Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
18
Képek
6
Videók
 
Szilárd Lakatos   2020. 09. 26.

legújabb vélemény

jó de még sem

Kicsit csalódtam a filmben.Elég gyenge lett még ha látványos lett akkor is.Szüreális a film .Katasztrófa közelit a föld felé .Nem tud senki semmit .Mennekülés hegyén hátán mindeki de felesleges ugy is meghalunk.De még sem .És persze megmenekülünk 9 hónap mulva .Ennyi ....... összeségében nem érdemes megnézni .3** csillag

 
Sonny   2020. 09. 25.

Nem kis meglepetést okozott a film, és azt kell mondanom, hogy alaposan felülmúlta az elvárásaimat. Az ilyen katasztrófafilmek általában elég gyatrán vannak megírva, de a Greenlad egy megelően erős szkriptet kapott, amiért mindenképpen jár a plusz pont.


 
HETEDIK   2020. 09. 25.

Szerintem ez még az Űrvihart is alulmúlja. Nézhetjük egy család teljesen érdektelen menekülését és kb. ennyi. Az a néhány másodpercnyi aszteroidás jelenet pedig benn az előzetesben. Ezt minek, kinek?

 
bocerkaa   2020. 09. 08.

Abszolút korrekt katasztrófafilm, kellően látványos, pörgős, és úgy általában hozza azt, amit az ember elvár tőle.

 
ruman666   2020. 09. 07.

Sokkal jobb volt, mint vártam. Nem sok katasztrófafilm készült az utóbbi időkben, de az elmúlt tíz év felhozatalát biztosan veri. Pont azt hozza, amit vársz tőle: látványos jeleneteket, izgalmat, gyors tempót és némi drámát, amit jókor és jól adagolnak az alkotók. Butler rajongóknak kötelező!

 
wesselmaister   2020. 08. 25.

Mit is mondhatnék, igazság szerint semmi különös. Láttuk ezt már, nem is egyszer. Az időt el lehet vele ütni, de többre ne számíts.

 
Dani   2020. 08. 22.

Na, ez egész kellemes meglepetés volt. Egy sokkal bugyutább látványfilmre számítottam, ehhez képest kaptam egy egész izgalmas mozit, ami nem távolodik el annyira a valóságtól (úgy értem nem űrlények jönnek vagy Godzilla a mélyből), és ettől valahogy átélhetőbb az egész. Szerintem érdemes tenni vele egy próbát.

A film összbevétele 11 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ric Roman Waugh és Gerard Butler második közös filmje a Támadás a Fehér Ház ellen 3 után.

(hp )
 

Ric Roman Waugh renDező és David Buckley zeneszerző ismét együtt dolgozott a Támadás a Fehér Ház ellen 3 után.

(hp )
 

A film forgatása 2019. júniusában kezdődött meg, és augusztus 16-án ért véget. A munkálatok Atlantában, Georiga államban zajlottak.

(hp )
 

Az eredeti tervek szerint a filmet Neill Blomkamp renDezte volna Chris Evans főszereplésével, de miután Blomkamp visszalépett, végül a színész sem vállalata a szerepet.

(hp )
 

A film premierjét eredetileg június 12-re tűzte ki az STX Entertainment, de a koronavírus-járvány miatt a bemutatót többször is el kellett halasztani. A film végső premierdátuma augusztus 14. lett.

(hp )
 
A Greenland – Az utolsó menedék azért húz néhány meglepőt is, és a felépítése sem átlagos, így van miért izgulni időnként (a semmiből jövő üstököszápornál pedig végre öröm a szemnek a praktikus effektek használata), de összességében csupán egy Emmerich-lighttal van dolgunk. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.