Állj, vagy jövök!

Állj, vagy jövök!

Blue Streak

SaSa

Hivatalos tartalom

Egy volt fegyenc rendőrnek adja ki magát, hogy visszaszerezzen egy évekkel ezelőtt ellopott gyémántot.

(Szarka Károly)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 1999.11.04.
Bill Ferrell

2024.12.15 Br623

Raplóból pandúr

Elrejteni egy hatalmas gyémántot egy épületben, ami utána rendőrség lesz? Na ez ám az igazi pech. Már pedig ez történik filmünk főhősével. Amikor kiszabadul a börtönből, nincs más választása, rendőrnek kell kiadnia magát, hogy eljuthasson a gyémántig. Csak hát annyira nehezen megy neki a dolog, hogy végül egész sokáig marad benne a szerepben. Azért remélem, hogy a valóságban nem ennyire könnyű lenne ezt megcsinálni. Ebben a filmben annyi poén van, hogy a mai napig sírva nevetek egy-két jeleneten. És megtanultam belőle egy mondatot spanyolul: tengo el gato los pantalones – azaz macska van a nadrágomban. Hát nem biztos, hogy sokra mennék vele! A film története ötletes, Martin Lawrence pedig igazi vígjátékot csinált belőle. A pizzafutáros jelenet bizonyítja, hogy a hülyeség csak úgy jön belőle. Az ő kezeit nem kötik szigorú szabályok, és amikor kitalálja, hogy beépített ügynök, hát hatalmas. Ezt a filmet is szívesem nézem meg újra és újra, bár Martinnak szerencsére több ilyen filmje van. Kár, hogy olyan kevés ilyen film van, ami ennyire megnevettet.

2024.07.17 SaSa

Nagyon kedvelem ezt a filmet, többször láttam. Amiért nem 5 kapott ötös értékelést, nálam csak annyi, hogy néhol túl vannak játszva a karakterek. Martin Lawrence túltolja a „bohóckodást”, a rendőr néha túl ostoba... stb. Vicces tudna lenni ezek nélkü... Több

2022.02.03 Képkockák

Egy afféle kettős érzésem van a filmmel kapcsolatban, ugyanis hozza az elvárt Martin Lawrence-színvonalat, azonban sokkal kevesebb, mint ami lehetett volna. A történet érdekes, a poénok jók, de a lezárás csak egy kényelmes megoldás lett, ami szinte minden kreativitást nélkülöz.

2018.07.28 Norbi

Ez az a fajta film amitől a hasam fogom a nevetéstől , és ezt minden esetben kitudja váltani Martin Lawrence. Ilyen szerepekre született, jó volt nézni ahogy a szerepben lubickolt.

John Hawkes és Carmen Argenziano szintén együtt szerepelt az Azonosságban (2003).Szerző: Thibo84