1
Videók

Vélemények: A hivatal (2005)

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

legújabb vélemény

Talán a sok különböző karakterű szereplő teszi igazán szórakoztatóvá ezt a vígjátéksorozatot. Szerintem egyedi a műfajában.

 
GedyPapa   2017. 03. 20.

Kiváló sorozat, ahol vannak szereplők, akik az egyik részben még nagyon bicskanyitogatón viselkednek, míg a másikban nagyon szerethetőek. Pont mint az életben. A karakterek összessége adja a sorozat sava-borsát.


 
scroll35   2016. 05. 18.

Őszintén szólva nem igazán éreztem értelmét az amerikai verziónak, ez pont olyan volt így, mint az újramelegített főétel, jó, jó, de hát akkor sem az igazi. Gervais szárnyai alól persze rossz dolog még nem került ki, de maradjunk annyiban, hogy a britek jobban meggyőztek. Aztán persze ízlések és pofonok.

 
JamesBont   2015. 03. 10.

Én már az brit verzióért is rajongtam, bár kíváncsi voltam, hogyan fog működni a dolog Gervais nélkül, de Carell remekül hozta a figurát. Az el kell ismernem, hogy a sorozat humora nem éppen univerzális, de csak egyszer kell ráérezni az ízére. Dolgoztam egy hasonló irodában, és igen jól szórakoztam a párhuzamokon a valóság és a fikció között, ami tulajdonképpen nem is fikció, ha jobban belegondolok. Soha többet nem mennék vissza, de a sorozatot még párszor biztosan újra fogom nézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.