Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
36
Vélemények
25
Képek
8
Videók
 
ACE   2020. 05. 02.

legújabb vélemény

Az eleje tényleg kicsit unalmas, bár a történetvezetéshez képest fontos is. Ha nem ismerjük meg az ottani információkat, akkor lényegében nem is nagyon érthető. Bár így is sötét folt marad a technikai része, de talán ez nem is annyira baj. Amikor a film beindul, akkor valóban beindul, a leugrásos hiszti kicsit erőltetettre sikerült szerintem.

 
indingo   2018. 03. 10.

Az első 35-40 perc elképesztően unalmas. Egy kis enyelgés Kate kisasszonnyal, utána meg a szakszavakkal való dobálózás. Az iszap zúdulásával beindul a történet, ami valóban tragikus, de maga a film gyenge.


 
puffancshercegnő   2016. 09. 30.

Izgalmas, jó történetvezetésű film volt. Megfelelően megalapozták a történetet még mielőtt nagy katasztrófajelenetesdibe belekezdtek volna. A katasztrófás-tüzes-robbanásos részek pedig látványosak voltak, izgalmasak, jól bemutatták a történetet. Megrázó volt és izgalmas. Amilyennek egy jó katasztrófa filmnek lennie kell.

 
dulkap   2017. 03. 31.

Hát ez a film nagyon rendben van. Egy rövidke bevezető után gyakorlatilag a legvégéig folyamatos a feszültség, még akkor is amikor a baleset még meg sem történt. Ráadásul mindezt úgy képes elérni, hogy pár dolog, már az első egy percben tisztázódik. Szépen felépített film, kitűnő látvánnyal és torokszorító befejezéssel.

 
Deku   2017. 09. 13.

Én ezt a fajta történetet és cselekményt tökre máshogy tudtam volna befejezni. Sőt az egészet máshogy elképzelni is. De szerencsére rémesen nem lett rossz egyszerű mint a faék.

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Kurt Russell
Gina Rodriguez
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Peter Berg
Mark Wahlberg
Dylan O'Brien
Kurt Russell
Mark Wahlberg
Kurt Russell
John Malkovich
Mark Wahlberg
Gina Rodriguez
Kurt Russell
Kurt Russell
Mark Wahlberg
Kate Hudson
Gina Rodriguez
Peter Berg
Dylan O'Brien
Mark Wahlberg
Gina Rodriguez
Kurt Russell
Gina Rodriguez
Kate Hudson
Kate Hudson
Mark Wahlberg
Peter Berg
Mark Wahlberg
Kate Hudson
Kate Hudson
Kurt Russell
Kate Hudson
 
Peter Berg a katasztrofális Csatahajó után újra kihajózott a nyílt tengerre, de most egy kifejezetten erős filmet hozott össze minden idők legsúlyosabb olajkatasztrófájáról. 75/100 több»
 
Meglepetést nem tartogató jó pedigréjű, telivér katasztrófafilm, annak minden kellékével. A látvány elsőrangú, de túlzásoktól mentes. A műfaj kedvelői biztosan örömüket lelik benne, de mindenkinek tudom ajánlani, nem fog csalódni. 7/10 több»
 
Ebbe a filmbe teljesen belefeledkezik a néző, beleéli magát és ez fantasztikus érzés. A fantasztikus szó alatt pedig azt értem, hogy kapunk egy lehetőséget arra, hogy átgondoljuk, hogy megértsük, hogy felfogjuk, mi is történt 2010. április 20-án a Mexikói-öbölben. Reggel elolvassuk az újságot, szörnyülködünk a számokon meg a következményeken aztán szépen lassan elménk homályába vesznek ezek a hírek. Moziban nézni teljesen más. Ha ott nézzük, a film jelenetei örökre beleégnek az emlékezetünkbe és jobban át is érezzük a helyzetet, talán változunk is kicsit. Mindenféleképp érdemes legalább egyszer látni. több»

A film összbevétele 121 790 373 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 61 440 034 forintot termelt. A hazai mozik összesen 50 442 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

121,8 millió dollár bevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

156 millió dollár volt a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

Berg és Wahlberg második közös filmje.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.