Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
96%

Az egér legjobb barátja (2021)

I mysi patrí do nebe
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
83
Képek
2
Videók

Galéria (83)

Videók (2)

 
Crystaldeer   2022. 07. 19.

legújabb vélemény

2
Modern, de klasszikusan tanulságos

Szerintem ritka kevés ilyen jó mese van mostanság! Először is a modern technikáknak köszönhetően egy nagyon gyönyörű látványvilágba kalauzolja a nézőket a mese, nagyon tetszett, ahogy így ki volt dolgozva az egész. Ugyan nem ér fel egy Pixar minőségig, de talán nem is kell, mert így is nagyon látványos és magával ragadó. Tudnék mondani néhány régebbi mesét, amit fel lehetne így akár újítani. Mivel ez egy cseh-szlovák alkotás, biztos vagyok benne, hogy egy klasszikus mesét dolgoztak át. Szerintem hihetetlenül tanulságos a történet. Nem csak gyereknek, de felnőttnek is egyaránt élvezhető a története. Az oldalon lévő tartalomleírás viszont pont nem a lényeget ragadta ki, mert nem éppen arról szól a mese, amit összefoglalt, az inkább a történet váratlan fordulata volt csupán. Mindenképpen motiváló hatása van és akiket igazán megtud érinteni, talán egy kicsit a saját életüket is átgondolják. Gyerekeknek meg azért kiváló, mert rengeteg dologra megtanít, csak egyet emelnék ki: "Félelem nélkül nincs bátorság".

 
Zoltán   2022. 05. 12.

1

Örülök, hogy végül is elmentünk rá a családdal, szerintem mindenki jól szórakozott, és ilyen produkcióból végül is kevés van manapság.

 
Borbála Berzy   2022. 05. 17.

1

Egyedi látványvilág, megható történet, jó élmény volt nézni felnőttként is! Végre nem csak a szokásos animációs filmek mennek a moziban! Még sok ilyet!

 
Petike98   2022. 05. 13.

0

Oké, hát végül is ez egy nagyon kedves és aranyo mese. Egszer simán meg lehet nézni, de ennél több sajnos nincs benne.