Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
10
Szereplők
11
Vélemények
14
Képek
18
Videók
 
Orosz István   2018. 07. 18.

Nem volt rossz animációs film, a barátnőm nagyon élvezte ugye ő egy örök gyerek. Pozitív dolog ami nekem nagyon tetszett az az, hogy ugyanott folytatódott ahol az első rész véget ért, ezen nagyon is meglepődtem. Majd emellett kaptunk egy értelmes sztorit. Viszont a film elején, volt egy kínai kis film bejátszás na az sajnos nem tudom mi akart lenni.

 
Gábor Rózsa   2018. 07. 04.

Az elmúlt 15 év egyik legjobb animációs filmjének folytatása. Tele van kedves viccekkel és aranyos pillanatokkal, de ha a rózsaszín rajongói szemüveg nélkül tekintünk rá, mégis azt mondhatjuk, hogy ez egy újabb átlagos, de “jó” mese.


 
Evcsi95   2018. 07. 11.

Nagyon aranyos film. Az öcsém oda volt érte. Sikerült ugyanolyan jó minőségű filmet összeállítani, mint az első rész volt. Talán csak annyi a hibája, hogy gyerekfilmhez képest, kicsit sok a beszéd benne, ami nem biztos, hogy leköti a gyerekeket, de egyébként csúcs film!

 
Empeloc   2018. 07. 14.

Alapból tartózkodni szoktam a magas elvárásoktól minden folytatásnál, de erre mégsem sikerült úgy beülnöm. Mindenképpen szerettem volna, hogy az elsőhöz méltó folytatást kapjak, így kissé félve ültem be a moziba, de szerencsére minden várakozást felülmúlt az alkotás. Ugyanazt a hangulatot és izgalmat képes volt visszaadni mint az elődje, a karaktereket tovább tudta színesíteni (egyedül talán Will kapott a kelleténél kicsit kisebb szerepet). A történet magával ragadó, érett és egészen komoly kérdéseket feszeget. Ugyanúgy megvolt a szuperhősös akciófilm jellege, a drámaisága és a fantasztikus humora is. A "főgonosz" motivációja is hiteles volt, valós karakternek tűnt, nem amolyan "gonosz vagyok, mert csak!" típus. Ajánlom mindenkinek

 
regarda   2018. 07. 08.

Remek film. Kevésbé gyerekeknek szól, inkább felnőttes témákat dolgoz fel, mint a gyereknevelés nehézségei, férfi hiúság leküzdése és az új média káros hatásai. És ezeket nem viszi el szájbarágós, gagyi formába, hogy a gyerekek is megértsék. Szerintem 5-10 éves a filmből nem is fog fel sokat. Az egyik legjobb szuperhős film. Kifejezetten jó volt, hogy a történet percre pontosan ott folytatódik, ahol az első részben abbahagyták. Az első rész nélkül nem érdemes megnézni, mert sok minden arra épül.

 
A hihetetlen család 2. visszahozza kedvenc karaktereinket, és a klisékkel telepumpált központi narratíva köré egy bombasztikus, remekül megkoreografált akciójeleneteket, aktuális és kiváló családi témákat, és általánosságban egy kellemes, humorral teli kalandot épít fel, amely remek szórakozást jelent mindenki számára. több»
 
A Pixar legújabb irdatlan nagy sikerében Parrék élete ott folytatódik, ahol 14 évvel ezelőtt abbamaradt, kalandjaik pedig továbbra is kőkemények, csavarosak, villámgyorsak, erőteljesek és persze furik. több»
 
Ha az eddig megszokott szerepekben játszódnának az események ez a történet teljesen lapos és sablonos lenne. Teljes mértékben a FEMINIZMUS alapjaira lett a konfliktus felhúzva.
Azonban ennek már nem kellene elégnek lennie... és ha alapvetően elfogadjuk a feminista elveket, akkor nem is lesz az, hiszen ezek természetessé váló tények és nem különös filmalapkövek. több»
 

A hihetetlen család 2 az egyetlen olyan Pixar-film, melyben nem tűnik fel az ikonikus Pizza Planet furgon.

(hp )
 

A hihetetlen család első része volt a Pixar első olyan filmje, melynek főszereplői emberek voltak.

(hp )
 

Az első és a második rész között eltelt 14 év a leghosszabb idő két folytatás között a Pixar/Disney történetében.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.