Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Pókember - Irány a Pókverzum (2018)

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Filmadatlap
 
30
Szereplők
33
Vélemények
23
Képek
24
Videók

Galéria (23)

Videók (24)

 
KCintia   2021. 04. 19.

legújabb vélemény

0
Nem lett rossz

Annyira magával ragad az, ahogy kinéz az egész. A karakterek, helyszínek, effektek, képregényes megjelenítések. Nem elég, hogy baromi jól néz ki, de humoros, érzelmes, vicces is. Ez az a kategória, amit gyerekek és felnőttek egyaránt nézhetnek.

 
Filmdoki   2019. 01. 07.

a nap véleménye

1
A film, mely behálóz

Kölyökként szerettem Pókember kalandjait. Laza volt, akciódús és némi drámával fűszerezett. Az évek múlásával viszont nem igazán követtem nyomon a képregényfilmeket, így Pókember újabb és újabb kalandjai is kimaradtak. Aztán feltűnt a Pókverzum első ... teljes kritika»

 
Thibo84   2018. 12. 29.

1

Egy remek mozit kapunk, hisz a története - jól fel lett építve, igaz elrugaszkodik a megszokottól, de ez nem is baj, fő a változatosság - és a látvány egyaránt remekbe szabott. Az utóbbi, mint a Sony ígérte is, valami teljesen új lesz, és telibe talá... több»

 
csd   2018. 12. 09.

0
Hazatérés és kiruccanás – észbontó lett a Pókember – Irány a Pókverzum

Ha szuperhős filmekről beszélünk, a nézők egy meghatározó részének alighanem egyből valamelyik Marvel karakter jut eszébe. Azt hiszem, hogy talán ez nem is véletlen, hiszen az utóbbi tíz évben a stúdió szinte mindent elkövetett, hogy kis híján monopo... teljes kritika»

 
Orosz István   2018. 12. 27.

0

Nem volt rossz animációs film. Bár az igazi pókembernek nem ilyen végzetet képzeltem el, de most jó volt kicsit kiszakadni, hogy mindenkinek pókember veri szét a seggét. Tök jó tök érdekes karakterek vannak benne.

 
7ETEDIK   2019. 03. 10.

0

2018-ban ennyire telt a Pókember mozi készítőitől? Egy gagyi animációs mese full kretén poénokkal? Azt hiszem az Oscar díj jelentősége arányban áll a film színvonalával...

 
BoBamburg   2018. 12. 22.

1

Köröket ver a disney féle Pókember: Hazatérésre. Látványvilág valami elképesztő, a film hangulata pedig úgy tökéletes ahogy van. Poénok működnek, nem erőltetettek, sőt kimondottan kreatívak és jók a kikacsintások a különféle pókemberes alkotásokra. A végtelen háború után a legkirályabb mozis élményem idén.

A film összbevétele 375 502 565 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 16 616 540 forintot termelt. A hazai mozik összesen 36 814 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Miles Air Jordan 1 Retro High OG "Breds" cipőt visel a filmben.

(ZozArt89)
 

A film végén, amikor Miles zuhan, látható, hogy továbbra sem kötötte be a cipőjét. Ez egy visszatérő poénja a filmnek.

(ZozArt89)
 

Stan Lee karaktere nemcsak a boltban látható, hanem a vonaton is megjelenik egy pillanatra.

(ZozArt89)
 

Kingpin szellem fia hasonlít Matt Murdockra, másnéven Daredevilre.

(ZozArt89)
 

A végső harcnál látható Brooklyn híd egy utalás a Daredevil sorozatra, ahol az intróban szintén feltűnik a híd, és ott is Kingpin a főellenség.

(ZozArt89)
 
Kihívót kapott a magyarok szenzációs animációja, a Ruben Brandt, a gyűjtő. A jövő évi animációs Oscar fő esélyeseként egy szuperhősös rajzfilmet emlegetnek, és még azt se mondhatjuk, hogy teljesen érdemtelenül. több»
 
Lassan húsz éve már, hogy a szuperhősmozik állandó szereplőivé kezdtek válni a filmkultúránknak, de azóta se készült mű, ami olyan mély tisztelettel és odaadással hajtott volna fejet a képregények előtt, mint azt a Pókember - Irány a Pókverzum teszi. több»
 
Akinek tetszett a Pókember: Hazatérés, az egyszerűen imádni fogja ezt a filmet. Azok akik már esetleg beleuntak az egy kaptafára készült Marvel eposzokba, azoknak különösen ajánlom, mivel a Pókember: Irány a Pókverzum! bebizonyítja, hogy lehet másképp is csinálni, és bőven van még potenciál ebben a műfajban. több»