Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

A kívánságsárkány (2021)

Wish Dragon
Filmadatlap
 
19
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
Zoltán383985   2022. 06. 19.

legújabb vélemény

0
Vigyázz, hogy mit nem kívánsz!

A 12 éves lányom mutatta a 6 éves fiamnak ezt a mesét. Nem lakunk együtt, de ez más lapra tartozik. Szóval, ő mutatta nekünk ezt a mesét a Netflixen és nyugodtan mondhatom, hogy tetszik. Még nekem is. A fiam szinte kétnaponta megnézi, ezáltal én is. Nem minden "parasztlegény" akar pénzt és gazdagságot, van, aki azt nézi, hogy másoknak hogyan tud segíteni. Minél többet nézem a mesét, annál többször figyelek meg fontos mondatokat, és ez egy mese. Szerintem nem sok reklámja volt, de annál tanulságosabb. Az autóban ülő jelenet a kedvenc.

 
hp   2021. 06. 24.

2

Egy okosan kitalált, gyönyörűen animált, szórakoztató és humoros sztori, ami széles korosztálynak szól. Az idei év egyik legkellemesebb csalódása számomra, csak ajánlani tudom.

 
Csillagpor   2022. 01. 31.

2

A Netflix egyik legjobb gyerekeknek szánt tartalma. Már megannyiszor megnéztük pár hónapja. Kicsit Aladdin-koppintásnak tűnhet első ránézésre, de szerintem ebben sokkal több a lélek és viccesebb is.

 
Spidey   2021. 10. 26.

2
Nem minden arany, ami fénylik

Remek mese. Bár minden alkotás ilyen lenne! A felépítése, cselekménye, tanulsága mind-mind kifogástalan. A látványvilágért pedig szinte megnyalom mind a tíz ujjamat. Remek kikapcsolódás az egész családnak.

 
JRD   2022. 03. 03.

1
Nagyon ari történet, nem csak gyerekeknek...

Átlagos történetfonal, átlagos mese... de valahogy mégis szívmelengető. A jól bevált receptet követi: végy egy szegény fiút. Végy egy híressé vált lányt, végy egy központi csavart és végy egy vicces, bugyuta, idegesítő kívánságsárkányt - és kész is a remek kaland, megfűszerezve könnyekkel, bánattal, vitákkal, gyanúval és happy enddel! A szereplők jellemfejlődése (mint ahogyan azt elvárjuk a meséktől) nyomon követhető, és a végén leszűrhetjük a tanulságot is. Remek családi kikapcsolódás a teljes családnak! Szóval filmkalandorok! Filmre fel, és jó szórakozást!

 
KCintia   2021. 06. 12.

0
Magával ragad, és nem ereszt

Nem tudom, hogy ki miként fogja megélni ezt a mesét, de nekem felnőtt fejjel is egy nagyszerű alkotás. Úgy érzem, hogy többször meg fogom még nézni, mert ahogy az 5 csillag is mutatja: zseniális. Egy új kedvenc mesém lett.

 
Kazydo   2021. 07. 19.

0
Felejthető

Aranyos történet, de nagyon hajaz az Aladdinra. Persze ez modern világban játszódó, de a szellem, aki 3 kívánságot teljesít egy edényből kijőve, túlon túl is elcsépelt. Ritka már az olyan történet, ami nem a múltba nyúl vissza némi segítségért.

A film összbevétele 21 120 000 dollár volt (imdb.com).

 

John Cho második animációs filmje a Lunaria - Kaland a Holdon (2020) után.

(Képkockák)
 

A Sony Animation cég második Netflix exkluzív filmje a Mitchellék a gépek ellen után.

(Hupka Adrián)
 

A sárkány szinkronhangja John Cho, viszont mandarin nyelven a film producere, Jackie Chan kölcsönözte a hangját a karakternek.

(Hupka Adrián)
 
Minimális hercegnő, nulla betétdal és idegesítő kisállat, kungfuzó ellenfelek – a Kívánságsárkány szerintem teljesen nézhető és abszolúte szeretnivaló. több»