Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
32
Szereplők
31
Vélemények
22
Képek
2
Videók
Pókember 2
Tobey Maguire
Tobey Maguire
Kirsten Dunst
Kirsten Dunst
Tobey Maguire
J.K. Simmons
Bill Nunn
Tobey Maguire
Alfred Molina
James Franco
Kirsten Dunst
James Franco
Rosemary Harris
J.K. Simmons
 
NGN   2020. 01. 19.

legújabb vélemény

Sikerült emelni a tétet és Alfred Molina személyében egy igazán karakteres főgonoszt alkotnia Raiminak. Minden a helyén és a hangulat fokozódott. Talán az első résznél is jobb lett.

 
Orosz István   2017. 07. 27.

Kár, hogy a Pókember hazatérés nincs ezen a szinten, de mondhatni soha nem is lesz. Mondjuk nekem a Csodálatos Pókember a favorit, de meg kell mondani ez a második rész nagyon jó lett.


 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Nekem ez sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Ehhez nagyban hozzájárult Alfred Molina és az általa játszott Octopus professzor. Nagyobb benne a feszültség és az akciófaktor. És meglepően szép képekkel operál.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

Hát, a film nagy pozitívuma, amikor Pokica és Octopus a városban küzd meg egymással.

 
HETEDIK   2019. 02. 06.

A legjobb Pókember mozi a mai napig. Nem is tudom hányszor néztem vissza a jelenetet, mikor Oki Doki megszületik és dobálja össze vissza az orvosokat és ápolókat. Raimi kézjegye bizony itt is sokszor tetten érhető, amellett hogy sajnos sok a nyál, ami Spiderman Achilles sarkából adódik, nevezetesen a nő/k...amúgy érdemes megnézni a rendezői változatot, mert az elképesztő ütközetek vágatlanok, főleg a magas vasútas résznél van rengeteg olyan jelenet, amit a sima verzióból kivágtak.

A film összbevétele 783 766 341 dollár volt (imdb.com).

 

Willem Dafoe az eredeti forgatóköny szerint nem is szerepelt volna a filmben, de egy este amikor hazafelé sétált, pont arrafelé forgattak és beköszönt, ekkor jött a rendezőknek az ötlet, hogy kapjon egy cameo szerepet.

(Shelby07 )
 

Eredetileg a film címe A csodálatos Pókember lett volna, de mivel a késöbbiekben még terveztek pókemberes filmet csinálni, ezért nem ez lett a címe. A csodálatos Pókember címet végül Andrew Garfield által megszemélyesített pókemberes film kapta meg.

(Shelby07 )
 

May nénit alakító Rosemary Harris,a kora ellenére saját maga csinálta a kaszkadőrjelenetet, amikor a bankrablás történik.

(Shelby07 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.