Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
83

A hihetetlen család

(The Incredibles)
A hihetetlen család
 
andor50  2015. 02. 26. 09:08

Számomra talán a legjobban összerakott animációs film A hihetetlen család. Nagyon jól építi fel a világát és annak szabályait. A főszereplők mellett a mellékszereplők is szerethetően, pl. nekem Fridzsiman volt az egyik kedvencem. Mindenképp érdemes megnézni.

 
Scramananga  2017. 01. 02. 18:42

Brad Bird egyik, ha nem a legjobb filmje. Könnyed családi mozi, amely boncolgat komolyabb témákat, de minden korosztály számára tökéletes. Nagyon remélem, hogy a 2. rész minimum megközelíti ennek a filmnek a szintjét. Az egyik legjobb animációs film valaha, bárkinek tudom ajánlani.

 
Yosihiro  2015. 02. 06. 19:45

Családi hősök akcióban. Nagyszerű családi anime amit látni kell. Remélem akár a folytatást is megcsinálják mert elbírná....
Ajánlom mindenkinek :)

 
Thibo84  2016. 06. 26. 07:43

A mai napig imádom ezt a rajzfilmet. Minden kiváló benne. A karakterek, a történet, a csaták, szóval minden.

 
Brigusz724  2015. 03. 31. 14:06

Nagyon tetszett még anno közel tíz éve a film, gyerekfejjel. Nem olyan régen viszont ment a tévében és abszolút nem kötött le. Érdekes történet, de ez sem az a feledhetetlen történet.

Smoking Barrels: A hihetetlen család
A hihetetlen családból bántóan hiányzik az a szikra, ami egy lenyűgöző alkotássá tenné. Inkább csak egy szokásos aranyos-okos-ügyes Pixar-animáció.
 

A film végén beszélgető két öregember Disney animátorokról lett mintázva.

(Scramananga)
 

A Mr. Irdatlan szobájában lévő egyik poszter felirata Doing Our Part! Ez a poszter a Némó nyomában filmben is megjelenik a doktornál lévő egyik könyvet olvasó gyerek kezében.

(Scramananga)
 

A film elején lévő templom ablakmintázata utal Mr. Irdatlan jelére.

(Scramananga)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.