Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76%
Filmadatlap
 
32
Szereplők
32
Vélemények
22
Képek
2
Videók
Pókember 2
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

Tobey Maguire-t leszámítva jó kis mozi.Az előbb említett színész abszolúte nem a kedvencem.De itt jó a sztori,és jók az akciójelenetek,egyben van minden.Tisztességes munka.Méltó folytatás.

 
Orosz István   2017. 07. 27.

Kár, hogy a Pókember hazatérés nincs ezen a szinten, de mondhatni soha nem is lesz. Mondjuk nekem a Csodálatos Pókember a favorit, de meg kell mondani ez a második rész nagyon jó lett.


 
Thibo84   2016. 06. 26.

Hát, a film nagy pozitívuma, amikor Pokica és Octopus a városban küzd meg egymással.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Nekem ez sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Ehhez nagyban hozzájárult Alfred Molina és az általa játszott Octopus professzor. Nagyobb benne a feszültség és az akciófaktor. És meglepően szép képekkel operál.

 
HETEDIK   2019. 02. 06.

A legjobb Pókember mozi a mai napig. Nem is tudom hányszor néztem vissza a jelenetet, mikor Oki Doki megszületik és dobálja össze vissza az orvosokat és ápolókat. Raimi kézjegye bizony itt is sokszor tetten érhető, amellett hogy sajnos sok a nyál, am... több»

 
Nagy Gábor   2020. 01. 19.

Sikerült emelni a tétet és Alfred Molina személyében egy igazán karakteres főgonoszt alkotnia Raiminak. Minden a helyén és a hangulat fokozódott. Talán az első résznél is jobb lett.

 
Szilonka   2017. 07. 17.

Az első rész sokkal tartalmasabb volt nekem, csak az jut rólam mindig az eszembe, hogy Tobey Maguire és Kirsten Dunst hogy utálják egymást a való életben, itt meg szerelmespárt kellett eljátszaniuk.

Galéria (22)

Tobey Maguire
Tobey Maguire
Kirsten Dunst
Kirsten Dunst
Tobey Maguire
J.K. Simmons
Bill Nunn
Tobey Maguire
Alfred Molina
James Franco
Kirsten Dunst
James Franco
Rosemary Harris
J.K. Simmons

Videók (2)

A film összbevétele 783 766 341 dollár volt (imdb.com).

 

Willem Dafoe az eredeti forgatóköny szerint nem is szerepelt volna a filmben, de egy este amikor hazafelé sétált, pont arrafelé forgattak és beköszönt, ekkor jött a rendezőknek az ötlet, hogy kapjon egy cameo szerepet.

(Shelby07)
 

Eredetileg a film címe A csodálatos Pókember lett volna, de mivel a késöbbiekben még terveztek pókemberes filmet csinálni, ezért nem ez lett a címe. A csodálatos Pókember címet végül Andrew Garfield által megszemélyesített pókemberes film kapta meg.

(Shelby07)
 

May nénit alakító Rosemary Harris,a kora ellenére saját maga csinálta a kaszkadőrjelenetet, amikor a bankrablás történik.

(Shelby07)
 

Az a sikátor, ahol Peter kidobta a jelmezét, és ahol megcsókolta Mary jane-t egy és ugyanaz.

(Shelby07)
 

Azt a jelenetet vették fel először, ami a magasvasúton játszódik, amikor Pókember és Doctor Octopus harcol egymással. Ennek a jelenetnek köszönhetően vihette haza a legjobb vizuális efektekkel rendelkező filmnek járó Oscar díjat.

(Shelby07)
 

Tobey Maguire majdnem visszaomndta a második részben való szereplést, mert komoly hátfájdalommal küzdött, Jake Gyllenhaal már el is kezdett készülni a szerepre, de Maguire végül mégis vállalta a szerepet, habár a forgatás alatt is voltak nehézségei a háta miatt.

(Shelby07)
 

Az első részben (2002) Peter készített egy képet Mary Jane-ről, ami ebben a részben Peter lakásában látható is egy apró jelenet erejéig.

(Shelby07)
 

A filmes fúzió eredményeképp felbukkanó sárga gömb a Napot akarja szimbolizálni.

(HETEDIK )
 

A filmben látható fúziós elmélet teljesen hiteltelen tudományosan.

(HETEDIK )
 

A kritikusok a legjobb Pókember filmnek tartják.

(HETEDIK )