Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
29
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 06. 03.

Sikerült az első rész szintjét elérni, ami lássuk be ritkán sikerül. A szereplőknek másodszorra is sikerül hozniuk karakterüket, és nem marad ki a humor sem.

 
Deku   2017. 07. 23.

Ez a rész is pont annyira pörgős mint az előző, remek lett. Látványos, izgalmas és felettébb humoros még mindig a két színész. Nem lett elcsépelt baromság mint a folytatások általában.


 
Norbert93   2019. 06. 30.
Tökéletes egyensúly

Nem túlzás a legemlékezetesebb akció-vígjátékok között említeni. Maga a cselekmény, a karakterek és az alapkonfliktus nem egy nagy eresztés, ellenben a film mégis hibátlanul működik. Legendás sikerének titka (szerintem), hogy a vígjáték és az akció elemek egyaránt megkapják a nekik járó játékidőt, mondhatni a két fő irányzat tökéletes egyensúlyban van. Ha nevetni kell, akkor tényleg nagyon vicces, ha akció kerül terítékre akkor az mindig tarol. A film e két zsáner tökéletes egyvelege. Ami még tovább emeli a film szórakoztató mivoltát az a két főszereplő, akik nélkül sokkal kevesebb lenne a film. Külön kiemelendő, a jelen esetben zseniálisra sikerült magyar szinkron is, ami szintén érdemben hozzáad a filmhez. Nem szokásom felpontozni akciófilmeket, de a Bad Boys II. első osztályú partner a szórakoztatásban, az akció-vigjátékok egyik ikonja.

 
HETEDIK   2018. 09. 06.

Az egyik legjobb akciófilm a mai napig, Michael Bay igazán kiélhette magát, a kocsidobálós rész etalon, Jordi Mollá pedig zseniális rosszfiú. Várom már a harmadik részt.

 
harnas1207   2018. 12. 03.

Emlékezetesebb mint az első rész, pörgősebb és akció dúsabb. Minőségi akció-vígjáték.

Will Smith
 

64 ember hal meg a filmben összesen.

(Norbi)
 

Az autósüldözéses jelenet felvétele előtt Michael Bay kamerát szerelt néhány autóra, és arra kérte a kaszkadőröket, hogy szándékosan karambolozzanak. A rendező célja az volt, hogy olyan képsorokat rögzítsen, melyhez hasonlót soha nem láthattak még a nézők.

(hp)
 

Michael Bay bevallása szerint nagyon unta már, hogy arra kell figyelnie a vágószobában, hogy vajon a filmje megkapja-e a PG-13-as korhatár besorolást. Ebben a filmben kicsit szabadabbra engedte a fantáziáját, a korhatárbizottság pedig R besorolással (18) látta le a filmet.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.