Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Beverly Hills-i zsaru (1984)

Beverly Hills Cop
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
21
Képek
4
Videók

Galéria (21)

Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy

Videók (4)

 
sammy88   2020. 08. 25.

legújabb vélemény

1
Szigorúan eredeti szinkronnal!

Eddie Murphy egyik ikonikus filmjét csak eredeti szinkronnal kell megnézni, mert azok a szövegek (és hangok) mindent visznek. Gyerekként nem is tudom, hogy szerettem ennyire, hisz valójában nem egy gyerekfilm, de imádtam és mai napig is imádom.

 
Puncs   2019. 04. 02.

0

Örök klasszikus, ami semmit nem veszített az értékéből. Eddie Murpy egyszerűen halálosan jó benne, élete egyik legjobb alakítását nyújtja. Azóta sajnos már lejjebb adott a színvonalból. Ez a film azon kevesek közé tartozik, amelyeknek a második része... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 23.

0

Eddie Murphy jó színész de nekem valahogy ez a filmje nem volt ütős.Pedig akadt belőle bőven,plusz akciókkal sem maradt adós a rendező,de nekem akkor is csak egy közepes filmecske marad.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Egy remek akció vígjáték E.M.-töl izgalom humor és nemi krimi pompásan összegyúrva és tálalva. Nagy élmény kötelező klasszikus.

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Egyszerűen képtelenség nevetés nélkül megállni az olyan filmet amiben Eddie Murphy is szerepel. Ez pedig ilyen. Viszont itt azért kapunk némi akciót is. Nekem tetszett.

 
dailyfilmsan   2020. 04. 20.

0

Egy örök klasszikus mit nem érdemes kihagyni. Vicces, pörgős és egy alap darab amiből sok film ötletelt már az évek során. Eddie Murphy Mindig is sajátos mozgásáról és előadásmódjáról volt híres és azt kell hogy mondjam itt sem fogja vissza magát. Ha... több»

 
Norbi   2018. 07. 30.

0

Az a film, amelyikben Eddie Murphy szerepet kap már nagyon rossz nem lehet. Itt még egyenesen tarolt oda-vissza. Egy minőségi akció-vígjáték. Ajánlom mindenkinek.

A film összbevétele 316 360 478 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a film az 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz elnevezésű katalógusban kapott helyet.

(Norbi)
 

Az eredeti tervek szerint a főszerepet Mickey Rourke játszotta volna. Meg is kötötték a szerződést, sőt a színésznek ki is fizették a 400.000 dolláros gázsit, ám a gyártás csak nem indult be. Csakhogy Rourke szerződése időhöz volt kötve, így az idő leteltével egyszerűen elsétálhatott a pénzével, még mielőtt egyetlen képkockát leforgattak volna.

(ps)
 

Ezt követően a főszerepet Sylvester Stallone-nak ítélték. A forgatókönyvet újra átírták, hogy egy igazi lövöldözés Stallone film kerekedjen belőle, csakhogy két héttel a forgatás megkezdése előtt Stallone kiszállt a projectből.

(ps)
 

Egy Hollywoodi legenda szerint Stallone azért nem vállalta a szerepet, mert nem neki megfelelő narancslé várt rá a lakókocsijában a forgatás helyszínén. A hivatalos álláspont szerint azért kellett megválni Stallone-től, mert az új forgatókönyv alapján túl költséges lett volna a forgatás, és a Paramount nem akart még több pénzt beleölni a filmbe.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint a filmet Martin Scorsese rendezte volna, de a legendás rendező végül nem vállalta a munkát, mert szerinte a forgatókönyv (az a változat, amit Sylvester Stallone-ra írtak) nagyon hasonlított a Szökevények nyomában című film történetére.

(ps)