Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
62
Vélemények
16
Képek
5
Videók
 
sabnock666   2019. 08. 30.

legújabb vélemény

Kifejezetten jól sikerült akciófilm,telis tele jó,és ütős poénokkal.Na de miért is lenne másképpen,hiszen Johnny Depp nem adja a nevét gagyihoz! Channing Tatum kellemes meglepetés volt. Ajánlott kategória.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Sokáig hezitáltam, de végül rászántam az időt, és nem bántam meg. Hatalmas poénok és igényesen kidolgozott történet, a remek szereplőgárdáról már nem is beszélve.


 
Deku   2017. 07. 18.

Sose gondoltam volna, hogy nekem bizony tetszeni fog egy olyan film amiben Channing Tatum szerepel. Már pedig ez nagyon ízléses és szórakoztató film. Tele csúcs poénokkal.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 30.

Állat volt. Bejött az elejétől a végéig. Nem fulladt le a sztori nem volt untató poén benne. Meg voltam elégedve ezzel a filmmel. Jonah Hillt jó volt végre nem tahó kretén szerepben látni hanem egy kicsit visszafogottabb karakterkén. Nem tartom időpocsékolásnak a megnézését, úgyhogy ha kedvet kaptál a vígjátékokra akkor nézdd meg.

 
szaka123   2018. 03. 26.

Két színész a főszerepben, akiktől már megszoktuk a vígjátékokat. De ez mindent visz, működik köztük a kémia, nagyon jól hozzák a szerepet és az akció jelenetek is nagyon ott vannak. Érdemes megnézni, jó kis film a maga nemében.

Johnny Depp

A film összbevétele 201 585 328 dollár volt (imdb.com).

 

A film valójában az azonos, 21 Jump Street c. sorozat adptációja, amely '87-'91 között futott.

(Bogi87)
 

Jonah Hill magyar hangját Elek Ferenc kölcsönözte.

(Bogi87)
 

New Orleansban vették fel.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.