Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
41
Szereplők
66
Vélemények
35
Képek
1
Videók
Shrek 2
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

Az elsőhöz hasonlóan ez is jól sikerült, az új karaktereket is jól megcsinálták, egyáltalán nem maradt alul, mint ahogyan a legtöbbször szoktak a folytatások. A poénok a story mind nagyon jól ki lettek találva. Az embert a képernyő elé szegezi.

 
indingo   2017. 04. 12.

Semmiben sem maradt el az elsőtől, újabb helyes karaktereket hoztak be a mesébe. A története teljesen más, mint az előző. Nagyon jó humora van és Shrek a régi.


 
Deku   2017. 07. 10.

Ez a mese még mindig fenomenális, bár szerintem az első része az újdonság miatt azért jobb volt ez sem maradt el. A szamár persze most is viszi a filmet. Haláli poénok vannak benne.

 
Orosz István   2017. 07. 25.

Szerintem a négy rész közül, ez a második epizód a legjobb. Rengeteg poén van benne, emellett jól kifigurázza a klasszikus mese hősöket. A magyar hangok elképesztően jók.

 
GedyPapa   2017. 03. 10.

Jobban tetszett mint az első rész többek között köszönhetően Csizmás Kandúrnak és a Tündér Keresztanyának. Jóval többször láttam, mint az elsőt. Jobb volt a sztori és a párbeszédek is. Reális volt a bemutatása annak, hogy hogyan is néz ki a beilleszkedés egy új családba úgy, hogy nem annyira kedvelnek és hogy is lehet megszerettetni magad. Minden korosztálynak ajánlott!

A film összbevétele 919 838 758 dollár volt (imdb.com).

 

A rajzfilm hűen az előző részhez szintén tele van filmes utalásokkal, mint például: Zorró álarca, Óz a csodák csodája, Gyűrűk ura, Mission impossible, A bolygó neve halál, és még sok más film is fellelhető ha szemfüles a néző.

(dailyfilmsan)
 

Az animációs filmek közül a Shrek 2 büszkélkedhet a legjobb nyitóbevétellel a rajzfilmtörténelem során.

(dailyfilmsan)
 

A shrek 2 a harmadik a történelem legjobb 3 napos nyitóbevétel listáján.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.