Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
83%

A hihetetlen család 2. (2018)

Incredibles 2
Filmadatlap
 
27
Szereplők
39
Vélemények
14
Képek
16
Videók
 
MP170506   2020. 09. 07.

legújabb vélemény

1

Nekem ez már nem adott annyit, mint az első rész. Kicsit ez már túl lett tolva, a kevesebb néha több elv mentén kellett volna haladniuk. Nem hagyott maradandó nyomot bennem.

 
ZozArt89   2019. 05. 01.

a nap véleménye

1
Irdatlan sokat kellett rá várni

Összesen 14 év elteltével tért vissza a Parr család, és ismét hihetetlen dolgokra készülnek. Brad Bird már 2004-ben csodát hozott létre, egyedi lett, és szinte tökéletes a maga kategóriájában. A folytatás pedig, ha lehet ilyet mondani, csak még jobb ... teljes kritika»


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 08. 02.

a nap véleménye

2
Megérte várni A hihetetlen család folytatására

14 évet kellett várnunk a Parr család, vagyis Irdatlanék újabb kalandjára, de szerencsénkre a Pixar ismét bizonyította, hogy képes tartani a minőséget, még akkor is, ha egy folytatásról van szó. A történet szó szerint annál a másodpercnél folytatódik... teljes kritika»

 
HercegPeter   2019. 02. 06.

0

Nem rég láttam mégis szinte semmire sem emlékszem belőle. Az első részt viszont fejből el tudnám mondani. Azt hiszem, ez jól tükrözi a két film közötti hatalmas minőségbeli különbséget. Az viszont tetszett, hogy éppen ott folytatták, ahol az első vég... több»

 
Orosz István   2018. 07. 18.

0

Nem volt rossz animációs film, a barátnőm nagyon élvezte ugye ő egy örök gyerek. Pozitív dolog ami nekem nagyon tetszett az az, hogy ugyanott folytatódott ahol az első rész véget ért, ezen nagyon is meglepődtem. Majd emellett kaptunk egy értelmes szt... több»

 
dailyfilmsan   2019. 02. 21.

0

Annyira nagyon jó volt! nem is rajzfil ez , hanem akciórajzfilm. Én nagyon élveztem. A történet folytatólagossága jó ötlet volt és jól meg tudták ragadni a régi vonalat bárkicsit nagy ugrást tettek a jellemekben de no para még jól is áll a razfilmnek... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

0

Zseniális családi mozi,szerintem jobb mint az első rész.Precíz,pontos,kidolgozott,és humoros.Több ilyen mozi kellene,mert ez igazi csemege!

Galéria (14)

Videók (16)

A film összbevétele 1 242 805 359 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 360 402 822 forintot termelt. A hazai mozik összesen 301 926 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben Voyd karakterét (állítólag) Kristen Stewart inspirálta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Furinak összesen 17 szuperképessége van.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az 1 óra 58 perces játékidejével A hihetetlen család 2 lett a leghosszabb Pixar-film, s egyben a leghosszabb CGI-film is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A hihetetlen család 2 az egyetlen olyan Pixar-film, melyben nem tűnik fel az ikonikus Pizza Planet furgon.

(hp )
 

A hihetetlen család első része volt a Pixar első olyan filmje, melynek főszereplői emberek voltak.

(hp )
 

Az első és a második rész között eltelt 14 év a leghosszabb idő két folytatás között a Pixar/Disney történetében.

(hp )
 

A film főgonoszának külsejét a rendező, Brad Bird saját magáról mintázta.

(hp )
 

A Disney arra kérte a mozikat, hogy figyelmeztessék a látogatóikat, hogy egyes jelenetek az intenzív fények miatt akár rohamot is okozhatnak az epilepsziásoknak, miután a Twitteren több néző is jelezte a dolgot az irányukba.

(hp )
 

Akárcsak a többi filmben, ebben is feltűnik egy pillanatra az A113-as szám, ami arra az osztályteremre utal, ahol a Pixar egykori alapítói tanultak. A szám Violet és Tony első randijának jelenetében látható.

(hp )
 

Az első részhez képest 25 új szuperhős tűnik fel a filmben.

(hp )
 
A hihetetlen család 2. visszahozza kedvenc karaktereinket, és a klisékkel telepumpált központi narratíva köré egy bombasztikus, remekül megkoreografált akciójeleneteket, aktuális és kiváló családi témákat, és általánosságban egy kellemes, humorral teli kalandot épít fel, amely remek szórakozást jelent mindenki számára. több»
 
A Pixar legújabb irdatlan nagy sikerében Parrék élete ott folytatódik, ahol 14 évvel ezelőtt abbamaradt, kalandjaik pedig továbbra is kőkemények, csavarosak, villámgyorsak, erőteljesek és persze furik. több»
 
Ha az eddig megszokott szerepekben játszódnának az események ez a történet teljesen lapos és sablonos lenne. Teljes mértékben a FEMINIZMUS alapjaira lett a konfliktus felhúzva.
Azonban ennek már nem kellene elégnek lennie... és ha alapvetően elfogadjuk a feminista elveket, akkor nem is lesz az, hiszen ezek természetessé váló tények és nem különös filmalapkövek. több»