Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Hős6os

(Big Hero 6)
 
ukla  2016. 04. 26. 21:57

Egy imádni való mese amit bármikor meg lehet nézni.Megunhatatlan vagy százszor láttam már.Egy olyan robottal amit csak szeretni lehet és tele jósággal.Dráma van bőven.A világ egész jó lett ahogy összekeverték a két nagy várost.Így egy elég érdekes atmoszférát teremtettek a mesének.

 
mamiéstöti2  2017. 09. 21. 20:26

Az egyik legjobb mese, amit mostanában láttam. Tele van érzelemmel, poénnal és jobbnál jobb megoldásokkal. Nagyon tetszett nem győzöm dicsérni. Egyedi.

 
hp  2015. 02. 08. 15:52

Jó látni, hogy vannak még kreatív szakemberek a tengerentúlon, akik elő tudnak állni valami újszerűvel, ami egyszerre humoros és igazi. A Hős6osnak ott a helye a legjobbak között. ...

 
mdlg4th  2016. 02. 04. 21:10

Ez rosszabb lett mint vártam. Egyáltalán nem nyerte meg magának a tetszésemet. Eleve már az, hogy a történet is valami gány munka lett. Plusz tegyük hozzá, hogy a benne lévő karakterek sem a legjobbak.

 
Bthewatcher  2017. 07. 25. 11:28

Ajánlom a tizenéves korosztálynak! Jó kis film, én magam idősebb vagyok de még nekem is tetszett. Jó volt az animáció, látszott, hogy nem gagyin lett meg tervezve. Köszönöm az élményt!

Filmtekercs: Pufók robot lesz a család új kedvence
A Walt Disney új reneszánszát éli. A stúdió a Pixar felvásárlása óta ismét fellépett az animáció képzeletbeli dobogójára és évente szállítja a jobbnál jobb filmeket. A legújabb ilyen, a Hős6os tökéletesen beillik a sorba, még akkor is, ha messze van a tökéletestől.
Hetediksor: Hős6os
A Hős6os okosan lett a közönség elé tálalva, ugyanis egy tucat animációs gyerekfilmnek tűnik, amit a Wall-E és a Bosszúállók sikere után gyúrtak össze a Disneynél.
 

A zenéért felelős Henry Jackman írta még a Micimackóhoz, a Rontó Ralph-hoz és az Amerika kapitány 2-höz is a zenét.

(mdlg4th)
 

A nyitó hétvégén 56 millió dollárt hozott a konyhára, ezzel lekörözve a Rontó Ralph-ot.

(mdlg4th)
 

A Hős6os volt az első Walt Disney film ázsiai főhőssel a Maugli a Jungel könyve 2 és a Mulan óta.

(mdlg4th)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.