Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
89

Szörny Rt. (2001)

Monsters, Inc.
Filmadatlap
 
40
Szereplők
144
Vélemények
18
Képek
Videók
Szörny Rt.
 
Zitavon   2020. 02. 12.

legújabb vélemény

Remek történet, szerethető karakterekkel, tanúsággal és humorral átszőve

Sokkal később néztem meg, mint ahogyan a moziban adták, mert a plakátja alapján úgy gondoltam, hogy harmic éves fejjel nem tetszene. Nagyot tévedtem! Végül egy kedves barátnőm beszélt rá, hogy nézzem meg ezt az animációt, így kaptam meg a kislánya műsoros DVD-ét. Nagyon kellemes csalódás volt a film, nagy veszteség lett volna, ha nem nézem meg. Szuper, kreatív, humoros történet, nagyon szerethető figurákkal. Már nagyon sokszor láttam, volt, hogy akkor néztem meg, ha rossz kedvem volt és segített. :) Szerintem ez egy remekmű!! :)

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Aranyos mese, nagyon találó szereplőkkel, történettel, mondanivalóval. A rémisztés nagy mesterei a két főhős, akik az elején még nem is sejtették milyen kalandokba lesz részük. 5/5


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

Emlékszem mikor megkaptam kazettán nagyon vártam, hogy megnézhessem és nem csalódtam. Nagyszerű világot vittek a vászon elé, jó story, elképesztő karakterek, hangulatos aranyos mese lett belőle.

 
Deku   2017. 07. 10.

Marha jó kis mese volt. Meglehet nézni akár többször is mert jópofa kis története van. Aranyos karakterekkel. Kicsiknek különösen ajánlott megtanítja, hogy nem kell félni mindentől.

 
HercegPeter   2016. 12. 07.

Kiskoromban sokszor láttam, de ma már annyira nem fog meg. Inkább a kisebbeknek való, aranyos, vicces rajzfilm. Olyan poénok vannak benne, amikkel a szülők a való életben is nevettetik a gyerekeiket.

A film összbevétele 562 816 256 dollár volt (imdb.com).

 

374-es Sully szekrénye a Monster inc. öltözőben.

(dailyfilmsan )
 

Randalt láthatjuk a Toy Story-ban Andy szobájában egy matricán.

(Scramananga)
 

Az A113-as kódot még hivatalosan senki nem szúrta ki, hogy hol van, de a rendező azt mondta, elrejtette. Egyesek szerint egy öltözőszekrényre van ráírva, vagy egy oszlopra az ajtó-raktárban.

(Scramananga)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.