Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
53
Filmadatlap
 
23
Szereplők
6
Vélemények
22
Képek
7
Videók
Össztüz
 
rainman   2018. 12. 18.

legújabb vélemény

Érdekes film. Nem jó, de érdekes. Gyakorlatilag egy helyszínen játszódó film, amiben a karaktereknek kellene eladniuk magukat, sztori híján, sajnos ez kevéssé sikerül. Gyorsan a lényegre tér a film, a lövöldözés tölti ki az egészet, de mi lesz így a szereplők motivációjával, hátterével? Ki, honnan jött, hova tart, egyáltalán miért is izguljak az életéért?! Érdekes koncepció volt, hogy csak félig-meddig vette komolyan magát a film. Vicces beszólások váltakoztak véres pillanatokkal. Tény, hogy bár nekem nem igazán tetszett, azért egy üde színfolt a CGI-szuperhősös filmdömpingben!

 
hsanya182   2018. 11. 11.

Akció komédia, sok állati trágár szövegelésekkel. Remek fegyverhang effektek vannak benne, izgalmas ez az össze-vissza lövöldözés, vannak benne kemény jelenetek is, és igen jó viseli a film a realitást a bohókás beszólásokkal, ezért mestermű! Első nézésekor 20 percig jutottam és nem tetszett, érdektelen volt számomra, kikapcsoltam. Ma viszont beletekertem és nagyon tetszett az egész akcióparódia.


 
Kristofalmos   2017. 04. 09.

Piszok nagy film! A Kereszttűz története egy elhagyatott bostoni raktárban játszódik; remek színészekkel, hihetetlen jó humorral és remek karakterekkel - nekem nagyon bejött. Mindegyik színész csont nélkül hozza a rá kiosztott figurát, a poénok nagyon ott vannak, remekül van lekamerázva a központi akciójelenet, aminek nagyon jól felépített forgatókönyve és koreográfiája van. A filmnek komoly üzenete is van: a karakterek nemzetiségén keresztül bizonyos nemzetek iránti sztereotípiákat is felvonultat, de mesél az emberi halandóságról is, valamint jól érzékelteti a teljesen fölösleges emberöléseket is.

 
BoBamburg Nézhetetlen  2018. 11. 08.

Fúj. Azt hiszem számomra ez az év legrosszabb filmje eddig. Rémesen unalmas és erőltetett párbeszédek és rém vontatott történet. Lényegében egy nagyon zsé-kategóriás Tarantino film. Felénél ki is kapcsoltam, mert nem történt semmi, csak mindenki lövöldözött össze vissza és közbe mentek a már számomra kínos szövegelések. Brie Larsont eddig se bírtam, de ezzel egy jó időre elásta magát.

 
Yamakawa Nézhetetlen  2018. 10. 27.

Totális értelmetlenség. Volt 90 perc szabadidőm, sikerült ezzel lezsibbasztanom magam. Mindenki óvakodjon ettől az "alkotástól"!

Brie Larson
Armie Hammer
Brie Larson
Armie Hammer
Brie Larson
Cillian Murphy
Sharlto Copley
Sharlto Copley
Brie Larson
Armie Hammer
Jack Reynor
Noah Taylor
Michael Smiley
Michael Smiley
Enzo Cilenti
Sam Riley
Sharlto Copley
Brie Larson
Cillian Murphy
Sharlto Copley
Brie Larson
Armie Hammer
Brie Larson
Cillian Murphy
Cillian Murphy
Cillian Murphy
Cillian Murphy
Sam Riley
Michael Smiley
Babou Ceesay
Armie Hammer
Noah Taylor
Armie Hammer
Jack Reynor
Sam Riley
Brie Larson
Sharlto Copley
Michael Smiley
 
Free Fire egy szakajtónyi friss energiát csatornáz be a gengsztervígjáétkok műfajába, biztos kézzel ügyelve arra, hogy ez ne is tépje szét, egyben pedig konkrét utalások nélkül, az összehatással idézi meg nagy elődeit a Kutyaszorítóbantól Ritchie csavaros szélhámostörténeteiig. Kevés hasonlóan szórakoztató film lesz még idén.

9/10 több»
 
A kultstátusz szinte garantált. 10/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.