Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
Deku  2017. 07. 23. 17:06

Ez a rész is pont annyira pörgős mint az előző, remek lett. Látványos, izgalmas és felettébb humoros még mindig a két színész. Nem lett elcsépelt baromság mint a folytatások általában.

 
szdanesz1995  2015. 06. 23. 19:24

Nagyon pörgős, akciódús, poénos film. Sztorija teljesen okés, a lényeg a jó akciókon és hatalmas poénokon van. A karakterek jók, a színészek jól eljátsszák őket. Látványilag is jó, az akciójelenetek nagyon jól megvannak csinálva, és egészen menők a lövöldözések is. A poénok is nagyon jók benne, lehet rajtuk röhögni nagyokat. Igazi akció orgia király poénokkal, jó karakterekkel. Szórakoztató film.

 
szkodvig  2017. 06. 05. 20:53

Zseniális film az első résszel együtt. Imádom az egészet egyszerűen,a zenéje is remek.Nagyon várom már a következő részeket. Hajrá"negrok" ti vagytok a legjobbak!:D

 
Robi92  2015. 11. 21. 22:56

Imádom!Ritkán van olyan amikor egy film második része jobb mint az első.Alapból kedvelem minkét fekete színészt de együtt zseniálisak.Van benne akció is humor is fordulat is.Többször nézhető.

 
kovi23  2015. 06. 22. 14:17

Az egyik legjobb akciófilm, mind látványban, mind szövegben, mind forgatókönyvben. Vicces, jól meg vannak benne csinálva az akciók, jól játszanak a színészek. És szerintem a zenéje is nagyon jó, igazi "fekaszámok".

Will Smith
 

Az autósüldözéses jelenet felvétele előtt Michael Bay kamerát szerelt néhány autóra, és arra kérte a kaszkadőröket, hogy szándékosan karambolozzanak. A rendező célja az volt, hogy olyan képsorokat rögzítsen, melyhez hasonlót soha nem láthattak még a nézők.

(hp)
 

Michael Bay bevallása szerint nagyon unta már, hogy arra kell figyelnie a vágószobában, hogy vajon a filmje megkapja-e a PG-13-as korhatár besorolást. Ebben a filmben kicsit szabadabbra engedte a fantáziáját, a korhatárbizottság pedig R besorolással (18) látta le a filmet.

(hp)
 

Michael Bay a film DVD kiadásának rendezői kommentárjában elmondta, hogy bár az autósüldözéses jelenet egészen más tükröz, valójában egy karcolás sem keletkezett a Ferrarin.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.