Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
30
Szereplők
17
Vélemények
21
Képek
3
Videók
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
 
dailyfilmsan   2020. 04. 20.

legújabb vélemény

Egy örök klasszikus mit nem érdemes kihagyni. Vicces, pörgős és egy alap darab amiből sok film ötletelt már az évek során. Eddie Murphy Mindig is sajátos mozgásáról és előadásmódjáról volt híres és azt kell hogy mondjam itt sem fogja vissza magát. Ha már unjuk az olyan vígjátékokat amik tele vannak kicsinyes poénokkal akkor ez pont jó választás.

 
Puncs   2019. 04. 02.

Örök klasszikus, ami semmit nem veszített az értékéből. Eddie Murpy egyszerűen halálosan jó benne, élete egyik legjobb alakítását nyújtja. Azóta sajnos már lejjebb adott a színvonalból. Ez a film azon kevesek közé tartozik, amelyeknek a második része is legalább olyan jól sikerült, mint az első, ha nem jobban. Pörgős akció-vígjáték, tele rengeteg poénnal. A mellékszereplők is sokat dobnak rajta, nekem Billy nyomozó az egyik kedvencem. A zenéje pedig isteni, szerintem mindenki rögtön felismeri, amikor meghallja.


 
Deku   2017. 07. 11.

Egyszerűen képtelenség nevetés nélkül megállni az olyan filmet amiben Eddie Murphy is szerepel. Ez pedig ilyen. Viszont itt azért kapunk némi akciót is. Nekem tetszett.

 
Norbi   2018. 07. 30.

Az a film, amelyikben Eddie Murphy szerepet kap már nagyon rossz nem lehet. Itt még egyenesen tarolt oda-vissza. Egy minőségi akció-vígjáték. Ajánlom mindenkinek.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Egy remek akció vígjáték E.M.-töl izgalom humor és nemi krimi pompásan összegyúrva és tálalva. Nagy élmény kötelező klasszikus.

A film összbevétele 316 360 478 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a film az 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz elnevezésű katalógusban kapott helyet.

(Norbi)
 

Az eredeti tervek szerint a főszerepet Mickey Rourke játszotta volna. Meg is kötötték a szerződést, sőt a színésznek ki is fizették a 400.000 dolláros gázsit, ám a gyártás csak nem indult be. Csakhogy Rourke szerződése időhöz volt kötve, így az idő leteltével egyszerűen elsétálhatott a pénzével, még mielőtt egyetlen képkockát leforgattak volna.

(ps)
 

Ezt követően a főszerepet Sylvester Stallone-nak ítélték. A forgatókönyvet újra átírták, hogy egy igazi lövöldözés Stallone film kerekedjen belőle, csakhogy két héttel a forgatás megkezdése előtt Stallone kiszállt a projectből.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.