Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
Filmadatlap
 
10
Szereplők
26
Vélemények
14
Képek
21
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2018. 08. 02.
Megérte várni A hihetetlen család folytatására

14 évet kellett várnunk a Parr család, vagyis Irdatlanék újabb kalandjára, de szerencsénkre a Pixar ismét bizonyította, hogy képes tartani a minőséget, még akkor is, ha egy folytatásról van szó. A történet szó szerint annál a másodpercnél folytatódik, ahol az előző epizód befejeződött, s kezdésként kapunk egy igen látványos akciózúzdát, mely meg is ágyaz a film központi elemének: szuperhősök kontra emberi társadalom, valamint a családon belüli feladatok és munka megosztása. Hiszen hiába telt el közel másfél évtized a két rész között, a világ változásokon ment keresztül, s Brad Bird és csapata reflektál is erre. Ebből a szempontból nagyon jó húzás, hogy a „szuperhős-reflektorfény” ezúttal Ny... több»

 
Orosz István   2018. 07. 18.

Nem volt rossz animációs film, a barátnőm nagyon élvezte ugye ő egy örök gyerek. Pozitív dolog ami nekem nagyon tetszett az az, hogy ugyanott folytatódott ahol az első rész véget ért, ezen nagyon is meglepődtem. Majd emellett kaptunk egy értelmes sztorit. Viszont a film elején, volt egy kínai kis film bejátszás na az sajnos nem tudom mi akart lenni.


 
BoBamburg   2018. 11. 25.

A Hihetetlen Család továbbra is király. Második rész is jól össze van rakva, teljesen korrekt folytatás lett. Egyedüli hibája, hogy a főgonosz kissé klissés volt és kiszámítható, de a film hangulata és a karakterek is nagyszerűek. Nyulányka meg még mindig dögös.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

Közelében sincs szerintem az első résznek. Amennyire odavoltam attól kisgyerekként, ez annyira nem fogott meg felnőttként. Kiszámítható volt. Ettől függetlenül a régi hangulatot visszahozza, néhol kifejezetten vicces. Egyszer nyugodtan meg lehet nézni.

 
Csillagpor   2018. 09. 30.

Zseniális animációs folytatás. Érdekes , hogy az első részt nagyon nagyon szerettem és akkor még gyerek voltam. Most felnőtt fejjel is élveztem a folytatást és ez nagy szó. Megismételték a sikerüket a készítők pedig kb egy évtized eltelt. Egyedül talán az igazi ütős főgonosz hiányzik a palettáról, de annyira jó volt a történetvezetés, hogy ezt is megbocsáltom neki. Ajánlom mindenkinek aki az első részt szerette.

 
A hihetetlen család 2. visszahozza kedvenc karaktereinket, és a klisékkel telepumpált központi narratíva köré egy bombasztikus, remekül megkoreografált akciójeleneteket, aktuális és kiváló családi témákat, és általánosságban egy kellemes, humorral teli kalandot épít fel, amely remek szórakozást jelent mindenki számára. több»
 
A Pixar legújabb irdatlan nagy sikerében Parrék élete ott folytatódik, ahol 14 évvel ezelőtt abbamaradt, kalandjaik pedig továbbra is kőkemények, csavarosak, villámgyorsak, erőteljesek és persze furik. több»
 
Ha az eddig megszokott szerepekben játszódnának az események ez a történet teljesen lapos és sablonos lenne. Teljes mértékben a FEMINIZMUS alapjaira lett a konfliktus felhúzva.
Azonban ennek már nem kellene elégnek lennie... és ha alapvetően elfogadjuk a feminista elveket, akkor nem is lesz az, hiszen ezek természetessé váló tények és nem különös filmalapkövek. több»
 

A filmben Voyd karakterét (állítólag) Kristen Stewart inspirálta.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Furinak összesen 17 szuperképessége van.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az 1 óra 58 perces játékidejével A hihetetlen család 2 lett a leghosszabb Pixar-film, s egyben a leghosszabb CGI-film is.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.