Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
17
Szereplők
87
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Croodék
 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Vicces szórakoztató mégis sokatmondó történet volt számomra, ahol a végén a könnyek sem maradtak el.

 
Thibo84   2016. 06. 30.

Egy kedves rajzfilm, ami minden korosztály számára ajánlott. Rengetegszer láttam már, és nem tudom megunni. Gyönyörű tájakkal, jópofa, vicces karakterekkel, és furcsa állatokkal.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

Nagyon szórakoztató, jó sok ötletes poén és nagyon jól kidolgozott karakterek, mind a háttér. Többször is láttam már és ez nem csak gyerekeknek szól, felnőttek is jót tudnak rajta mulatni.

 
Deku   2017. 07. 11.

Az egyik kedvenc animációs filmem. Elsősorban érződik, hogy nem feltétlen a kicsiket célozták meg vele. Tartalmas és tanulságos kis mese amiben sokunk fedezhet fel egyezést magával. Nagyon aranyos és jópofa módon próbál terelgetni.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 07.

Az ősembernek sokkal nehezebb dolga volt, ha túlélésről volt szó, mint a mai embernek. A Croodék rajzfilm pedig ezt nagyon is jól bemutatja. Kedves, aranyos rajzfilm egy csöpp szarkazmussal és öniróniával. A látvány egyszersmind gyönyörű és kifordított. A karakterek fejlődnek percről percre, és ennek nagyon örültem, mert borzasztó olyan mese elé beültetni a gyereket, ami egysíkú. Abból semmi konklúziót nem lehet levonni. Itt viszont megkapta mindenki a karakterfejlődés esélyét, mivelhogy nincs főgonosz. A bonyodalmat nem a gonosz karakter generálja, hanem az alaphelyzet. Szóval egy enyhébb rajzfilm, ami miatt nem kell aggódni, hogy netalántán rosszra tanítana a gyerkőcöt.

A film összbevétele 587 204 668 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt az első olyan DreamWorks Animation film, amelyet a 20th century Fox terjesztett.

(dailyfilmsan)
 

Az animátorok a termelés megkezdése előtt ellátogattak a Utah-i Zion Nemzeti Parkba, hogy ihletet merítsenek a táj megalkotásához.

(dailyfilmsan)
 

2013-ban a 10. legtöbb bevételt termelő film volt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.