Hivatalos: jön a Csúcsformában 4!

Chris Tucker nemrég jelentette be az ESPN egy podcastjában, hogy minél előbb szeretné összehozni a Csúcsformában 4-et, és megerősítette, hogy a film hamarosan valóban forogni fog, és Jackie Chan, is rábólintott.

A sorozat első része, a Csúcsformában 1998-ban született meg a két színész főszereplésével, a második, a Csúcsformában 2. 2001-ben, míg a harmadik, a Csúcsformában 3. 2007-ben készült el, és igen jól teljesített a mozikban. A lehetséges folytatás ötlete már 2012-ben felmerült, ám végül nem lett semmi a dologból.

Chan tavaly nyilatkozott arról, hogy elképzelhető, hogy mégis elkészül a negyedik film: Az elmúlt hét évben folyton visszautasítottam a forgatókönyvet, de most úgy néz ki, megegyeztünk. Jövőre, ha Chris Tucker is beleegyezik, remélem, elkezdünk forgatni. Ez nem a pénzről szól, de itt lenne az ideje megcsinálni… különben mind a ketten megöregszünk.

Ha elkezdik forgatni a negyedik Csúcsformábant, azt viszont minden bizonnyal egy új rendezővel fogják tenni, hiszen az eddigi filmek rendezője, Brett Ratner ellen épp vádemelés zajlik szexuális zaklatás miatt.