Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
32
Szereplők
30
Vélemények
22
Képek
2
Videók

Vélemények: Pókember 2 (2004)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Orosz István   2017. 07. 27.

Kár, hogy a Pókember hazatérés nincs ezen a szinten, de mondhatni soha nem is lesz. Mondjuk nekem a Csodálatos Pókember a favorit, de meg kell mondani ez a második rész nagyon jó lett.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Nekem ez sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Ehhez nagyban hozzájárult Alfred Molina és az általa játszott Octopus professzor. Nagyobb benne a feszültség és az akciófaktor. És meglepően szép képekkel operál.


 
HETEDIK   2019. 02. 06.

A legjobb Pókember mozi a mai napig. Nem is tudom hányszor néztem vissza a jelenetet, mikor Oki Doki megszületik és dobálja össze vissza az orvosokat és ápolókat. Raimi kézjegye bizony itt is sokszor tetten érhető, amellett hogy sajnos sok a nyál, ami Spiderman Achilles sarkából adódik, nevezetesen a nő/k...amúgy érdemes megnézni a rendezői változatot, mert az elképesztő ütközetek vágatlanok, főleg a magas vasútas résznél van rengeteg olyan jelenet, amit a sima verzióból kivágtak.

 
Szilonka   2017. 07. 17.

Az első rész sokkal tartalmasabb volt nekem, csak az jut rólam mindig az eszembe, hogy Tobey Maguire és Kirsten Dunst hogy utálják egymást a való életben, itt meg szerelmespárt kellett eljátszaniuk.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

Hát, a film nagy pozitívuma, amikor Pokica és Octopus a városban küzd meg egymással.

 
Scramananga   2016. 09. 06.

Nemcsak, hogy a Pókember filmek legjobb darabja, a Marvel filmek legjobb darabja, de én a világ legjobb filmjei közé sorolnám: Sam Raim mérnöki precizitással vette ki azokat az elemeket, amik nem voltak jók az első részben, és amik jók voltak, vagy fejlesztésre szorultak, azokba több energiát fektetett. Pl: Green Goblinnal szemben, Dr. Octavius egy olyan ellnfél, akinek van kellő motivációja, és célja. A vizuális effektek okkal kaptak Oscart: elképesztően néznek ki. És a karakterek is nagyon jól vannak megírva. Külön kiemelném James Franco-t |ismét|, mert lehengerlő alakítást hoz. Ezt a filmet, mindenképpen érdemes megnézni.

 
kevelin   2019. 06. 01.

az első a második rész hozza ezt az eredeti stílust de nekem az összes többi már sok volt. eleve ez az egész marvel és d.c. univerzumosdni szerintem nagyon túl van tolva. minden esetre ez a film nagyon tetszett és elvitt magával ebbe a szuperhősös világba

 
Kadik   2017. 11. 12.

Az egyik legjobb Pókember film, minden benne van, amit hiányoltam a Csodálatos Pókemberekből.

 
Megamovie   2016. 02. 14.

A második részekre vonatkozó sajnálatos törvényszerűségeket (ti: a folytatások rendszerint az első rész erősségeit kizsigerelő, gyenge és lusta próbálkozások a rajongók maradék megtakarításainak begyűjtésére) ismereteink szerint eddig csak keveseknek sikerült kivédeniük, ezért is különösen örömteli, ha a kevés ismert kivételhez - Keresztapa 2., A Birodalom visszavág - egy újabb bátor ellenálló csatlakozik.

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 30.

Szeretem ezt a pókember triológiát sokkal mélyebbek ezek a részek, mint a mostani szuperhős akció filmek. Ez inkább szuperhős akció-dráma, ami nagyon jól áll neki ad neki egy kis súlyt. Igaz nincs olyan lehengerlően újszerű és friss, mint az első rész de azért jó.

 
ereln   2016. 04. 27.

Nagyon jó film, sőt az egyik legjobb képregényfilm. Mérföldekkel veri az 1. részt, minden tekintetben. Itt már tudták, hogy mi kell a népnek és meg is látszik ez a minőségen.

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

A klasszikus trilógia második filmje, ami egyben legprofibb. Időtálló műremek, ami vérbeli kalandfilm az első perctől az utolsóig. Szinte levegőt venni sincs időnk, annyi minden történik a filmben. Octopus a legjobb!

 
portal91   2016. 06. 26.

Mind a mai napig az egyik legjobb képregényadaptáció. Nagyon jól fel van vezetve Octopus-nak a története és a Peter-é is szépen halad, bár kár, hogy kicsit nyálas lett, nem tett jót neki.

 
tilino   2017. 02. 19.

Az első részhez hasonlóan a Pókember 2 is látványos, hangulatos, magával ragadó film. Frappáns megoldások, hatások és trükkök. Az effektek szenzációsak, a lenyűgöző hatás garantált, mindenkinek ajánlom megnézni.

 
Emma109   2016. 08. 24.

Ez annyira nem sikerült, minta z első rész. A története picit unalmas.

 
Karolyka   2016. 07. 26.

Zseniális képregényfeldolgozás ez a film is. Nagyon szeretem a Pókember film feldolgozását, de persze a képregény az igazi klasszikus. Sokmindent máshogy képzeltem el de ezekkel a színészekkel is nagyon tetszett. Az egy pedig zseniális.

 
Garfbob10   2016. 05. 06.

Mai napig a legjobb Pókember film, ahol Parker élete nem éppen a legjobb. A nagy ruha nagy felelősséggel jár, és ezt ő is tapasztalja: a munkahelyét folyton elveszti, a szerelme férjhez megy, a legjobb barátja mániákusan üldözi apja haláláért, és a tetejében még az ereje is kezd gyengülni. Alfred Molina remek volt Doctor Octopusnak, a tudósnak, aki a csápjai kezdenek irányítani, és aki egy eleinte nemes cél miatt áldoz fel mindent amit lehet. J.K. Simmons meg J.Jonah Jamesonként továbbra is zseniális.

 
Barthy   2015. 09. 01.

Ez valami szörnyű én ilyet még nem pipáltam. Kellett vagy 5 perc a film után mire felfogtam, hogy pont most dobtam ki az ablakon egy csomó időt. Mivel ez teljesen felesleges volt.

 
Garadi   2016. 05. 07.

Nekem jobban tetszett, mint az elsö rész. A karakterek jobban kibontakoztak, a történet jó volt, a színészek mind remekül játszottak. Csak azt sajnálom, hogy a harmadik rész miatt vége lett ennek a szériának, nagyon jól indult pedig.

 
babunand@freemail.hu   2015. 03. 31.

A pókember trilógia közül, nekem ez a rész tetszik a legjobban. Vicces is és komoly is egyben. Ajánlom mindenkinek! :) 10/10

 
MAlexa23   2015. 03. 28.

Szeretem a Marvel filmeket, ez is egy igazán jó filmre sikerült, a trilógia legjobb része. Érdemes megnézni az összes Pókember részt :)

 
Hamsti   2015. 02. 04.

Nagyon látványos technikai részek találhatóak benne, a sztori is szintén tetszik, akárcsak az első része, de nem szárnyalta túl. Mindenkinek ajánlom az összes pókember film összes szériáját.

 
b.szenti007   2015. 01. 30.

Emlékszem, nagyon vártam, hogy kijöjjön. Kicsit többet szerettem volna látni, de alapvetően egy nagyon jó film. Ajánlom!

 
anolib   2015. 03. 30.

Ez is nagyon jól sikerült. Megtartotta a minőségét a film. Nagyon izgalmas. Mondjuk aki szereti a pókembert annak nem kell mondani így is, úgy is megnézi ezt a filmet.

 
Tysoon87   2017. 02. 19.

Hát jól sikerült a második rész is de az első részével nem veheti fel a versenyt szerintem Azért ajánlom nézzétek meg

 
Simphony   2016. 06. 20.

Talán a széria legerősebb darabja. Ezt a filmet láttam utoljára a trilógiából (1-3-2 sorrenben néztem), és nagyon nem volt kedvem egy olyan filmet megnézni, amiben egy hatkarú őrült tudós a nap energiájával kísérletezik, de egyszer rászántam magam, és kellemes meglepetést okozott. Remélem, a Hazatérés ennél sokkal jobb lesz, de az eddig készült 5 Póki-filmből szerintem kiemelkedik.

 
Pattika97   2017. 07. 22.

nem rossz, de nekem az első része jobban tetszett de attól még ez is jó volt :)

 
danda115   2016. 07. 03.

Korhatáros film. 12 év felett már csalódást okoz, ha pedig pár Pókember képregényt is olvastál, akkor kiborítóan gyenge alkotás. Pedig annyira várjuk már az igazi Pókembert, annyira izgalmas kihívás lenne rendezőnek és színésznek is. Tépelődő magányos szuperhős film, zseniális ellenfelekkel, mindenkinek megvan a maga története, a gonoszok is jól kitalált háttértörténetekkel rendelkeznek, de valahogy még eddig senkinek sem sikerült ezt a filmet leforgatni.

 
tamas84   2015. 03. 31.

Szeretem a képregényfilmeket, ismerem a DC és Marvel univerzumot is, a Pókembert gyűjtöttem, szeretem mind a mai napig, de a film nagyon elmarad az elvárásoktól. Néha az az érzésem, hogy egyáltalán nem ismerik a rendezők azt a világot, ahonnan a történetek jönnek, lehet néha egy egy rajongót külső tanácsadóként be lehetne vonni, vagy valami előzetes tesztvetítést szervezni nekik, mert gondolom a film nekik is szólna. Rajongóknak nem ajánlom.

 
migoras   2015. 02. 06.

A Pókember 2 is csak egy gyenge kísérlet marad a Pókember filmek között. Igaz, hogy látványosabb mint az előzőek, de ez inkább a technikai csapat érdeme és nem a rendezőé. Nem sikerült nagyot alkotni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.