Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87
Filmadatlap
 
17
Szereplők
87
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Croodék
 
hotelkunde12a@gmail.com   2019. 08. 19.

legújabb vélemény

Megmutatja hogy fogadjunk el másokat és az ősemberek életét kicsit viccesen.

 
Thibo84   2016. 06. 30.

Egy kedves rajzfilm, ami minden korosztály számára ajánlott. Rengetegszer láttam már, és nem tudom megunni. Gyönyörű tájakkal, jópofa, vicces karakterekkel, és furcsa állatokkal.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Vicces szórakoztató mégis sokatmondó történet volt számomra, ahol a végén a könnyek sem maradtak el.

 
Artemisia   2017. 12. 19.

Szórakoztató, vicces, fergeteges rajzfilm a Croodék:-) A történet ötletes, kalandos, a Crood család tagjai karizmatikusak és szimpatikusak, a képi megjelenítés nagyon szép. A szerelmi szál nagyon aranyos.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

Nagyon szórakoztató, jó sok ötletes poén és nagyon jól kidolgozott karakterek, mind a háttér. Többször is láttam már és ez nem csak gyerekeknek szól, felnőttek is jót tudnak rajta mulatni.

 
Deku   2017. 07. 11.

Az egyik kedvenc animációs filmem. Elsősorban érződik, hogy nem feltétlen a kicsiket célozták meg vele. Tartalmas és tanulságos kis mese amiben sokunk fedezhet fel egyezést magával. Nagyon aranyos és jópofa módon próbál terelgetni.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 07.

Az ősembernek sokkal nehezebb dolga volt, ha túlélésről volt szó, mint a mai embernek. A Croodék rajzfilm pedig ezt nagyon is jól bemutatja. Kedves, aranyos rajzfilm egy csöpp szarkazmussal és öniróniával. A látvány egyszersmind gyönyörű és kifordított. A karakterek fejlődnek percről percre, és ennek nagyon örültem, mert borzasztó olyan mese elé beültetni a gyereket, ami egysíkú. Abból semmi konklúziót nem lehet levonni. Itt viszont megkapta mindenki a karakterfejlődés esélyét, mivelhogy nincs főgonosz. A bonyodalmat nem a gonosz karakter generálja, hanem az alaphelyzet. Szóval egy enyhébb rajzfilm, ami miatt nem kell aggódni, hogy netalántán rosszra tanítana a gyerkőcöt.

A film összbevétele 587 204 668 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt az első olyan DreamWorks Animation film, amelyet a 20th century Fox terjesztett.

(dailyfilmsan)
 

Az animátorok a termelés megkezdése előtt ellátogattak a Utah-i Zion Nemzeti Parkba, hogy ihletet merítsenek a táj megalkotásához.

(dailyfilmsan)
 

2013-ban a 10. legtöbb bevételt termelő film volt.

(mamiéstöti2)
 

Ez az animációs film volt a Dreamworks és a 21th Century Fox első közös munkája.

(SódóGA)
 

A két rendező, és Kirk De Micco immáron másodszor dolgozott együtt. Első közös munkájuk a Lilo & Stitch - A csillagkutya (2002) volt.

(SódóGA)
 

Thunk háziállatát Clark Duke első ügynökéről nevezte el Douglesnek.

(SódóGA)
 

A filmben szereplő állatok mind a fantázia szüleményei, mivel a fizika és a biológia alapvető törvényeinek egyik sem felel meg.

(SódóGA)
 

A filmet először a Berlini Filmfesztiválon mutatták be. A fesztiválon soha korábban nem vetítettek egész estét animációs filmet.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.