Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
Nagy Gábor   2020. 01. 24.

legújabb vélemény

Nagyon aranyos történet, szerethető karakterekkel és tanulságokkal. A karácsonyi hangulat garantált és a látvány is kiváló. Nem tudok belekötni.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Szívmelengető mese, mely tele van eredetiséggel és még több viccel. A szereplők abszolút szerethetők, úgy ahogy a történet is magával ragadó. Nekem tetszett.


 
dailyfilmsan   2019. 08. 29.

Karácsony közeledtével ömlenek a témával kapcsolatos filmek és rajzfilmek. A Karácsony Artúr is egy ilyen tipikus holiday movie. Cuki, vicces és hangulatba hozza az embereket. Ezenfelül viszont kicsit klisés. De attól még nagyon is nézhető és kedvelhető rajzfilm.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

Nagyon aranyos és kedves történet. Karácsonyi mesék közül az egyik legjobb. Modernizálták kicsit az alap ünnepi történetet, hogy a mai gyerekeknek még egy kis ideig hihetőbb legyen a télapó törtnete, hogy hogyan tudja ilyen gyorsan kihordani az ajánd... több»

 
harnas1207   2018. 12. 27.

Artúr a megmentő

Karácsony Artúr nem csak a Télapó, hanem a karácsonyi filmek becsületét is megmentette idén. A nagy ünnepi lázban sok klasszikus és kevésbé ismert darab került terítékre, de mind-mind csalódás volt. Aztán elérkeztünk ehhez az érdekes rajzfilmhez, ami... teljes kritika»

 
TribeBubu   2016. 12. 10.

Ötletes, vicces és jópofa rajzfilm, de számomra valahogy nem igazán teremtette meg az ünnepi hangulatot. De ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy rossz. Sőt!

 
Brigusz724   2015. 04. 25.

Hát nehezen álltam neki a megnézésének, nem vártam tőle sokat, de pozitívan csalódtam benne. Teljesen nézhető kis mesefilm lett, a történet nem egyedi, már több alkotásban is volt hasonló (a Mikulás szerep a családon belül öröklődik), ettől független... több»

A film összbevétele 147 419 472 dollár volt (imdb.com).

 

Több utalás is található az Apollo 13 filmből, amikor az S1 modern szánt navigálják az Északi sarkról.

(AngelCass)
 

Mikor Steve bemegy Gwen házába rálép egy bábut ami Shaun-t a bárányt ábrázolja ami az Aardman Animation egy korábbi alkotása.

(AngelCass)
 

A Sony Pictures Animation stúdió 5. kiadott filmje.

(mamiéstöti2)