Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Mélytengeri pokol (Deepwater Horizon: Egy öböl újjászületése) (2016)

Deepwater Horizon
Filmadatlap
 
33
Szereplők
39
Vélemények
25
Képek
8
Videók
 
Nándor384146   2020. 12. 11.

legújabb vélemény

0
10/10

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A cím és a leírás részben hibás, de maga a film nagyon jó, főleg, hogy a valóságban is megtörtént, a filmet az alapján készítették. Aki szereti a megtörtént eseményen alapuló filmet, annak csak ajánlani tudom.

 
indingo   2018. 03. 10.

0

Az első 35-40 perc elképesztően unalmas. Egy kis enyelgés Kate kisasszonnyal, utána meg a szakszavakkal való dobálózás. Az iszap zúdulásával beindul a történet, ami valóban tragikus, de maga a film gyenge.


 
dulkap   2017. 03. 31.

0

Hát ez a film nagyon rendben van. Egy rövidke bevezető után gyakorlatilag a legvégéig folyamatos a feszültség, még akkor is amikor a baleset még meg sem történt. Ráadásul mindezt úgy képes elérni, hogy pár dolog, már az első egy percben tisztázódik. ... több»

 
puffancshercegnő   2016. 09. 30.

2

Izgalmas, jó történetvezetésű film volt. Megfelelően megalapozták a történetet még mielőtt nagy katasztrófajelenetesdibe belekezdtek volna. A katasztrófás-tüzes-robbanásos részek pedig látványosak voltak, izgalmasak, jól bemutatták a történetet. Megr... több»

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Én ezt a fajta történetet és cselekményt tökre máshogy tudtam volna befejezni. Sőt az egészet máshogy elképzelni is. De szerencsére rémesen nem lett rossz egyszerű mint a faék.

 
HercegPeter   2019. 07. 12.

0

Van az, mikor egy elsőre (filmes szempontból) jónak tűnő valós eseményt tényleg úgy adnak elő, ahogy az a valóságban megtörtént. Ennek két oldala van. A pozitív az, hogy nem tesznek hozzá semmit, így ténylegesen megismerhetjük a karaktereket és a tör... több»

 
7ETEDIK   2020. 09. 26.

0

Nagyon jól bemutatja, hogy a nagy multik milyen patkányságokra képesek a minél nagyobb profit érdekében, és ezért sokszor milyen árat kell fizetni az embereknek és a természetnek egyaránt.

Galéria (25)

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Kurt Russell
Gina Rodriguez
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Peter Berg
Mark Wahlberg
Dylan O'Brien
Kurt Russell
Mark Wahlberg
Kurt Russell
John Malkovich
Mark Wahlberg
Gina Rodriguez
Kurt Russell
Kurt Russell
Mark Wahlberg
Kate Hudson
Gina Rodriguez
Peter Berg
Dylan O'Brien
Mark Wahlberg
Gina Rodriguez
Kurt Russell
Gina Rodriguez
Kate Hudson
Kate Hudson
Mark Wahlberg
Peter Berg
Mark Wahlberg
Kate Hudson
Kate Hudson
Kurt Russell
Kate Hudson

Videók (8)

A film összbevétele 121 790 373 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 61 440 034 forintot termelt. A hazai mozik összesen 50 442 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

121,8 millió dollár bevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

156 millió dollár volt a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

Berg és Wahlberg második közös filmje.

(7ETEDIK )
 

A filmen számtalan pirotechnikus dolgozott.

(7ETEDIK )
 

A film díszlete valós volt.

(7ETEDIK )
 

A filmben rengeteg igazi robbantás is volt.

(7ETEDIK )
 

Emma Stone is esélyes volt a női szerepre, Kristen Stewart azonban visszautasította.

(7ETEDIK )
 

Az USA legnagyobb olajkatasztrófája volt.

(7ETEDIK )
 

A katasztrófa során tizenegy ember vesztette életét.

(7ETEDIK )
 

Az incidens után több mint 3 hónapig ömlött a tengerbe az olaj, összesen 780 millió liter; ez volt minden idők legnagyobb olajkatasztrófája.

(AngelCass)
 
Peter Berg a katasztrofális Csatahajó után újra kihajózott a nyílt tengerre, de most egy kifejezetten erős filmet hozott össze minden idők legsúlyosabb olajkatasztrófájáról. több»
 
Meglepetést nem tartogató, jó pedigréjű, telivér katasztrófafilm, annak minden kellékével. A látvány elsőrangú, de túlzásoktól mentes. A műfaj kedvelői biztosan örömüket lelik benne, de mindenkinek tudom ajánlani, nem fog csalódni. több»
 
Ebbe a filmbe teljesen belefeledkezik a néző, beleéli magát és ez fantasztikus érzés. A fantasztikus szó alatt pedig azt értem, hogy kapunk egy lehetőséget arra, hogy átgondoljuk, hogy megértsük, hogy felfogjuk, mi is történt 2010. április 20-án a Mexikói-öbölben. Reggel elolvassuk az újságot, szörnyülködünk a számokon meg a következményeken aztán szépen lassan elménk homályába vesznek ezek a hírek. Moziban nézni teljesen más. Ha ott nézzük, a film jelenetei örökre beleégnek az emlékezetünkbe és jobban át is érezzük a helyzetet, talán változunk is kicsit. Mindenféleképp érdemes legalább egyszer látni. több»