Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
76
Képek
2
Videók
 
Orosz István   2017. 08. 04.

Nagyon jól sikerült a folytatás, és szerintem jobb lett mint az első rész. Poénosabb viccesebb, több benne az akció. Kevés film mondhatja el magáról, hogy hozta az első rész szintjét.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Méltó folytatása az elődjének . A szintem tartás megtörtént , sőt nyomokban talán felül is kerekedett a minősége a filmnek., bár egy kicsit túl komolytalan volt helyenként, de tetszett.


 
Norbert93   2019. 04. 20.

Nem a megszokott Jackie Chan humor ez az amerikai vígjáték, de Jackie-nek ez is kiváltképpen jól áll. Talán nincs ennél viccesebb filmje, nekem valahogy jobban átjött, mint a kínai humor, bár azzal sem volt semmi bajom.

 
sabnock666   2019. 08. 27.

Chris Tucker talán őrültebb,és bolondabb,mint az első részben.A történet maga nem túl erős,de itt nem is az a lényeg! Nevessünk,és nevessünk. Az meg jön minden mennyiségben !

 
Zénó   2018. 02. 10.

Térfélcsere után is ugyanannyira szerethető a két karakter mint az előző alakításukban. A poénból kifogyhatatlanok, és az akciók is pörgősek. Szerintem úgy-ahogy tudták hozni az első rész színvonalát.

A film összbevétele 347 325 802 dollár volt (imdb.com).

 

Zhang Ziyi a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Don Cheadle azzal a feltétellel fogadta el a felkérést, hogy beszélhet kínaiul és vereked Jackie Channel.

(hp)
 

A filmben használt hamis pénzen az áll: "In Dog We Trust". Néhány ilyen hamis papírpénz kikerült a forgatásról, több közülük Las Vegas-i kaszinókban bukkant fel.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.