Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Shrek 2 (2004)

Shrek 2
Filmadatlap
 
40
Szereplők
70
Vélemények
35
Képek
1
Videók

Galéria (35)

Videók (1)

 
CruzRamos   2023. 02. 23.

legújabb vélemény

0

Bar sokak szerint még jobb, mint az első, én azért idáig nem mennék el. Egyértelmű, hogy ez is egy nagyon vicces és kreatív mese. A karakterek elképesztően ötletesek és élettel teliek. A történet jól működik.

 
harnas1207   2018. 12. 24.

a nap véleménye

0
Shrek 2-t karácsonyra!

A mesék aranyosak és kedvesek, gyakran komoly mondanivalójuk van. Ehhez manapság egyre gyakrabban párosul kifinomult humor, mely nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is meg tudja nevettetni. Azonban az a fajta paródia poénözön amit a Shrek 2 f... teljes kritika»

 
Artemisia   2018. 10. 21.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A zseniális jelző egyszerűen kevés, hogy kifejezze ennek a filmre rögzített ikonnak a nagyságát. Minden képkockája tökéletes, számomra a legelevenebb, legszórakoztatóbb rajzfilm, ami valaha készült. Lehengerlő az életszerű személyiséggel rendelkező ... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

0

Az elsőhöz hasonlóan ez is jól sikerült, az új karaktereket is jól megcsinálták, egyáltalán nem maradt alul, mint ahogyan a legtöbbször szoktak a folytatások. A poénok a story mind nagyon jól ki lettek találva. Az embert a képernyő elé szegezi.

 
indingo   2017. 04. 12.

0

Semmiben sem maradt el az elsőtől, újabb helyes karaktereket hoztak be a mesébe. A története teljesen más, mint az előző. Nagyon jó humora van és Shrek a régi.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 21.

0

Szuper kis mese,fantasztikus figurákkal. Ülnek a poénok,a Szamár egyszerűen zseniális,és becsatlakozik hozzá a Kandúr is ! Sokszor nézős !!!

 
Thibo84   2019. 05. 21.

0

Sikerült az első rész szintjét elérni, bár ez szerintem itt már nem csak Szamárnak köszönhető, hanem a Csizmáskandúr behozása a csapatba nagyszerű húzás volt. Ezen kívül újabb látványos helyszínek, a grafika továbbra is első osztályú, ez az alkotás is nagyszerű kikapcsolódás a családnak.

A film összbevétele 919 838 758 dollár volt (imdb.com).

 

A rajzfilm hűen az előző részhez szintén tele van filmes utalásokkal, mint például: Zorró álarca, Óz a csodák csodája, Gyűrűk ura, Mission impossible, A bolygó neve halál, és még sok más film is fellelhető ha szemfüles a néző.

(dailyfilmsan)
 

Az animációs filmek közül a Shrek 2 büszkélkedhet a legjobb nyitóbevétellel a rajzfilmtörténelem során.

(dailyfilmsan)
 

A shrek 2 a harmadik a történelem legjobb 3 napos nyitóbevétel listáján.

(dailyfilmsan)
 

Legjobb betétdal kategóriában elnyerte a Phoenix-i Filmkritikusok Szövetségének díját.

(GedyPapa)
 

2004-ben a legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)