Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
86%

Tango és Cash (1989)

Tango & Cash
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
NGN   2021. 03. 28.

legújabb vélemény

3
Rambo, az egy b..i!

Talán a nyolcvanas évek volt az a korszak, ami a legtöbb minőségi buddy movie-t termelte. Ugyebár többek között ott volt a Halálos fegyver széria, ami már-már akció-vígjáték kategóriába sorolható, de emellett a kőkemény és brutál akciók is helyet kap... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 28.

0

Ez itt most erősen közepes kategóriát ütött meg az én nézetemben. Nem volt benne semmi újdonság, egy átlagos sztorival akartak megvenni. De mindenesetre nézhető darab lett.


 
HETEDIK   2019. 08. 19.

0

Kultfilm, mert az apróbb hibái ellenére a mai napig szórakoztató tud lenni. A börtönös jelenetek pedig feledhetetlenek.

 
ZeroHero   2019. 09. 27.

0

Szupersztárok akcióban, egy oldalon, a csúnyarosszgonosz bűnözők ellen. Az öltönyös, élre vasalt úriember a jó zsaru, és a málészájú, lepattant utcagyerek a rossz zsaru ebben a mai napig élvezhető és izgalmas akciófilmben. Minden szereplo a helyen va... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

0

Rengetegszer láttam már, és megfordult egy kósza gondolat a fejemben. Mi lenne, ha a két színészre fordítva osztották volna ki a szerepeket!? Érdekes lenne, helyesebben lett volna? Jó kis akciófilm, és amikor kell, csattannak a poénok.

 
Norbi   2018. 07. 28.

0

Nagyon vagány kis film. Igazi klasszikussá nőtte ki magát a szememben. A kicsit bonyolult jófiú-rosszfiú szerepek szórakoztatóak voltak. Jó volt feleleveníteni kicsit.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

0

Remek akció vigjáték amit láni kell. Stallone és K Russel nagyot alakít ebben a filmben. A vége happy end és ez a lényeg. Jó szorakozás és remek kikapcsolódás mindenkinek. Csak ajánlani tudom :)

Galéria (20)

Videók (2)

A film összbevétele 63 408 614 dollár volt (imdb.com).

 

Cash szerepére Harrison Ford, Kevin Costner és Mel Gibson neve is felmerült.

(stevepisti )
 

A filmből kultikus alkotás lett.

(HETEDIK )
 

A végső tükrös jelenetet Bruce Lee Sárkány közbelép filmje ihlette.

(HETEDIK )
 

Swayze is esélyes volt Cash szerepére.

(HETEDIK )
 

Stallone azért vállalta a szerepet, mert ki akart bújni a Rambo és Rocky skatulyájából.

(HETEDIK )
 

Russel és Stallone első közös filmje.

(HETEDIK )
 

Patrick Swayze-t szerződtették eredetileg Cash szerepére, azonban ő visszamondta a szerepet az Országúti diszkó (1989) című film kedvéért.

(rbernadett)
 

A filmben levő harci autó egy átépített Chevy K-2500 Silverado, amit a stáb minden tagja szeretett volna használni a forgatás alatt. De mivel csak egy példány volt belőle, senkinek, még a két főszereplőnek se engedték.

(ZeroHero)
 
Rambó, az egy buzi! És nem, nem Arnie sütötte el ezt a poént, hanem Sly volt olyan bátor és kifigurázta saját magát ebben a kiváló akciófilmben. több»