Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
13
Szereplők
85
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Croodék
 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Vicces szórakoztató mégis sokatmondó történet volt számomra, ahol a végén a könnyek sem maradtak el.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

Nagyon szórakoztató, jó sok ötletes poén és nagyon jól kidolgozott karakterek, mind a háttér. Többször is láttam már és ez nem csak gyerekeknek szól, felnőttek is jót tudnak rajta mulatni.


 
Deku   2017. 07. 11.

Az egyik kedvenc animációs filmem. Elsősorban érződik, hogy nem feltétlen a kicsiket célozták meg vele. Tartalmas és tanulságos kis mese amiben sokunk fedezhet fel egyezést magával. Nagyon aranyos és jópofa módon próbál terelgetni.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 07.

Az ősembernek sokkal nehezebb dolga volt, ha túlélésről volt szó, mint a mai embernek. A Croodék rajzfilm pedig ezt nagyon is jól bemutatja. Kedves, aranyos rajzfilm egy csöpp szarkazmussal és öniróniával. A látvány egyszersmind gyönyörű és kifordított. A karakterek fejlődnek percről percre, és ennek nagyon örültem, mert borzasztó olyan mese elé beültetni a gyereket, ami egysíkú. Abból semmi konklúziót nem lehet levonni. Itt viszont megkapta mindenki a karakterfejlődés esélyét, mivelhogy nincs főgonosz. A bonyodalmat nem a gonosz karakter generálja, hanem az alaphelyzet. Szóval egy enyhébb rajzfilm, ami miatt nem kell aggódni, hogy netalántán rosszra tanítana a gyerkőcöt.

 
Lamboh   2017. 10. 13.

Néhány hete néztem újra miután belefutottam a sorozatba, és másodszor is élveztem. Kicsit végig olyan érzésem volt, mintha a Jégkorszakot nézném, pedig abban nem is igazán szerepeltek ősemberek. Kedvenc karakterem egyértelműen a nagymama, bírom a hóbortos karakterét. Kíváncsian várom a második részt.

 

Ez volt az első olyan DreamWorks Animation film, amelyet a 20th century Fox terjesztett.

(dailyfilmsan )
 

Az animátorok a termelés megkezdése előtt ellátogattak a Utah-i Zion Nemzeti Parkba, hogy ihletet merítsenek a táj megalkotásához.

(dailyfilmsan )
 

2013-ban a 10. legtöbb bevételt termelő film volt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.