Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
76

Viharlovagok

(The Finest Hours)
Viharlovagok
 
hsanya182  2016. 12. 20.

Olyan tipikus TV-be való film, ne várj tőle semmi extrát. Korrekt a történet, jók a szerepek, tipikus átlagos hősies dráma amerikaias módra. Szerelem, hajók, vihar, mentés. Igaz, még megtörtént eseményeken is nyugszik...Elég lassan indul be a történet, 1 óra után térünk csak rá a viharra :) Egynek elmegy. Katasztrófafilm szerelmeseknek lehet megváltás :)

 
Borga  2016. 11. 25.

A film központi eleme a címben is szereplő vihar, amely egyúttal jelenti és szimbolizálja a történet szereplőinek belső világát is. Megnézésre érdemes katasztrófafilm, amely remekül össze lett rakva.

 
danda115  2016. 02. 01.

Chris Pine nem volt rossz ebben a rózsaszín köddel átitatott Disney-drámában, de azért egy kicsit többet vártam ettől a filmtől. Simán meg lehet nézni, mégcsak nem is unalmas, de hamar elszáll az emléke.

 
HercegPeter  2017. 09. 09.

Kicsit nehezen, unalmasan indul, de aztán belelendülünk és egy igen jó kis történet áll össze. Lehetett volna egy kicsit durvábbra is fogni a figurát, de ezt egy Disney-filmtől nemigazán várhatjuk el. A látvány teljesen rendben volt, viszont a maga a film teljesítménye kicsit hullámzó volt. Egy jó kis kaland-, dráma- és katasztrófafilm.

 
Deku  2017. 08. 30.

Nagyon alap lett volna ez a film de nem lett. Nem mondom azt rá, hogy nézze meg bárki mert nagyon megosztó lett legalábbis nekem. Az én figyelmemet nem tudta lekötni. Buktás lett.

Casey Affleck
Chris Pine
Chris Pine
Holliday Grainger
Casey Affleck
Casey Affleck
Chris Pine
Holliday Grainger
Rachel Brosnahan
Holliday Grainger
Holliday Grainger
Beau Knapp
Beau Knapp
Chris Pine
Josh Stewart
Casey Affleck
Michael Raymond-James
Abraham Benrubi
John Ortiz
Chris Pine
Casey Affleck
Casey Affleck
Cinestar: Viharlovagok
Igazi meséről van szó, amely a szerelem, a veszély, a bátorság, a leleményesség és a csoda mezsgyéjén egyensúlyoz. Gillespie irányításával ráadásul majdnem tökéletes sikerrel.
VOX: Viharlovagok
Klasszikus értékek után kutat, mégsem zavar sok vizet, avagy miért fontos kidolgozni a karaktereket egy katasztrófafilmben…
Filmtrailer: Föltámadott a tenger
A Walt Disney a szívünket megcélzó, igaz történeten alapuló katasztrófafilmmel próbálja megtalálni a helyét a nagy évindító hajrában, ám a Viharlovagokat a saját maga keltette, túláradó érzelemhullám taszítja hullámsírjába.
 

A partiőrség eredeti mentőhajója, a CG36500, amivel a Pendleton megmentésére indultak még mindig tökéletes állapotban megvan Rock Harborban, Orleansban.

(VFTS)
 

Ben Foster bevallása szerint ez a szerep volt fizikailag a legmegterhelőbb, a hidegben töltött órák miatt.

(VFTS)
 

Az amerikai partiőrség 2011-ben az első 153 láb hosszú Fast Response Cutter hajóját Bernard Webber után nevezte el.

(VFTS)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.