Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
56
Vélemények
22
Képek
3
Videók
A hihetetlen család
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

legújabb vélemény

Szuper,és ráadásul élvezetesen csinálták meg a szereplők karakterét.Jó a történet,vicces,és látványos! Ajánlott kis mese minden korosztálynak!

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 02. 25.

A Pixar hozta a formáját

Annak idején nálunk kimaradt ez a mese, pedig szeretjük a Pixar alkotásait. Idén azonban jön a folytatás, s ez egy remek apropó arra, hogy pótoljuk ezt az elmaradást. Bár a stúdiótól nagyon sok kedvenc mesém van (leginkább a Toy Story-trilógia, a Fel... teljes kritika»


 
dailyfilmsan   2018. 11. 13.

Izgalmas és szórakoztató volt. Nem véletlen hogy szerethető ez a rajzfilm hiszen a szülők nagy gondjával foglalkozik. Hogyan oldjuk meg a munka és a gyereknevelést egyszerre. Számomra ez inkább a felnőtt közönséget mintsem a gyerkőcöket köti le ezért... több»

 
Thibo84   2016. 06. 26.

A mai napig imádom ezt a rajzfilmet. Minden kiváló benne. A karakterek, a történet, a csaták, szóval minden.

 
andor50   2015. 02. 26.

Számomra talán a legjobban összerakott animációs film A hihetetlen család. Nagyon jól építi fel a világát és annak szabályait. A főszereplők mellett a mellékszereplők is szerethetően, pl. nekem Fridzsiman volt az egyik kedvencem. Mindenképp érdemes megnézni.

 
Norbi   2018. 07. 29.

Jópofa történet nem tagadás , és a család tagjai is elegz különböző ahhoz hogy érdekes tudjon maradni. De az apa mint családfő a legunalmasab figura az összes közül...

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

Általában a rajzolt mesék híve vagyok, de ennek a szuperhősös mesének valahogy jól áll ez az animációs stílus és mozgás. Akciódús, vicces és jó a család érdekes mindennapjait végigkövetni. Illana a kedvencem, de nyúlánka is nagyon motiváló karakter. ... több»

A film összbevétele 631 442 092 dollár volt (imdb.com).

 

A hihetetlen család volt az első Disney/Pixar film, amely PG (vagyis szülői felügyelet mellett megtekinthető) besorolást kapott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez az első Pixar animációs film, amely nem zsebelt be Oscar-jelölést a zenéjéért.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Edna figuráját Edith Head-ról, a stúdió egyik neves kosztüm designeréről mintázták, aki több mint 50 éven keresztül dolgozott a vállalatnál.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Brad Bird fejében a történet a '90-es évek elején született meg, amikor ő is hasonló szituációba került, mint a mese főhősei: össze kellett egyeztetni a munkát a családi élettel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film végén beszélgető két öregember Disney animátorokról lett mintázva.

(Scramananga)
 

A Mr. Irdatlan szobájában lévő egyik poszter felirata Doing Our Part! Ez a poszter a Némó nyomában filmben is megjelenik a doktornál lévő egyik könyvet olvasó gyerek kezében.

(Scramananga)
 

A film elején lévő templom ablakmintázata utal Mr. Irdatlan jelére.

(Scramananga)
 

Bomb Voyage szerepel a Lecsó című filmben is utcai táncosként.

(Scramananga)
 

Nyulányka táskájában van egy Mr. Irdatlanos Pez-adagoló.

(Scramananga)
 

A filmben megjelenik az A113, ami itt egy tárgyalóterem neve. Ez a kód eddig szinte minden Pixar filmben benne volt.

(Scramananga)
 
A hihetetlen családból bántóan hiányzik az a szikra, ami egy lenyűgöző alkotássá tenné. Inkább csak egy szokásos aranyos-okos-ügyes Pixar-animáció. több»
 
"A hihetetlen család első része még annak a kornak a szülötte, amikor még nem készült évi 3-4 szuperhősfilm. Úgy tudott szórakoztatni, hogy nem kellett hozzá bevezetni egy külön szereplőt sem, és univerzum építés nélkül is megállta a helyét." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.