Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
34
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Will Smith
 
rainman   2020. 01. 19.

legújabb vélemény

Mike&Marcus visszatértek! Az első klasszikus – bár közel sem kultikus – etap után megint jöttek a rosszfiúk, hogy rendet tegyenek Miamiban! Eléggé felemásra sikeredett ezen kalandjuk. Először is szükségtelen volt két és félórára nyújtani a filmet, semmi sem indokolta ezt. A két főszereplő között továbbra is remekül működött a kémia, bár Marcus folyamatos ripacskodása már-már szánalmas volt időnként. Ami viszont a legnagyobb probléma volt, hogy itt már előjött Michael Bay fene nagy megalomániája… Bár látványos volt, de egyszerűen túl sok volt a – cselekmény által nem indokolt- robbanás, lövöldözés, törés zúzás! Hiába a két és fél órás játékidő, mégis őrült tempójúra, néha követhetetlenre sikerültek a vágások, ami sokat rontott a filmélményen. Az egész filmre a hektikusság volt a jellemző: egymást váltották a remekül összerakott, vicces jelenetek és a felesleges, minden szempontból túlpörgetett jelenetek. Pedig van benne jónéhány kimondottan élvezetes rész, kár, hogy az összkép felemás lett! Az első résznek megvolt a maga bája; nem volt tökéletes film az sem, de mégis megérdemelten lett belőle klasszikus darab. Ugyanez nem mondható el erről a részről: sokat markolt, de keveset fogott! Kár érte.

 
Deku   2017. 07. 23.

Ez a rész is pont annyira pörgős mint az előző, remek lett. Látványos, izgalmas és felettébb humoros még mindig a két színész. Nem lett elcsépelt baromság mint a folytatások általában.


 
mamiéstöti2   2018. 06. 03.

Sikerült az első rész szintjét elérni, ami lássuk be ritkán sikerül. A szereplőknek másodszorra is sikerül hozniuk karakterüket, és nem marad ki a humor sem.

 
HETEDIK   2018. 09. 06.

Az egyik legjobb akciófilm a mai napig, Michael Bay igazán kiélhette magát, a kocsidobálós rész etalon, Jordi Mollá pedig zseniális rosszfiú. Várom már a harmadik részt.

 
NGN   2019. 10. 05.

Nem is annyira rosszak

Michael Bay akkor a legjobb ha nem Transformerst rendez. Sokan lehet megköveznek ezért, de aki régóta követi a munkásságát az tudja miről beszélek. Jó, az első robotos film jól sikerült, de ott meg is állt a történet. De ez most a Bad Boyosról szól, tehát lássuk mit mutat a második részben. Egyértelműen a nagyobb, hosszabb és látványosabb megoldás a nyerő itt is, ez jól bevált formula. Smith és Lawrence még mindig sziporkáznak, jobbnál jobb beszólásaik és egymással való csipkelődéseik vannak. Azt eddig is tudtuk, hogy a Bad Boys filmek inkább e két szinész jutalomjátéka vagy mondjuk úgy játszótere, a történet másodlagos a lényeg, hogy a fiúk jól érezzék magukat a golyózáporok és autós üldözések között. Ebben az epizódban is kapunk bőven ezekből csak sokkal látványosabban mint eddig, egyértelmű, hogy a pénz itt nem számított. Itt a kedvenc jelenetem az autópályás üldözés, remekül meg van komponálva. A szórakozás garantált még aki nincs kibékülve a sztárpárosért is tegyen egy próbát, az akciók miatt mindenképp érdemes, mert a látvány tipikusan Bayes, napsütéses, törős-zúzós szóval hajrá.

A film összbevétele 273 339 556 dollár volt (imdb.com).

 

64 ember hal meg a filmben összesen.

(Norbi)
 

Az autósüldözéses jelenet felvétele előtt Michael Bay kamerát szerelt néhány autóra, és arra kérte a kaszkadőröket, hogy szándékosan karambolozzanak. A rendező célja az volt, hogy olyan képsorokat rögzítsen, melyhez hasonlót soha nem láthattak még a nézők.

(hp)
 

Michael Bay bevallása szerint nagyon unta már, hogy arra kell figyelnie a vágószobában, hogy vajon a filmje megkapja-e a PG-13-as korhatár besorolást. Ebben a filmben kicsit szabadabbra engedte a fantáziáját, a korhatárbizottság pedig R besorolással (18) látta le a filmet.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.