Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Karácsony Artúr (2011)

Arthur Christmas
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
30
Képek
2
Videók

Galéria (30)

Videók (2)

 
Artemisia   2020. 12. 25.

legújabb vélemény a nap véleménye

4
Minden titokra fény derül

Nem szokványos karácsonyi film, mely a Télapó munkájának kulisszatitkaiba nyújt bepillantást. Olyan kérdésekre ad logikus választ, mely már minden gyerek és felnőtt fejében megfordult a Mikulás legendája kapcsán: Hogyan tud elolvasni minden levelet, ... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Szívmelengető mese, mely tele van eredetiséggel és még több viccel. A szereplők abszolút szerethetők, úgy ahogy a történet is magával ragadó. Nekem tetszett.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 29.

0

Karácsony közeledtével ömlenek a témával kapcsolatos filmek és rajzfilmek. A Karácsony Artúr is egy ilyen tipikus holiday movie. Cuki, vicces és hangulatba hozza az embereket. Ezenfelül viszont kicsit klisés. De attól még nagyon is nézhető és kedvelhető rajzfilm.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

0

Nagyon aranyos és kedves történet. Karácsonyi mesék közül az egyik legjobb. Modernizálták kicsit az alap ünnepi történetet, hogy a mai gyerekeknek még egy kis ideig hihetőbb legyen a télapó törtnete, hogy hogyan tudja ilyen gyorsan kihordani az ajánd... több»

 
harnas1207   2018. 12. 27.

0
Artúr a megmentő

Karácsony Artúr nem csak a Télapó, hanem a karácsonyi filmek becsületét is megmentette idén. A nagy ünnepi lázban sok klasszikus és kevésbé ismert darab került terítékre, de mind-mind csalódás volt. Aztán elérkeztünk ehhez az érdekes rajzfilmhez, ami... teljes kritika»

 
TribeBubu   2016. 12. 10.

0

Ötletes, vicces és jópofa rajzfilm, de számomra valahogy nem igazán teremtette meg az ünnepi hangulatot. De ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy rossz. Sőt!

 
szd91   2015. 01. 28.

0

Sajnos sokkal kevesebb elismerést kapott mint kellene. Nagyon aranyos kis karácsonyi mese a kitartásról, a kötelességtudatról, a karácsony eltűnőben lévő szelleméről. Üdítő kivétel, hogy végre nem a Mikulás a főszereplő, hanem a család fekete báránya... több»

A film összbevétele 147 419 472 dollár volt (imdb.com).

 

Több utalás is található az Apollo 13 filmből, amikor az S1 modern szánt navigálják az Északi sarkról.

(AngelCass)
 

Mikor Steve bemegy Gwen házába, rálép egy bábura, ami Shaunt, a bárányt ábrázolja, ami az Aardman Animation egy korábbi alkotása.

(AngelCass)
 

A Sony Pictures Animation stúdió 5. kiadott filmje.

(mamiéstöti2)