Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85%

Pókember - Irány a Pókverzum (2018)

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Filmadatlap
 
31
Szereplők
30
Vélemények
22
Képek
24
Videók
 
Erik Halmi   2020. 04. 16.

legújabb vélemény

Fura folytatás az előző pókember filmeknek de szerintem egész jó,könnyedén el lehet benne merülni e szórakoztató és a zenék címet már rég be kerestem

 
Filmdoki   2019. 01. 07.

a nap véleménye

A film, mely behálóz

Kölyökként szerettem Pókember kalandjait. Laza volt, akciódús és némi drámával fűszerezett. Az évek múlásával viszont nem igazán követtem nyomon a képregényfilmeket, így Pókember újabb és újabb kalandjai is kimaradtak. Aztán feltűnt a Pókverzum első ... teljes kritika»


 
Thibo84   2018. 12. 29.

Egy remek mozit kapunk, hisz a története - jól fel lett építve, igaz elrugaszkodik a megszokottól, de ez nem is baj, fő a változatosság - és a látvány egyaránt remekbe szabott. Az utóbbi, mint a Sony ígérte is, valami teljesen új lesz, és telibe talá... több»

 
csd   2018. 12. 09.

Hazatérés és kiruccanás – észbontó lett a Pókember – Irány a Pókverzum

Ha szuperhős filmekről beszélünk, a nézők egy meghatározó részének alighanem egyből valamelyik Marvel karakter jut eszébe. Azt hiszem, hogy talán ez nem is véletlen, hiszen az utóbbi tíz évben a stúdió szinte mindent elkövetett, hogy kis híján monopo... teljes kritika»

 
Orosz István   2018. 12. 27.

Nem volt rossz animációs film. Bár az igazi pókembernek nem ilyen végzetet képzeltem el, de most jó volt kicsit kiszakadni, hogy mindenkinek pókember veri szét a seggét. Tök jó tök érdekes karakterek vannak benne.

 
HETEDIK   2019. 03. 10.

2018-ban ennyire telt a Pókember mozi készítőitől? Egy gagyi animációs mese full kretén poénokkal? Azt hiszem az Oscar díj jelentősége arányban áll a film színvonalával...

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

Zseniális rajzfilm. A utóbbi években ez kimagasló. Amúgy is szeretem Pókember karakterét mind képregényben mind pedig a Marvel filmekben, de ez az animációs film a kedvenc eddig. Zseniális látványvilág és zenék, történet. Méltán nyerte el a legjobb animációs film kategóriában az Oscar-íjat.

A film összbevétele 375 502 565 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 16 616 540 forintot termelt. A hazai mozik összesen 36 814 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Miles Air Jordan 1 Retro High OG "Breds" cipőt visel a filmben.

(ZozArt89)
 

A film végén, amikor Miles zuhan, látható, hogy továbbra sem kötötte be a cipőjét. Ez egy visszatérő poénja a filmnek.

(ZozArt89)
 

Stan Lee karaktere nemcsak a boltban látható, hanem a vonaton is megjelenik egy pillanatra.

(ZozArt89)
 

Kingpin szellem fia hasonlít Matt Murdockra, másnéven Daredevilre.

(ZozArt89)
 

A végső harcnál látható Brooklyn híd egy utalás a Daredevil sorozatra, ahol az intróban szintén feltűnik a híd, és ott is Kingpin a főellenség.

(ZozArt89)
 

A Spider-Man Noir bemutatkozó jelenetében látható egy EA Water Polo játék, ami a mi univerzumunkban sosem létezett.

(ZozArt89)
 

Miles szobájában látható egy poszter Chance-ről, a rapperről, akinek a sapkáján a 4-es szám díszeleg. Holott a 3-as a kedvence. Ezzel is utalnak arra, hogy másik univerzumban játszódik a történet.

(ZozArt89)
 

Miles Morales tesztlapjának dátuma szerint decembruár hónapban zajlik az esemény.

(ZozArt89)
 

A filmet az alkotók Pókember egyik társszerzőjének, a 90 éves korában lehunyt Steve Ditkonak ajánlották, aki már nem érhette meg a produkció premierjét. Ditkora 2018. június 29-én eszméletlenül találtak rá mahattani otthonában. A rendőrség szerint két nappal korábban halhatott meg szívelégtelenségben.

(hp )
 

A Pókember - Irány a Pókverzum a Sony Pictures Animation első filmje, mely a tengerentúlon PG-13-as korhatár besorolást kapott.

(hp )
 
A Pókember: Irány a Pókverzummal egy olyan animációs filmet tettek le az asztalra, amely minden Pókember rajongó szívét megörvendezteti. Egy igazi és a képregényekhez méltó Pókember film született, ami ugyan nem az MCU része, de úgy néz ki végre a Sony boszorkánykonyháján is meglakották a tökéletes receptet. több»
 
Lassan húsz éve már, hogy a szuperhősmozik állandó szereplőivé kezdtek válni a filmkultúránknak, de azóta se készült mű, ami olyan mély tisztelettel és odaadással hajtott volna fejet a képregények előtt, mint azt a Pókember - Irány a Pókverzum teszi. több»
 
Akinek tetszett a Pókember: Hazatérés, az egyszerűen imádni fogja ezt a filmet. Azok akik már esetleg beleuntak az egy kaptafára készült Marvel eposzokba, azoknak különösen ajánlom, mivel a Pókember: Irány a Pókverzum! bebizonyítja, hogy lehet másképp is csinálni, és bőven van még potenciál ebben a műfajban. több»