Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Csúcsformában 2. (2001)

Rush Hour 2
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
76
Képek
3
Videók

Galéria (76)

Videók (3)

 
erahurka   2022. 08. 16.

legújabb vélemény

0

Egész közel áll az első részhez, de sokkal viccesebbre van véve, nekem ez már kicsit túl sok volt. Mondjuk a humora is olyan, hogy a legviccesebb jelenet egy stáblista alatti baki volt, ahol Chris Tuckert hívták telefonon forgatás közben, aztán Jackie-vel is akart beszélni a fazon mikor megtudta hogy ott van.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

0

Chris Tucker talán őrültebb,és bolondabb,mint az első részben.A történet maga nem túl erős,de itt nem is az a lényeg! Nevessünk,és nevessünk. Az meg jön minden mennyiségben !

 
Orosz István   2017. 08. 04.

0

Nagyon jól sikerült a folytatás, és szerintem jobb lett mint az első rész. Poénosabb viccesebb, több benne az akció. Kevés film mondhatja el magáról, hogy hozta az első rész szintjét.

 
MoviesChris   2022. 04. 11.

0

Hamisítatlan 2000-es évekbeli akcióvígjáték. Abból nálam egy kicsit azért alacsonyabb polcon van, mint az erősebb darabok. Az akció része elenyésző, és a Jackie Chan-féle verekedős koreográfiák tőlem távol állnak. Mármint nézni, megcsinálni simán meg... több»

 
Norbert93   2019. 04. 20.

0

Nem a megszokott Jackie Chan humor ez az amerikai vígjáték, de Jackie-nek ez is kiváltképpen jól áll. Talán nincs ennél viccesebb filmje, nekem valahogy jobban átjött, mint a kínai humor, bár azzal sem volt semmi bajom.

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Méltó folytatása az elődjének . A szintem tartás megtörtént , sőt nyomokban talán felül is kerekedett a minősége a filmnek., bár egy kicsit túl komolytalan volt helyenként, de tetszett.

 
Zénó   2018. 02. 10.

0

Térfélcsere után is ugyanannyira szerethető a két karakter mint az előző alakításukban. A poénból kifogyhatatlanok, és az akciók is pörgősek. Szerintem úgy-ahogy tudták hozni az első rész színvonalát.

A film összbevétele 347 325 802 dollár volt (imdb.com).

 

Zhang Ziyi a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Don Cheadle azzal a feltétellel fogadta el a felkérést, hogy beszélhet kínaiul és vereked Jackie Channel.

(hp)
 

A filmben használt hamis pénzen az áll: "In Dog We Trust". Néhány ilyen hamis papírpénz kikerült a forgatásról, több közülük Las Vegas-i kaszinókban bukkant fel.

(hp)
 

Chris Tucker elmondása szerint amikor Hongkongban forgattak, a helyiek többször is összetévesztették az NBA egyik sztárjával, Kobe Bryanttel. Az egyik jelenetben, amikor Tucker fut fel a lépcsőkön egy idős nő azt kiáltja:"El az útból Kobe elől!".

(hp)
 

A reptéren játszódó jelenetben egy férfi egy Freitag nevű utasra vár. Az ismeretlen utazó a film produceréről, James M. Freitagról kapta a nevét.

(hp)