74% 131 szavazat
A rendőrsztori folytatódik

A rendőrsztori folytatódik

Ging chaat goo si juk jaap
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
20
Szereplők (20)
48
Képek (48)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Kevin Chan hiába halmoz sikert sikerre, hiába füleli le az egyik legjelentősebb kábítószer-kereskedőt, Chu Taót, mégsem dicséret fogadja a közlekedésrendészeten. És ha mindez nem lenne elég, azt is meg kell tudnia, hogy Chu Taót szabadlábra helyezik. A bosszúszomjas bűnöző azonnal visszavág a becsületén esett sérelmekért. Rászáll Kevin barátnőjére és belekényszeríti a nyomozót egy verekedésbe, amiért kirúgják. Ám egy áruházi robbantás után visszahívják, hogy sajátos módszereivel derítse ki, kik a titokzatos merénylők.

Rendező: Jackie Chan
Forgatókönyvíró: Jackie Chan, Paul B. Clay, Edward Tang
Ország: Hongkong
Premier (HU): 1990.07.19.
Több
 
2020.11.13 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Jackie Chan ismét beleállt egy jó kis akciófilmbe. Ugyanolyan lendülettel és precizitással dolgozik, mint az első részben. Izgalmas és vicces, tele jó kis bunyókkal, látványos jelenetekkel. Klasszikus darab.

2
 
2018.07.27 Norbert93

A kaszkadőri és koreográfiai elemek talán még jobbak, mint az első részben. Egy nagyszerű sorozat kezdete, a gyermekkoromban nagyon menő filmek voltak ezek.

1
 
2015.04.28 Yosihiro

A rendőrsztori 2. darabaja szerintem talán itt döntötték el, hogy ebből még több részt csinálnak. Jó film ajánlom mindenkinek! Üdv Yosihiro

1