Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
13
Szereplők
82
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Vicces szórakoztató mégis sokatmondó történet volt számomra, ahol a végén a könnyek sem maradtak el.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

Nagyon szórakoztató, jó sok ötletes poén és nagyon jól kidolgozott karakterek, mind a háttér. Többször is láttam már és ez nem csak gyerekeknek szól, felnőttek is jót tudnak rajta mulatni.


 
Deku   2017. 07. 11.

Az egyik kedvenc animációs filmem. Elsősorban érződik, hogy nem feltétlen a kicsiket célozták meg vele. Tartalmas és tanulságos kis mese amiben sokunk fedezhet fel egyezést magával. Nagyon aranyos és jópofa módon próbál terelgetni.

 
Lamboh   2017. 10. 13.

Néhány hete néztem újra miután belefutottam a sorozatba, és másodszor is élveztem. Kicsit végig olyan érzésem volt, mintha a Jégkorszakot nézném, pedig abban nem is igazán szerepeltek ősemberek. Kedvenc karakterem egyértelműen a nagymama, bírom a hóbortos karakterét. Kíváncsian várom a második részt.

 
Norbi   2018. 07. 31.

Igazán aranyos kis mese, mondanivalója is van, és ez a szép 3D-s kidolgozás nagyon jól sikerült. Vicces állatokból és poénokból nincs hiány egy tökéletes családi mese.

 

2013-ban a 10. legtöbb bevételt termelő film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Ez az animációs film volt a Dreamworks és a 21th Century Fox első közös munkája.

(SódóGA )
 

A két rendező, és Kirk De Micco immáron másodszor dolgozott együtt. Első közös munkájuk a Lilo & Stitch - A csillagkutya (2002) volt.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.