Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk (2003)

Bad Boys II
Filmadatlap
 
32
Szereplők
35
Vélemények
19
Képek
2
Videók

Galéria (19)

Will Smith

Videók (2)

 
Ildikó Bacskai   2021. 10. 23.

legújabb vélemény

1

Egyértelműen a rendőrös akció-vígjátékok egyik királya a film, parádés szereposztás, remek cselekmény, jó pár millió, amit a film kivitelezésére elpocsoltak. A 2. rész a legviccesebb szerintem és introvertált férjem szerint is. Legalább egyszer meg kell nézni, és kacagni egy jót a film poénjain.

 
Deku   2017. 07. 23.

1

Ez a rész is pont annyira pörgős mint az előző, remek lett. Látványos, izgalmas és felettébb humoros még mindig a két színész. Nem lett elcsépelt baromság mint a folytatások általában.

 
mamiéstöti2   2018. 06. 03.

0

Sikerült az első rész szintjét elérni, ami lássuk be ritkán sikerül. A szereplőknek másodszorra is sikerül hozniuk karakterüket, és nem marad ki a humor sem.

 
csd   2020. 08. 10.

0
Tényleg egy életre?

Bár ma már eléggé távol áll az ízlésvilágomtól a Bad Boys filmek, a második részhez határozottan szép emlékek kötnek, ettől pedig amolyan bűnös élvezetet jelent számomra a film. Nemrégiben újranéztem, és megnyugtató volt számomra, hogy a mai napig igazán sziporkázó párbeszédekkel operál, ráadásul a látványvilága sem avult el teljesen, ami annak idején igencsak ütősnek számított. Smith és Lawrence párosa zseniálisan működik, és szerintem nem igazán igényelt ez a franchise egy harmadik felvonást.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

0

Nem mondom,hogy rossz,de azért egy szinttel az első epizód alatt van.Néha kissé erőltetettnek érzem a poénokat,és idejét múltnak.Látványos,könnyen emészthető,és humoros,de valamivel kevesebbet ad,mint az elődje!

 
Norbert93   2019. 06. 30.

1
Tökéletes egyensúly

Nem túlzás a legemlékezetesebb akció-vígjátékok között említeni. Maga a cselekmény, a karakterek és az alapkonfliktus nem egy nagy eresztés, ellenben a film mégis hibátlanul működik. Legendás sikerének titka (szerintem), hogy a vígjáték és az akció elemek egyaránt megkapják a nekik járó játékidőt, mondhatni a két fő irányzat tökéletes egyensúlyban van. Ha nevetni kell, akkor tényleg nagyon vicces, ha akció kerül terítékre akkor az mindig tarol. A film e két zsáner tökéletes egyvelege. Ami még tovább emeli a film szórakoztató mivoltát az a két főszereplő, akik nélkül sokkal kevesebb lenne a film. Külön kiemelendő, a jelen esetben zseniálisra sikerült magyar szinkron is, ami szintén érdemben hozzáad a filmhez. Nem szokásom felpontozni akciófilmeket, de a Bad Boys II. első osztályú partner a szórakoztatásban, az akció-vigjátékok egyik ikonja.

 
7ETEDIK   2018. 09. 06.

0

Az egyik legjobb akciófilm a mai napig, Michael Bay igazán kiélhette magát, a kocsidobálós rész etalon, Jordi Mollá pedig zseniális rosszfiú. Várom már a harmadik részt.

A film összbevétele 273 339 556 dollár volt (imdb.com).

 

64 ember hal meg a filmben összesen.

(Norbi)
 

Az autósüldözéses jelenet felvétele előtt Michael Bay kamerát szerelt néhány autóra, és arra kérte a kaszkadőröket, hogy szándékosan karambolozzanak. A rendező célja az volt, hogy olyan képsorokat rögzítsen, melyhez hasonlót soha nem láthattak még a nézők.

(hp)
 

Michael Bay bevallása szerint nagyon unta már, hogy arra kell figyelnie a vágószobában, hogy vajon a filmje megkapja-e a PG-13-as korhatár besorolást. Ebben a filmben kicsit szabadabbra engedte a fantáziáját, a korhatárbizottság pedig R besorolással (18) látta le a filmet.

(hp)
 

Michael Bay a film DVD kiadásának rendezői kommentárjában elmondta, hogy bár az autósüldözéses jelenet egészen más tükröz, valójában egy karcolás sem keletkezett a Ferrarin.

(hp)
 

A filmben egy pillanatra Michael Bay is látható. Ő a sofőrje annak a kocsinak, amit Marcus el akar kobozni, mire Mike azt mondja neki, keressen egy jobb járgányt.

(hp)