Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
87%

Croodék (2013)

The Croods
Filmadatlap
 
15
Szereplők
90
Vélemények
33
Képek
1
Videók
 
Róbert Molnár   2021. 03. 01.

legújabb vélemény

0

Kreatív, szórakoztató kis animációs film. Jókat lehet rötyögni, ahogy az alkotók elképzelték az ősember világát. Családdal tökéletes választás szombat esti filmezésnek. Bátran ajánlom, aranyos kis sztori.

 
Thibo84   2016. 06. 30.

2

Egy kedves rajzfilm, ami minden korosztály számára ajánlott. Rengetegszer láttam már, és nem tudom megunni. Gyönyörű tájakkal, jópofa, vicces karakterekkel, és furcsa állatokkal.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

0

Vicces szórakoztató mégis sokatmondó történet volt számomra, ahol a végén a könnyek sem maradtak el.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

0

Nagyon szórakoztató, jó sok ötletes poén és nagyon jól kidolgozott karakterek, mind a háttér. Többször is láttam már és ez nem csak gyerekeknek szól, felnőttek is jót tudnak rajta mulatni.

 
Artemisia   2017. 12. 19.

2

Szórakoztató, vicces, fergeteges rajzfilm a Croodék:-) A történet ötletes, kalandos, a Crood család tagjai karizmatikusak és szimpatikusak, a képi megjelenítés nagyon szép. A szerelmi szál nagyon aranyos.

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Az egyik kedvenc animációs filmem. Elsősorban érződik, hogy nem feltétlen a kicsiket célozták meg vele. Tartalmas és tanulságos kis mese amiben sokunk fedezhet fel egyezést magával. Nagyon aranyos és jópofa módon próbál terelgetni.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 07.

0

Az ősembernek sokkal nehezebb dolga volt, ha túlélésről volt szó, mint a mai embernek. A Croodék rajzfilm pedig ezt nagyon is jól bemutatja. Kedves, aranyos rajzfilm egy csöpp szarkazmussal és öniróniával. A látvány egyszersmind gyönyörű és kifordíto... több»

Galéria (33)

Videók (1)

A film összbevétele 587 204 668 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt az első olyan DreamWorks Animation film, amelyet a 20th Century Fox terjesztett.

(dailyfilmsan)
 

Az animátorok ellátogattak a utahi Zion Nemzeti Parkba, hogy ihletet merítsenek a táj megalkotásához.

(dailyfilmsan)
 

2013-ban a 10. legtöbb bevételt termelő film volt.

(mamiéstöti2)
 

A két rendező, Kirk De Micco és Christopher Sanders immáron másodszor dolgozott együtt. Első közös munkájuk a Lilo & Stitch - A csillagkutya (2002) volt.

(SódóGA)
 

Thunk háziállatát Clark Duke első ügynökéről nevezte el Douglesnek.

(SódóGA)
 

A filmben szereplő állatok mind a fantázia szüleményei, mivel a fizika és a biológia alapvető törvényeinek egyik sem felel meg.

(SódóGA)
 

A filmet először a Berlini Filmfesztiválon mutatták be. A fesztiválon soha korábban nem vetítettek egész estét animációs filmet.

(SódóGA)