Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Nemzetbiztonság Bt. (2003)

National Security
Filmadatlap
 
17
Szereplők
17
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Galéria (12)

Videók (3)

 
Képkockák   2022. 02. 03.

legújabb vélemény

0

Évekkel később is remek szórakozást nyújt, a poénok és a történet sokkal természetesebbnek hat, mint napjaink Kevin Hart-filmjei, amik szinte egyértelműen Martin Lawrence filmjeit veszik alapul. Nemcsak a vígjáték része az, ami megnevettet és a film... több»

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A legjobb jelenet, mikor Martin Lawrence-t igazoltatják, és ott van az a fránya darázs... kicsit erőltetett néhol, de hatalmas vígjáték.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

0

Martin Lawrence zseniális nevettető, és itt iszonyatosan jó formában van. A rekeszizmok garantáltan fájni fognak, aki megnézi.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 24.

0

Olyan semleges számomra. Jópofa, de próbál azért a komolyságra is adni. Hirtelen átlibbenünk a filmen, és nem ragadunk le fölösleges részleteken, de nem nyújt maradandó élményt. Csak egy a sok rendőrös komédia közül.

 
elekm90   2020. 12. 14.

0

Egyszer nézős akciókomédia, sajnos nagyon vegyes a poénok minősége. Steve Zahnt a legtöbb szerepben bírom, de ebben a szerepben, filmben idegesített az ember.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

0

Imádom. Zseniális vígjáték. Helyzetkomikum ezerrel, főleg a kiinduló, darázsos jelenettől kezdve. De hogy egyik kamerafelvételen se látszott jó, azon olyan jót nevettem. De a végére közös a céljuk. Laza kis klasszikus vígjáték.

 
Norbert93   2019. 07. 13.

0

Nem egy nagy eresztés a film cselekménye, de a film olyan szinten vicces és szórakoztató (ne felejtsük el a kiválóan megírt magyar szöveget sem), amennyire buddy-cop film még nem volt. A két karakter kapcsolatának talán egyik legnagyobb erőssége az a... több»

A film összbevétele 13 670 324 dollár volt (imdb.com).

 

Earl automata pisztolya valójában egy Glock 17, ami át lett alakítva.

(Képkockák )
 

A raktárházi lövöldözésnél több mint 400 000 üdítőt és sört használtak háttérelemként.

(Képkockák )
 

A DVD-kiadáson van egy alternatív befejezés is.

(Képkockák )
 

Steve Zahn elöl, a homlokánál borotválta a haját, hogy a feje szögletesebb és hitelesebb legyen.

(dailyfilmsan)
 

Steve Zahn kinézetét úgy alakították ki, hogy ténylegesen rendőrnek tűnjön. Ehhez több héten keresztül tanulmányozták a tipikus rendőr külsőt, és aszerint csinálták meg a haját, és alakították ki megjelenését. A projekt annyira jól sikerült, hogy mikor Zahn és testvére az egyik forgatási nap után elmentek egy bárba, mindenki távolságtartó volt a színésszel, mert azt hitték, egy beépített zsaru.

(dailyfilmsan)