Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
41
Szereplők
67
Vélemények
35
Képek
1
Videók
Shrek 2
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
NGN   2020. 01. 24.

legújabb vélemény

Ez még egy izgalmas epizód volt, vicces történettel, remek poénokkal. Folytatásnak kiváló munka.

 
harnas1207   2018. 12. 24.

a nap véleménye

Shrek 2-t karácsonyra!

A mesék aranyosak és kedvesek, gyakran komoly mondanivalójuk van. Ehhez manapság egyre gyakrabban párosul kifinomult humor, mely nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is meg tudja nevettetni. Azonban az a fajta paródia poénözön amit a Shrek 2 felvonultat igazán ritka. Meglepően sok kifigurázás, filmes utalás és találó szóvicc követi egymást, néha a Horrora akadva sorozatokat is megszégyenítő módon. Rajzfilmtől ilyet még nem láttam, az volt az érzésem, hogy a készítők sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek a humorra, mint a történetre. Persze az első rész megnézése előny, de nem elengedhetetlen a film élvezéséhez. Apropó történet! A mese tanítani valója az, hogy fogadjuk el magunkat és egym... több»


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

Az elsőhöz hasonlóan ez is jól sikerült, az új karaktereket is jól megcsinálták, egyáltalán nem maradt alul, mint ahogyan a legtöbbször szoktak a folytatások. A poénok a story mind nagyon jól ki lettek találva. Az embert a képernyő elé szegezi.

 
indingo   2017. 04. 12.

Semmiben sem maradt el az elsőtől, újabb helyes karaktereket hoztak be a mesébe. A története teljesen más, mint az előző. Nagyon jó humora van és Shrek a régi.

 
Deku   2017. 07. 10.

Ez a mese még mindig fenomenális, bár szerintem az első része az újdonság miatt azért jobb volt ez sem maradt el. A szamár persze most is viszi a filmet. Haláli poénok vannak benne.

A film összbevétele 919 838 758 dollár volt (imdb.com).

 

A rajzfilm hűen az előző részhez szintén tele van filmes utalásokkal, mint például: Zorró álarca, Óz a csodák csodája, Gyűrűk ura, Mission impossible, A bolygó neve halál, és még sok más film is fellelhető ha szemfüles a néző.

(dailyfilmsan)
 

Az animációs filmek közül a Shrek 2 büszkélkedhet a legjobb nyitóbevétellel a rajzfilmtörténelem során.

(dailyfilmsan)
 

A shrek 2 a harmadik a történelem legjobb 3 napos nyitóbevétel listáján.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.