Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Hős6os (2014)

Big Hero 6
Filmadatlap
 
33
Szereplők
203
Vélemények
31
Képek
5
Videók

Galéria (31)

Videók (5)

 
Eastern79   2021. 02. 21.

legújabb vélemény

1
Hatcsillagos szórakozás

Az animációs filmek legújabb generációjának egyik gyöngyszeme. Rendkívül kreatív, egyedi mind a történet, mind a megvalósítás terén. Akciódús, érzelmes, de nem érzelgős. Nem csak gyerekeknek.

 
Deku   2017. 07. 11.

1

Fantasztikus kis animáció amit nem lehet megunni és bármikor újra elővenném megnézni. Egyszerre menő és aranyosan jópofa a története. Nekem nagyon tetszett ez a mese.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 21.

1

Imádom ezt a mesét. Nagyon menő d mégis varázsa nem a szuperhősös részekben van. A gyász rettentő nehéz és kiszolgáltatott időszak. Ki vagyunk szolgáltatva az érzéseinknek. Egy barát mindig képes a helyes irányba terelni és sosem tudhatjuk hol lel r... több»

 
Yosihiro   2015. 02. 06.

1

Mindenképp ajánlom egy megtekintésre nagyon szórakoztató. Van benne érzelem, kis izgalom és vidámság is. Egyszóval egy "tökéletes" családi animáció az egész családnak. Maga a történet kicsit felpörögve indul és eljutunk a lényegig. Nagyra értékelem ,... több»

 
MP170506   2019. 03. 12.

1

Aranyos, érzelmekkel teli, megható mese humorral, akcióval fűszerezve. Kicsit végre eltért a megszokottól. Szerintem jó film lett, amit kicsik és nagyok egyaránt élvezhetnek.

 
babsy88   2016. 08. 06.

1

Szuper mese, nem túl távoli jövőben. Érdekes találmányok és az életmentő robot a központi karakter na meg a feltalálója és a végén természetesen megmentik a világot.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

1

Eléggé ellenszenvesen álltam hozzá a filmhez, de meglepett, mennyire tetszett. Kreatív, új ötlet volt a film alapja, nem volt elcsépelt, ezért végre tudott újat mutatni. Aranyos, megható mese, nem csak gyerekeknek

A film összbevétele 657 869 352 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 165 millió dollár volt.

(Bob)
 

A zenéért felelős Henry Jackman írta még a Micimackóhoz, a Rontó Ralph-hoz és az Amerika kapitány 2-höz is a zenét.

(Archívum)
 

A nyitó hétvégén 56 millió dollárt hozott a konyhára, ezzel lekörözve a Rontó Ralph-ot.

(Archívum)
 

A Hős6os volt az első Walt Disney film ázsiai főhőssel a Maugli a Jungel könyve 2 és a Mulan óta.

(Archívum)
 

Alan Tudyk a hangja Sonnynak, egy fejlett mesterséges robotnak az „Én, a Robot” című filmben, ami nagyon hasonlít Baymax mesterséges intelligenciájához.

(Archívum)
 
A Walt Disney új reneszánszát éli. A stúdió a Pixar felvásárlása óta ismét fellépett az animáció képzeletbeli dobogójára és évente szállítja a jobbnál jobb filmeket. A legújabb ilyen, a Hős6os tökéletesen beillik a sorba, még akkor is, ha messze van a tökéletestől. több»
 
A Hős6os okosan lett a közönség elé tálalva, ugyanis egy tucat animációs gyerekfilmnek tűnik, amit a Wall-E és a Bosszúállók sikere után gyúrtak össze a Disneynél. több»