Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
46
Vélemények
26
Képek
3
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Disney egyik legeredetibb karaktere Merida, akiben kettősség lakozik a jólét és a valódi énje a harcias hercegnő között. Nagyon izgalmas magával ragadó mese.

 
indingo   2017. 04. 14.

Meglepően tetszett a mese, nagyon szépen rajzolt, gyönyörű színekkel. A történetében is volt valami misztikus az átváltozó kisöcsékkel, meg az édesanyával.


 
dailyfilmsan   2018. 11. 29.

Nekem nagyon tetszett. Nagyon jól képviselteti magát ez a rajzfilm az anya-lánya kapcsolatokkal foglalkozó filmek között. Varázslatos történet egy makacs lányról egy merev korból. A szereplők jellemfejlődése az igazi érték ebben a filmben. Szerintem többször megnézhető kicsiknek nagyoknak egyaránt.

 
Edii   2015. 04. 23.

Semmi jóra nem számított, mielőtt megnéztem, de kellemesen csalódtam. A képi és zenei világ egyszerűen csodálatos. A történet ugyan egyszerű, de mégis mély nyomot hagyott bennem.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Aranyos kis mese. Magával tud ragadni a kislány története, aki meglepően egyedi karakterre sikeredett a Disney-történelmében.Egyszer-kétszer megnézhető.

A film összbevétele 538 983 207 dollár volt (imdb.com).

 

Merida az egyetlen Pixar-hősnő, aki helyet kapott a Disney-hercegnők brand sorában.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film 185 millió dollárból készült el, a kritikusok, és a nézők pozitívan értékelték.

(Bogi87)
 

A történetből két videojátékot is készítettek.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.