2018.06.10   szerző: hp   hozzászólások: 0

Peter Berg és Mark Wahlberg negyedik alkalommal dolgozott együtt, befutott a 22 mérföld magyar szinkronos előzetese.

Mark Wahlberg kőkemény akcióthrillerben domborít

A túlélő, a  Mélytengeri pokol és  A hazafiak napja után újra Peter Berg kamerái elé állt Mark Wahlberg a 22 mérföld című akcióthriller kapcsán.

Wahlberg már a tavalyi CinemaConon is nagyon izgatottnak tűnt a filmmel kapcsolatban. Akkor azt mondta, hogy bár rengeteg filmben volt alkalma kipróbálni magát, pályafutásában most először érzi azt, ez az a szerep, amivel tökéletesen azonosulni tud.

A direktor és a színész elmondása szerint a Mile 22 a siker esetén egy trilógia első része lesz. A történet szerint egy Indonéziában állomásozó CIA-ügynök azt a feladatot kapja, hogy szállítson át egy informátort a belvárosból egy 22 mérföldre lévő reptérre, mivel lelepleződött az álcája. Az úton azonban nem csak a korrupt rendőrök, de alvilági bárók és felfegyverzett helyiek is megpróbálják megakadályozni a küldetést.

A film forgatókönyvét a Jack Ryan: Árnyékügynököt is jegyző Graham Roland és Lea Carpenter írta, a főbb szerepekben Wahlberg mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint John MalkovichLauren CohanIko UwaisSala BakerNikolai NikolaeffRonda Rousey és Terry Kinney .

A 22 mérföld július 20-án debütál a tengerentúlon, a hazai premier szeptember végén esedékes. 

akció | kaland | krimi | thriller

Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk... több»