Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
84%

A kívánságsárkány (2021)

Wish Dragon
Filmadatlap
 
19
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
Kazydo   2021. 07. 19.

legújabb vélemény

0
Felejthető

Aranyos történet, de nagyon hajaz az Aladdinra. Persze ez modern világban játszódó, de a szellem, aki 3 kívánságot teljesít egy edényből kijőve, túlon túl is elcsépelt. Ritka már az olyan történet, ami nem a múltba nyúl vissza némi segítségért.

 
hp   2021. 06. 24.

0

Egy okosan kitalált, gyönyörűen animált, szórakoztató és humoros sztori, ami széles korosztálynak szól. Az idei év egyik legkellemesebb csalódása számomra, csak ajánlani tudom.

 
KCintia   2021. 06. 12.

0
Magával ragad, és nem ereszt

Nem tudom, hogy ki miként fogja megélni ezt a mesét, de nekem felnőtt fejjel is egy nagyszerű alkotás. Úgy érzem, hogy többször meg fogom még nézni, mert ahogy az 5 csillag is mutatja: zseniális. Egy új kedvenc mesém lett.

 
Sonny   2021. 06. 17.

0

Nem volt ez rossz, de idén már mutatott nagyot a Netflix a Mitchellékkel, és mivel annak azért eléggé mélyen bennem maradt a nyoma, nem tudom nem összevetni. A kívánságsárkány nálam most egy közepesre volt elég.

 
lacc   2021. 02. 21.

0

Imádtam. Egyszerűen imádtam. Biztosan megnézem még többször, ajánlom mindenkinek, nagyon megéri.

A film összbevétele 21 120 000 dollár volt (imdb.com).

 

A Sony Animation cég második Netflix exkluzív filmje a Mitchellék a gépek ellen után.

(Hupka Adrián)
 

A sárkány szinkronhangja John Cho, viszont mandarin nyelven a film producere, Jackie Chan kölcsönözte a hangját a karakternek.

(Hupka Adrián)
 
Minimális hercegnő, nulla betétdal és idegesítő kisállat, kungfuzó ellenfelek – a Kívánságsárkány szerintem teljesen nézhető és abszolúte szeretnivaló. több»