Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
18
Képek
6
Videók
 
Félix   2020. 10. 26.

legújabb vélemény

0
Greenland, vagy inkább... Horrorland?!?!?!?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem töltöttem be a tizenhatot, talán ez az oka, hogy nem találom valami jónak ezt a filmet. De a teremben voltak olyan emberek, akik már rég betöltötték a tizenhatot, és nem voltak oda ezért a filmért. Nem baj, engem nem annyira fogott meg, nem annyira érdekes a sztori, ez nem vitás. Mindegy, a lényeg csak az, hogy a főszereplő be kell vigye a családját a bunkerba. Nem hogy még a benne lévő jeleneteket értékeljem, a sztori se jött be annyira. Na, majd mikor még mozizok, jobb filmet nézek.

 
HETEDIK   2020. 09. 25.

1

Szerintem ez még az Űrvihart is alulmúlja. Nézhetjük egy család teljesen érdektelen menekülését és kb. ennyi. Az a néhány másodpercnyi aszteroidás jelenet pedig benn az előzetesben. Ezt minek, kinek?


 
Hámori Balázs Nézhetetlen  2020. 10. 03.

1
A példa, hogyan NEM szabad filmet készíteni

Mikor hallottam, hogy jön egy új apokaliptikus film, örültem, és mikor megláttam, hogy Gerard Butler a főszereplő, rögtön tudtam, hogy ez nem lesz egy erős film, mivel szegény ma már inkább olyan, mint Steven Segal a vége felé, annyi különbséggel, ho... teljes kritika»

 
indingo   2020. 10. 26.

0

Szeretem a katasztrófafilmeket, de ez valahogy semmi újat nem adott az amúgy oly népszerű filmes témához. Egyszer meg lehetett nézni, de nem valami maradandó.

 
Bazzzsi   2020. 10. 10.

0

Kicsit olyan érzésem volt, mintha a 2012-tt forgatták volna újra csak Gerard Butler a főszereplő. Az persze fényévekkel jobb.

 
HannaK   2020. 10. 09.

0

Sok új ötlet nem volt benne. Egynek elment, de nincs új a nap alatt. Annyi ilyen katasztrófa filmet csinálnak, hogy a végén még valóra válik.

 
Szilárd Lakatos   2020. 09. 26.

1
jó de még sem

Kicsit csalódtam a filmben.Elég gyenge lett még ha látványos lett akkor is.Szüreális a film .Katasztrófa közelit a föld felé .Nem tud senki semmit .Mennekülés hegyén hátán mindeki de felesleges ugy is meghalunk.De még sem .És persze megmenekülünk 9 hónap mulva .Ennyi ....... összeségében nem érdemes megnézni .3** csillag

Galéria (18)

Videók (6)

A film összbevétele 17 600 000 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 98 632 355 forintot termelt. A hazai mozik összesen 61 867 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Eredetileg Sam Elliott játszotta volna el Dale (papa) szerepét, de nem tudtak megegyezni, így kapta végül a szerepet Scott Glenn.

(Hámori Balázs )
 

Ric Roman Waugh és Gerard Butler második közös filmje a Támadás a Fehér Ház ellen 3 után.

(hp )
 

Ric Roman Waugh renDező és David Buckley zeneszerző ismét együtt dolgozott a Támadás a Fehér Ház ellen 3 után.

(hp )
 

A film forgatása 2019 júniusában kezdődött meg, és augusztus 16-án ért véget. A munkálatok Atlantában, Georiga államban zajlottak.

(hp )
 

Az eredeti tervek szerint a filmet Neill Blomkamp renDezte volna Chris Evans főszereplésével, de miután Blomkamp visszalépett, végül a színész sem vállalata a szerepet.

(hp )
 

A film premierjét eredetileg június 12-re tűzte ki az STX Entertainment, de a koronavírus-járvány miatt a bemutatót többször is el kellett halasztani. A film végső premierdátuma augusztus 14. lett.

(hp )
 
A Greenland – Az utolsó menedék azért húz néhány meglepőt is, és a felépítése sem átlagos, így van miért izgulni időnként (a semmiből jövő üstököszápornál pedig végre öröm a szemnek a praktikus effektek használata), de összességében csupán egy Emmerich-lighttal van dolgunk. több»
 
A Greenland – Az utolsó menedék mindent egybevetve egy vasárnap délutáni TV-s katasztrófafilm szintjén rekedt, aminek semmi keresnivalója a moziban. több»