Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
96

Pókember - Irány a Pókverzum (2018)

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
4
Képek
22
Videók
 
ionlywearblack   2018. 12. 16.
Várjuk a folytatás!

Nagy képregény-rajongóként kihagyhatatlan volt számomra az új Pókember mozi. Már a trailer megfogott a stílusával. Maga a mese iszonyatosan látványos a 3D animáció a képregények világát idézi, sok szövegpanellel találkozhatunk, sok hangeffekt pedig szöveggel is ki van írva. Sokszor visszaköszön Post Malone és Swae Lee száma a Sunflower, a hangulatos városi jelenetekhez The Notorious B.I.G. Hypnotize klasszikusa szolgáltatja az alaphangulatot. Miles Morales hőssé válásának útja ugyanolyan rögös mint a többi "Pókemberé", mindenki múltjában megtalálható egy erős törés, ami formálja, erősíti a karakterét. Peter B. Parkert emelném még ki a másik univerzum Pókemberét, aki pocakot növesztett, felem... több»

 
csd   2018. 12. 09.
Hazatérés és kiruccanás – észbontó lett a Pókember – Irány a Pókverzum

Ha szuperhős filmekről beszélünk, a nézők egy meghatározó részének alighanem egyből valamelyik Marvel karakter jut eszébe. Azt hiszem, hogy talán ez nem is véletlen, hiszen az utóbbi tíz évben a stúdió szinte mindent elkövetett, hogy kis híján monopolizálja ezt a „piacot”. Persze van némi túlzás ebben az állításban, de fontos lenne egy pillanatra megállni, és belegondolni, miként is gondolkodtunk erről a műfajról az ezredforduló elején. Hiszen tévedés lenne azt állítani, hogy tíz évvel ezelőtt nem néztünk szuperhős filmeket, ott van többek között Tim Burton Batman produkciói, a mára már kultikussá darabbá vált Penge, illetve M. Night Shyamalan alkotásai, amely hamarosan trilógiává egészülnek... több»


 
Torres9   2018. 12. 14.

Nem tudtam igazából, hogy mire számítsak, de amint felpörgött a filmcím, engem azonnal beszippantott magával a mese hangulata. Ráadásul maga a történet is tudott újat hozni és hozzátenni ehhez a világhoz. Mindenképpen érdemes megnézni!

 
juliS   2018. 12. 07.

Kész, végem van ettől a filmtől, az év legnagyobb pozitiv meglepetése volt a számomra. Hihetetlen látvány, humor, remek kis sztori... Egyszerűen minden percéből süt az alkotók zsenialitása. Őszintén, le a kalappal, mindenkinek a lehető legjobb érzéssel ajánlom: ezt ne hagyjátok ki!

 
sonolokojjo   2018. 12. 06.

Az első perctől az utolsóig színtiszta szórakozás. Én szeretek kritizálni, aki ismer, az tudja, de ebbe a filmbe nem tudok belekötni. Ha azt hitted, láttad már idén az év animációs filmjét, gondold át újra, és ülj be a Pókemberre. Esélyes, hogy változni fog az álláspontotok.

 
A Pókember: Irány a Pókverzummal egy olyan animációs filmet tettek le az asztalra, amely minden Pókember rajongó szívét megörvendezteti. Egy igazi és a képregényekhez méltó Pókember film született, ami ugyan nem az MCU része, de úgy néz ki végre a Sony boszorkánykonyháján is meglakották a tökéletes receptet. több»
 
Lassan húsz éve már, hogy a szuperhősmozik állandó szereplőivé kezdtek válni a filmkultúránknak, de azóta se készült mű, ami olyan mély tisztelettel és odaadással hajtott volna fejet a képregények előtt, mint azt a Pókember - Irány a Pókverzum teszi. több»
 
Akinek tetszett a Pókember: Hazatérés, az egyszerűen imádni fogja ezt a filmet. Azok akik már esetleg beleuntak az egy kaptafára készült Marvel eposzokba, azoknak különösen ajánlom, mivel a Pókember: Irány a Pókverzum! bebizonyítja, hogy lehet másképp is csinálni, és bőven van még potenciál ebben a műfajban. több»
 

A filmet az alkotók Pókember egyik társszerzőjének, a 90 éves korában lehunyt Steve Ditkonak ajánlották, aki már nem érhette meg a produkció premierjét. Ditkora 2018. június 29-én eszméletlenül találtak rá mahattani otthonában. A rendőrség szerint két nappal korábban halhatott meg szívelégtelenségben.

(hp )
 

A Pókember - Irány a Pókverzum a Sony Pictures Animation első filmje, mely a tengerentúlon PG-13-as korhatár besorolást kapott.

(hp )
 

A film különleges látványvilágán 140 animációs szakember dolgozott. A Sony Pictures Animation egyik filmjén sem dolgoztak még ennyien korábban.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.