Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
85
Filmadatlap
 
36
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

Nem rossz film,de... Néhol Murphy kissé soknak tűnik,túlmimikálja a szituációt,és néha túl gesztikulálja. Amúgy a poénok a helyükön vannak. Könnyű kikapcsolódás....

 
Deku   2017. 09. 13.

Imádom a filmeket de az amit itt ez leművelt a legjobbak között is csak ritka az ilyen. Ezt pedig kifogni szinte lehetetlen és felbecsülhetetlen. Imádom, hogy tökéletesen kitudta szolgálni az ízlésemet.


 
Norbi   2018. 07. 30.

Méltó folytatásra leltem ebben a részében. A színvonal stabilan maradt, a nevetési inger hatványozottan nőtt. Nincs semmi kifogásolnivalóm, ez egy tökéletes vígjáték némi akcióval.

 
tomtom   2016. 04. 14.

Nemrég láttam egy interjút Chris Rock-kal, amiben azt mondja, hogy Eddie Murphy forradalmasította azt, ahogy a fekete színészek feltűnnek a filmvásznon. Nekem ezt a filmet nézve az az érzésem, hogy Murphy alakítása kábé az egész akció-vígjáték műfajt ő teremtette meg rendesen, mindenkinek hozzá kellene mérnie magát.

 
Zsombi   2014. 12. 30.

Nagyon nagy film, végig pörög az akció meg a poénok. Már az első is nagyon tetszett, de szerintem ez is egy baromi jól összerakott film jó színészekkel, jó rendezéssel. Akik ezt csinálták, pontosan tudták, hogyan kell egy jó, szórakoztató akció-vígjátékot megcsinálni.

Eddie Murphy
Eddie Murphy

A film összbevétele 299 965 036 dollár volt (imdb.com).

 

1987-ben 2. a legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

1987 legjobb nyitóhétvégével rendelkező filmje Amerikában.

(mamiéstöti2)
 

Ebben a filmben debütált Chris Rock.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.