Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
85%

Pókember - Irány a Pókverzum (2018)

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Filmadatlap
 
30
Szereplők
32
Vélemények
22
Képek
24
Videók
 
Patya94   2020. 11. 28.

legújabb vélemény

0

Szerintem Pókember az a hős, akivel a legtöbb mindent lehet kezdeni a vásznon. Sokkal több potenciál rejlik benne, mint az egész Bosszúállók mizériában. Ezeket az alkotásokat megtölthetnék drámával, érzelmekkel, kurva nagy akciókkal és kicseszett jó ... több»

 
Filmdoki   2019. 01. 07.

a nap véleménye

1
A film, mely behálóz

Kölyökként szerettem Pókember kalandjait. Laza volt, akciódús és némi drámával fűszerezett. Az évek múlásával viszont nem igazán követtem nyomon a képregényfilmeket, így Pókember újabb és újabb kalandjai is kimaradtak. Aztán feltűnt a Pókverzum első ... teljes kritika»


 
Thibo84   2018. 12. 29.

1

Egy remek mozit kapunk, hisz a története - jól fel lett építve, igaz elrugaszkodik a megszokottól, de ez nem is baj, fő a változatosság - és a látvány egyaránt remekbe szabott. Az utóbbi, mint a Sony ígérte is, valami teljesen új lesz, és telibe talá... több»

 
csd   2018. 12. 09.

0
Hazatérés és kiruccanás – észbontó lett a Pókember – Irány a Pókverzum

Ha szuperhős filmekről beszélünk, a nézők egy meghatározó részének alighanem egyből valamelyik Marvel karakter jut eszébe. Azt hiszem, hogy talán ez nem is véletlen, hiszen az utóbbi tíz évben a stúdió szinte mindent elkövetett, hogy kis híján monopo... teljes kritika»

 
Orosz István   2018. 12. 27.

0

Nem volt rossz animációs film. Bár az igazi pókembernek nem ilyen végzetet képzeltem el, de most jó volt kicsit kiszakadni, hogy mindenkinek pókember veri szét a seggét. Tök jó tök érdekes karakterek vannak benne.

 
HETEDIK   2019. 03. 10.

0

2018-ban ennyire telt a Pókember mozi készítőitől? Egy gagyi animációs mese full kretén poénokkal? Azt hiszem az Oscar díj jelentősége arányban áll a film színvonalával...

 
Yosihiro   2019. 04. 14.

0
Pókember

Zseniális lett, erre nincs más jellemző. Aki ismeri a képregény sorozatot vagy a tv sorozatot, az biztosan tudja értékelni. Én személy szerint Peter P. Csodálatos Pókember sorozat rajongó vagyok. Az univerzum kitágítása is remek ötlet , de nekem valahogy egy kicsit túl színesnek tűnt így animációban. A történet felépítse jó, és néhány képkockányi effekttől eltekintve remek lett a film animáció része. Ehhez csak gratulálni tudok. A hanghatások néhol túlvezéreltek, vagy épp gyengék. A színek jók, csak, mint írtam, a részecskegyorsítós jelenetet kicsit másképp oldottam volna meg, kicsit sok volt. A poénok remekek, és van benne drámai és érzelmi hatás is. A befejezés is jónak mondható. Aki eddig nem szerette Pókembert, az most meg fogja szeretni :) May néni karaktere is remek lett, főleg a titkos búvóhely tetszett, ahol a sok pókszerkó volt, és ebből is kihoztak egy egyedi pókruhát, ami tényleg figyelemre méltó volt. Összességében egy tényleg családbarát, lenyűgöző animációt kapunk egy egész estére. Remek kikapcsolódás, csak ajánlani tudom mindenkinek, és tudjátok, mindenkiben ott van a Pókember. Üdv, Yosi

Galéria (22)

Videók (24)

A film összbevétele 375 502 565 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 16 616 540 forintot termelt. A hazai mozik összesen 36 814 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Miles Air Jordan 1 Retro High OG "Breds" cipőt visel a filmben.

(ZozArt89)
 

A film végén, amikor Miles zuhan, látható, hogy továbbra sem kötötte be a cipőjét. Ez egy visszatérő poénja a filmnek.

(ZozArt89)
 

Stan Lee karaktere nemcsak a boltban látható, hanem a vonaton is megjelenik egy pillanatra.

(ZozArt89)
 

Kingpin szellem fia hasonlít Matt Murdockra, másnéven Daredevilre.

(ZozArt89)
 

A végső harcnál látható Brooklyn híd egy utalás a Daredevil sorozatra, ahol az intróban szintén feltűnik a híd, és ott is Kingpin a főellenség.

(ZozArt89)
 

A Spider-Man Noir bemutatkozó jelenetében látható egy EA Water Polo játék, ami a mi univerzumunkban sosem létezett.

(ZozArt89)
 

Miles szobájában látható egy poszter Chance-ről, a rapperről, akinek a sapkáján a 4-es szám díszeleg. Holott a 3-as a kedvence. Ezzel is utalnak arra, hogy másik univerzumban játszódik a történet.

(ZozArt89)
 

Miles Morales tesztlapjának dátuma szerint decembruár hónapban zajlik az esemény.

(ZozArt89)
 

A filmet az alkotók Pókember egyik társszerzőjének, a 90 éves korában lehunyt Steve Ditkonak ajánlották, aki már nem érhette meg a produkció premierjét. Ditkora 2018. június 29-én eszméletlenül találtak rá mahattani otthonában. A rendőrség szerint két nappal korábban halhatott meg szívelégtelenségben.

(hp )
 

A Pókember - Irány a Pókverzum a Sony Pictures Animation első filmje, mely a tengerentúlon PG-13-as korhatár besorolást kapott.

(hp )
 
A Pókember: Irány a Pókverzummal egy olyan animációs filmet tettek le az asztalra, amely minden Pókember rajongó szívét megörvendezteti. Egy igazi és a képregényekhez méltó Pókember film született, ami ugyan nem az MCU része, de úgy néz ki végre a Sony boszorkánykonyháján is meglakották a tökéletes receptet. több»
 
Lassan húsz éve már, hogy a szuperhősmozik állandó szereplőivé kezdtek válni a filmkultúránknak, de azóta se készült mű, ami olyan mély tisztelettel és odaadással hajtott volna fejet a képregények előtt, mint azt a Pókember - Irány a Pókverzum teszi. több»
 
Akinek tetszett a Pókember: Hazatérés, az egyszerűen imádni fogja ezt a filmet. Azok akik már esetleg beleuntak az egy kaptafára készült Marvel eposzokba, azoknak különösen ajánlom, mivel a Pókember: Irány a Pókverzum! bebizonyítja, hogy lehet másképp is csinálni, és bőven van még potenciál ebben a műfajban. több»