Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
23
Vélemények
16
Képek
2
Videók
Fertőzés
 
Róbert Molnár   2020. 05. 09.

legújabb vélemény

Elég komoly színészi gárdát sikerült összehozni ehhez a filmhez. Most így koronavírus idején belefutottam ebbe a műbe, és gondoltam megnézem. Viszont nem igazán tudott lekötni. Egyszer nézhető kategória, és összeteszem a kezem, hogy ez a mostani víru... több»

 
indingo   2017. 04. 10.

Egynek elment, de valami hiányzott az egész történetből. Az ahogy a vírus elterjed annak az egy perces bemutatását néztem volna egy picit bővebben. A sztárparádé se illet a filmhez.


 
Deku   2017. 10. 22.

Vártam tőle valami nagyon nagy szereplést de semmi se jött át amit gondoltam. Nagyon alap lett volna ez a film de nem lett. Nem mondom azt rá, hogy nézze meg bárki mert nagyon megosztó lett legalábbis nekem.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 17.

Nem ez Matt Damon legjobb mozija. Sőt... Nem is igazán jó film.Lassú,vontatott,és kifejezetten erőltetett.Olyan nem nagyon hihetős sztori.Nem tud élményt adni.Megnéztem,és ennyi.Semmi több.

 
Szilonka   2020. 02. 16.

A témában már ezer film készült, de ez mégis egy összerakott story lett. Leginkább annak a szemléltetése tetszett, ahogy a fertőzés terjedt.

 
TomÁcs   2018. 04. 26.

Én csodálkozom, hogy még nem történt hasonló a való életben. A XXI. században elkerülhetetlen egy hasonló vírus okozta káosz. Jól felépített sztori volt.

1
 
VvV   2018. 12. 28.

Az alapelgondolás egészen félelmetes, a történetvezetése is egész kellemes.

Matt Damon
Matt Damon
Laurence Fishburne
Laurence Fishburne

A film összbevétele 135 458 097 dollár volt (imdb.com).

 

135,5 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

60 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Lorraine Vasquez íróasztala egy San Francisco Chronicle riporteréé, Benny Evangelistáé, amely legendásan rendetlen. A stáb semmit sem változtatott rajta.

(SódóGA)
 

Matt Damon, Gwyneth Paltrow és Jude Law az 1999-ben bemutatott A tehetséges Mr. Ripley című drámában is együtt játszottak.

(SódóGA)
 

Kate Winslet jeleneteit mindössze 10 nap alatt vették fel.

(SódóGA)
 

A film promóciójához a Warner Bros. Pictures Canada 2 óriási petri-csészét építtetett. A bennük lévő gombák és baktériumok pár nap alatt kirajzolták a film címét.

(SódóGA)
 

A férfi, akivel Beth telefonon beszél, a rendező Steven Soderbergh volt.

(SódóGA)
 
kritika több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.