Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73
Filmadatlap
 
27
Szereplők
23
Vélemények
16
Képek
2
Videók
Fertőzés
 
Róbert Molnár   2020. 05. 09.

legújabb vélemény

Elég komoly színészi gárdát sikerült összehozni ehhez a filmhez. Most így koronavírus idején belefutottam ebbe a műbe, és gondoltam megnézem. Viszont nem igazán tudott lekötni. Egyszer nézhető kategória, és összeteszem a kezem, hogy ez a mostani vírus messze nem annyira komoly - legalábbis eddig -, mint, ami a filmben tapasztalható.

 
indingo   2017. 04. 10.

Egynek elment, de valami hiányzott az egész történetből. Az ahogy a vírus elterjed annak az egy perces bemutatását néztem volna egy picit bővebben. A sztárparádé se illet a filmhez.


 
Deku   2017. 10. 22.

Vártam tőle valami nagyon nagy szereplést de semmi se jött át amit gondoltam. Nagyon alap lett volna ez a film de nem lett. Nem mondom azt rá, hogy nézze meg bárki mert nagyon megosztó lett legalábbis nekem.

 
Szilonka   2020. 02. 16.

A témában már ezer film készült, de ez mégis egy összerakott story lett. Leginkább annak a szemléltetése tetszett, ahogy a fertőzés terjedt.

 
TomÁcs   2018. 04. 26.

Én csodálkozom, hogy még nem történt hasonló a való életben. A XXI. században elkerülhetetlen egy hasonló vírus okozta káosz. Jól felépített sztori volt.

1
Matt Damon
Matt Damon
Laurence Fishburne
Laurence Fishburne
 
kritika több»

A film összbevétele 135 458 097 dollár volt (imdb.com).

 

135,5 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

60 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Lorraine Vasquez íróasztala egy San Francisco Chronicle riporteréé, Benny Evangelistáé, amely legendásan rendetlen. A stáb semmit sem változtatott rajta.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.