Jön az Újabb rendőrsztori 2, Jackie Chan visszatér a főszerepben

A napokban került bejelentésre, hogy Jackie Chan főszereplésével elkészül az Újabb rendőrsztori folytatása.

A projekt élére Nicholas Tse került, akinek egyúttal ez lesz a rendezői debütálása. A 2004-es Újabb rendőrsztori lényegében Jackie nyolcvanas években megjelent Rendőrsztori és A rendőrsztori folytatódik rebootja, amelyet a színész legnépszerűbb és egyben legsikeresebb fimjeiként tartanak számon, a Rendőrsztori 3-ban ráadásul Michelle Yeoh is szerepet kapott.

Az Újabb rendőrsztori 2 a Golden Harvest égisze alatt készül majd. Jackie a keddi The Filmarton elmondta, hogy rendkívül izgatott, hogy visszatérhet a franchise-hoz, mivel úgy érzi, ez a széria segítette őt ahhoz, hogy nemzetközi ismertségre tegyen szert.

A színész az elmúlt években olyan produkciókon dolgozott, mint A kívánságsárkány, a Vanguard és a Viy 2, a jövőben pedig a hazai mozikban is debütáló Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz animációs film eredeti szinkronszerepében lesz hallható.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot az Újabb rendőrsztori 2-vel kapcsolatban, a tervek szerint 2024-ben kerülhet a mozikba.

akció | dráma | krimi | thriller

Egy zöldfülű tiszt feladata lett, hogy talpraállítsa Winget és hogy mellette álljon élete leghihetetlenebb kalandjában, a Joe és bandája elleni bosszúhadjáratban.