Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Fertőzés (2011)

Contagion
Filmadatlap
 
27
Szereplők
23
Vélemények
16
Képek
2
Videók

Galéria (16)

Matt Damon
Matt Damon
Laurence Fishburne
Laurence Fishburne

Videók (2)

 
Róbert Molnár   2020. 05. 09.

legújabb vélemény

0

Elég komoly színészi gárdát sikerült összehozni ehhez a filmhez. Most így koronavírus idején belefutottam ebbe a műbe, és gondoltam megnézem. Viszont nem igazán tudott lekötni. Egyszer nézhető kategória, és összeteszem a kezem, hogy ez a mostani víru... több»

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Egynek elment, de valami hiányzott az egész történetből. Az ahogy a vírus elterjed annak az egy perces bemutatását néztem volna egy picit bővebben. A sztárparádé se illet a filmhez.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Vártam tőle valami nagyon nagy szereplést de semmi se jött át amit gondoltam. Nagyon alap lett volna ez a film de nem lett. Nem mondom azt rá, hogy nézze meg bárki mert nagyon megosztó lett legalábbis nekem.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 17.

0

Nem ez Matt Damon legjobb mozija. Sőt... Nem is igazán jó film.Lassú,vontatott,és kifejezetten erőltetett.Olyan nem nagyon hihetős sztori.Nem tud élményt adni.Megnéztem,és ennyi.Semmi több.

 
Yosihiro   2020. 04. 13.

0
Fertőzés 2020

Igen megnéztem ezt a filmet hiszen annyi fórumon és annyi véleményt olvastam már róla. Ez a forgatókönyv azért némileg eltér a valóságtól de ha igazából nagyon sok hasonlóság van. A filmben is mint a való életben ez a vírus csupán a gazdasági és hatalmi átrendeződésesk idéjét hivatott lefedni. Igazából szakmailag az orvosok és professzorok mindenhol azt mondják ez fel van fújva, de persze nem mehetünk el mellette. A film története több szálon fut és remek színészekkel van telitüzdelve. Ezzel a film egy színvonalat hoz ami a jó kategóriába emelei ezt a produkciót. Összeségében a történet forgatókönyve remek és a rendezés vágás is rendben volt. A színészek hozzák a szerepüket igazából nem emelenék kisenkit ez csapatmunka volt így a jó osztályzat jár. A hang és zenei effektek csak közepes, de a film így is megérdemli a négy csillagot nálam. Igazából pluszt nem ad a film, némi feszültésg és izgalom is van de a mostani helyzetre való tekintettel mégis érdekes volt látni az összecsengéseket és azt, hogy talán hogy dolgozik a WHO. Reméljük a való életben ettöl jobb befejezés vár ránk de ezt nem tudhatjuk biztosra mert a háttérhatalamak úgy játszanak velünk mint macska az egérrel.... Üdv Yosi

 
Szilonka   2020. 02. 16.

0

A témában már ezer film készült, de ez mégis egy összerakott story lett. Leginkább annak a szemléltetése tetszett, ahogy a fertőzés terjedt.

 
harnas1207   2018. 12. 10.

0

Tetszett ez a fajta megközelítése a tipikus fertőzős sztorinak. Ilyesmit akart a Z Word War is bemutatni sikertelenül. Üde kis színfolt volt ez a film, még ha nem is lett egy maradandó alkotás.

A film összbevétele 135 458 097 dollár volt (imdb.com).

 

135,5 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

60 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Lorraine Vasquez íróasztala egy San Francisco Chronicle riporteréé, Benny Evangelistáé, amely legendásan rendetlen. A stáb semmit sem változtatott rajta.

(SódóGA)
 

Matt Damon, Gwyneth Paltrow és Jude Law az 1999-ben bemutatott A tehetséges Mr. Ripley című drámában is együtt játszottak.

(SódóGA)
 

Kate Winslet jeleneteit mindössze 10 nap alatt vették fel.

(SódóGA)