Két éve már, hogy Peter Parker elhagyta szerelmét Mary Jane Watsont, hogy vállalhassa a szuperhős-léttel járó felelősséget. Peternek nagy nehézsséget okoz, hogy megteremtse az egyensúlyt a nappal szorgalmas egyetemista, éjjel pedig szuperhős énje között. Egyre erősebb késztetést érez arra, hogy… több»
A legjobb Pókember mozi a mai napig. Nem is tudom hányszor néztem vissza a jelenetet, mikor Oki Doki megszületik és dobálja össze vissza az orvosokat és ápolókat. Raimi kézjegye bizony itt is sokszor tetten érhető, amellett hogy sajnos sok a nyál, am... több»
Kirsten Dunst a második részben vörösre festette a haját, az első részben még parókát hordott.
(stevepisti)Willem Dafoe az eredeti forgatóköny szerint nem is szerepelt volna a filmben, de egy este amikor hazafelé sétált, pont arrafelé forgattak és beköszönt, ekkor jött a rendezőknek az ötlet, hogy kapjon egy cameo szerepet.
(Shelby07)Eredetileg a film címe A csodálatos Pókember lett volna, de mivel a késöbbiekben még terveztek pókemberes filmet csinálni, ezért nem ez lett a címe. A csodálatos Pókember címet végül Andrew Garfield által megszemélyesített pókemberes film kapta meg.
(Shelby07)May nénit alakító Rosemary Harris,a kora ellenére saját maga csinálta a kaszkadőrjelenetet, amikor a bankrablás történik.
(Shelby07)Az a sikátor, ahol Peter kidobta a jelmezét, és ahol megcsókolta Mary jane-t egy és ugyanaz.
(Shelby07)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »