Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

A hihetetlen család 2. (2018)

Incredibles 2
Filmadatlap
 
27
Szereplők
41
Vélemények
14
Képek
16
Videók

Galéria (14)

Videók (16)

 
HEROES OF THE DAY 2   2022. 04. 21.

legújabb vélemény

0
Múlik a hihetetlen család a hihetetlensége!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Hihetetlen család (2004) első részét klasszikusnak tekinthetjük. Legalábbis én akként szemlélem. Nagyon sokat néztem! Kutakodtam, utalásokat fedeztem fel benne. Egy egész zseniális szuperhős meséről beszélünk. Amikor 2018-ban beültem erre, egyálta... teljes kritika»

 
ZozArt89   2019. 05. 01.

a nap véleménye

1
Irdatlan sokat kellett rá várni

Összesen 14 év elteltével tért vissza a Parr család, és ismét hihetetlen dolgokra készülnek. Brad Bird már 2004-ben csodát hozott létre, egyedi lett, és szinte tökéletes a maga kategóriájában. A folytatás pedig, ha lehet ilyet mondani, csak még jobb ... teljes kritika»

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 08. 02.

a nap véleménye

2
Megérte várni A hihetetlen család folytatására

14 évet kellett várnunk a Parr család, vagyis Irdatlanék újabb kalandjára, de szerencsénkre a Pixar ismét bizonyította, hogy képes tartani a minőséget, még akkor is, ha egy folytatásról van szó. A történet szó szerint annál a másodpercnél folytatódik... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

0

Zseniális családi mozi,szerintem jobb mint az első rész.Precíz,pontos,kidolgozott,és humoros.Több ilyen mozi kellene,mert ez igazi csemege!

 
HercegPeter   2019. 02. 06.

0

Nem rég láttam mégis szinte semmire sem emlékszem belőle. Az első részt viszont fejből el tudnám mondani. Azt hiszem, ez jól tükrözi a két film közötti hatalmas minőségbeli különbséget. Az viszont tetszett, hogy éppen ott folytatták, ahol az első vég... több»

 
MP170506   2020. 09. 07.

1

Nekem ez már nem adott annyit, mint az első rész. Kicsit ez már túl lett tolva, a kevesebb néha több elv mentén kellett volna haladniuk. Nem hagyott maradandó nyomot bennem.

 
Orosz István   2018. 07. 18.

0

Nem volt rossz animációs film, a barátnőm nagyon élvezte ugye ő egy örök gyerek. Pozitív dolog ami nekem nagyon tetszett az az, hogy ugyanott folytatódott ahol az első rész véget ért, ezen nagyon is meglepődtem. Majd emellett kaptunk egy értelmes szt... több»

A film összbevétele 1 242 805 359 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 360 402 822 forintot termelt. A hazai mozik összesen 301 926 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben Voyd karakterét (állítólag) Kristen Stewart inspirálta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Furinak összesen 17 szuperképessége van.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az 1 óra 58 perces játékidejével A hihetetlen család 2 lett a leghosszabb Pixar-film, s egyben a leghosszabb CGI-film is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A hihetetlen család 2 az egyetlen olyan Pixar-film, melyben nem tűnik fel az ikonikus Pizza Planet furgon.

(hp)
 

A hihetetlen család első része volt a Pixar első olyan filmje, melynek főszereplői emberek voltak.

(hp)
 
Keresztapa 2, A Birodalom visszavág, Sötét lovag. A sor most már A hihetetlen család 2-vel is bővíthető, mert Brad Bird csodálatos animációjának ott a helye minden idők legjobb folytatásai között. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
Ha az eddig megszokott szerepekben játszódnának az események ez a történet teljesen lapos és sablonos lenne. Teljes mértékben a FEMINIZMUS alapjaira lett a konfliktus felhúzva.
Azonban ennek már nem kellene elégnek lennie... és ha alapvetően elfogadjuk a feminista elveket, akkor nem is lesz az, hiszen ezek természetessé váló tények és nem különös filmalapkövek. több»
 
A hihetetlen család 2. visszahozza kedvenc karaktereinket, és a klisékkel telepumpált központi narratíva köré egy bombasztikus, remekül megkoreografált akciójeleneteket, aktuális és kiváló családi témákat, és általánosságban egy kellemes, humorral teli kalandot épít fel, amely remek szórakozást jelent mindenki számára. több»