Carter nyomozó Hongokongba utazik, hogy meglátogassa régi cimboráját, Lee-t. Carter lazítani érkezett, azonban épp egy nyomozás kellős közepébe csöppen. A helyi maffiavezér nem válogat az eszközökben, ezért a két nyomzónak ismét egymás segítségére lesz szüksége, hogy felgöngyölítsék az… több»
Egész közel áll az első részhez, de sokkal viccesebbre van véve, nekem ez már kicsit túl sok volt. Mondjuk a humora is olyan, hogy a legviccesebb jelenet egy stáblista alatti baki volt, ahol Chris Tuckert hívták telefonon forgatás közben, aztán Jackie-vel is akart beszélni a fazon mikor megtudta hogy ott van.
Hamisítatlan 2000-es évekbeli akcióvígjáték. Abból nálam egy kicsit azért alacsonyabb polcon van, mint az erősebb darabok. Az akció része elenyésző, és a Jackie Chan-féle verekedős koreográfiák tőlem távol állnak. Mármint nézni, megcsinálni simán meg... több»
Zhang Ziyi a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.
(mamiéstöti2)Don Cheadle azzal a feltétellel fogadta el a felkérést, hogy beszélhet kínaiul és vereked Jackie Channel.
(hp)A filmben használt hamis pénzen az áll: "In Dog We Trust". Néhány ilyen hamis papírpénz kikerült a forgatásról, több közülük Las Vegas-i kaszinókban bukkant fel.
(hp)Chris Tucker elmondása szerint amikor Hongkongban forgattak, a helyiek többször is összetévesztették az NBA egyik sztárjával, Kobe Bryanttel. Az egyik jelenetben, amikor Tucker fut fel a lépcsőkön egy idős nő azt kiáltja:"El az útból Kobe elől!".
(hp)A reptéren játszódó jelenetben egy férfi egy Freitag nevű utasra vár. Az ismeretlen utazó a film produceréről, James M. Freitagról kapta a nevét.
(hp)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »