Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
85%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
ZeroHero   2019. 09. 27.

legújabb vélemény

0

Szupersztarok akcioba, egy oldalon, a csunyarosszgonosz bunozok ellen. Az oltonyos, elrevasalt uriember a jozsaru es a maleszaju, lepattant utcagyerek a rosszzsaru ebben a mai napig elvezheto es izgalmas akciofilmben. Minden szereplo a helyen van es ... több»

 
Deku   2017. 08. 28.

0

Ez itt most erősen közepes kategóriát ütött meg az én nézetemben. Nem volt benne semmi újdonság, egy átlagos sztorival akartak megvenni. De mindenesetre nézhető darab lett.


 
HETEDIK   2019. 08. 19.

0

Kultfilm, mert apróbb hibái ellenére a mai napig szórakoztató tud lenni! A börtönös jelenetek pedig feledhetetlenek!

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

0

Rengetegszer láttam már,és megfordult egy kósza gondolat a fejemben.Mi lenne ha a két színészre fordítva osztották volna ki a szerepeket!? Érdekes lenne?Lett volna helyesebben! Jó kis akciófilm,és amikor kell,csattannak a poénok!

 
Norbi   2018. 07. 28.

0

Nagyon vagány kis film. Igazi klasszikussá nőtte ki magát a szememben. A kicsit bonyolult jófiú-rosszfiú szerepek szórakoztatóak voltak. Jó volt feleleveníteni kicsit.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

0

Remek akció vigjáték amit láni kell. Stallone és K Russel nagyot alakít ebben a filmben. A vége happy end és ez a lényeg. Jó szorakozás és remek kikapcsolódás mindenkinek. Csak ajánlani tudom :)

 
Milanman   2016. 02. 11.

0

Gyermekkorom egyik meghatározó kultuszfilmje. Fantasztikus, máig idézett dumák, remek akció.

Galéria (20)

Videók (2)

A film összbevétele 63 408 614 dollár volt (imdb.com).

 

A filmből kultikus alkotás lett.

(HETEDIK )
 

A végső tükrös jelenetet Bruce Lee Sárkány közbelép filmje ihlette.

(HETEDIK )
 

Swayze is esélyes volt Cash szerepére.

(HETEDIK )
 

Stallone azért vállalta a szerepet, mert ki akart bújni a Rambo és Rocky skatulyájából.

(HETEDIK )
 

Russel és Stallone első közös filmje.

(HETEDIK )
 

Patrick Swayze-t szerződtették eredetileg Cash szerepére, azonban ő visszamondta a szerepet az Országúti diszkó (1989) című film kedvéért.

(rbernadett)
 

A filmben levő harci autó egy átépített Chevy K-2500 Silverado, amit a stáb minden tagja szeretett volna használni a forgatás alatt. De mivel csak egy példány volt belőle, így senkinek, meg a két főszereplőnek se engedték.

(ZeroHero)
 
Rambó, az egy buzi! És nem, nem Arnie sütötte el ezt a poént, hanem Sly volt olyan bátor és kifigurázta saját magát ebben a kiváló akciófilmben. több»