Most már nem csak abban lehetünk biztosak, hogy elkészül a Beverly Hills-i zsaru negyedik része, hanem Eddie Murphy mellett még néhányan visszatérnek az eredeti szereplőgárdából (lásd a galériánkat).

Az már csak hab a tortán, hogy Joseph Gordon-Levitt és Taylour Paige is ott vannak a fedélzeten, viszont Judge Reinhold, Paul Reiser, John Ashton és Bronson Pinchot is visszatérnek a folytatásban.

A Bruckheimer Films égisze alatt készülő film producerei Jerry Bruckheimer és Chad Oman, a projekt élére pedig Mark Molloy került, akinek egyébként ez az első nagyjátékfilmes rendezése.

Reinhold, Reiser és Ashton triója a Beverly Hills-i zsaru II-ben játszottak együtt, a Beverly Hills-i zsaru III-ban viszont már csak Reinhold és Pinchot tért vissza.

A Beverly Hills-i zsaru 4 megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk, a forgatás gőzerővel zajlik, a közeljövőben pedig várhatóan gyakrabban hallunk még a munkálatokról. Az első forgatási fotót mindenesetre itt megnézhetitek.

akció | krimi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

Axel Foley (Eddie Murphy), a detroiti zsaru örömmel veszi barátja, Mikey Tandino (James Russo) látogatását Kaliforniából. Sajnos Axel nem tud sokáig örülni a helyzetnek, ugyanis... több»