Schmidt és Jenko épp csak kikerültek a rendőrakadémiáról, máris komoly feladatot kapnak: le kell leplezniük egy veszélyes kábítószer-kereskedő bandát. Tehetségükben ugyan sokan kételkednek, ők azonban mindent megtesznek a siker érdekében. Beépülnek egy gimnázium diákjai közé, a beilleszkedés azonban nem várt bonyodalmakat tartogat.
Mindkét színész kifejezetten tetszett. Az akció, a krimi, a gyilkosság elég erős benne, de számtalan poénból sincs hiány. Láttam egy jó párszor ezt a filmet, de még most sem tudom megunni. A felszolgáló álca nagyon jól áll a két színésznek. Vannak poénos párbeszédek, dumák ebben a filmben, pl."Csá, dagi fiú!Mi van veled?". Tiniknek nagyszerű film.
Állat volt. Bejött az elejétől a végéig. Nem fulladt le a sztori nem volt untató poén benne. Meg voltam elégedve ezzel a filmmel. Jonah Hillt jó volt végre nem tahó kretén szerepben látni hanem egy kicsit visszafogottabb karakterkén. Nem tartom időp... több»
A film valójában az azonos, 21 Jump Street c. sorozat adptációja, amely '87-'91 között futott.
(Bogi87)Az egyik jelenetben a két rossz fiú a film alapjául szolgáló 21 Jump Street című sorozat egy epizódját nézi a televízióban.
(hp )Emma Stone is esélyes volt a film egyik főszerepére, azonban A csodálatos Pókember (2012) forgatása miatt nem tudta vállalni a szerepet.
(hp )Minden egyes jelenetben, amikor Johnny Depp karaktere, Tom Hanson felbukkan, eszik. A készítők ezzel utaltak az eredeti sorozatra, melyben Hason gyakorta még a legnagyobb jelentőségű jelenetek alatt is éppen falatozott valamit.
(hp )Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »