Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
41
Szereplők
67
Vélemények
35
Képek
1
Videók
Shrek 2
 
NGN   2020. 01. 24.

legújabb vélemény

Ez még egy izgalmas epizód volt, vicces történettel, remek poénokkal. Folytatásnak kiváló munka.

 
harnas1207   2018. 12. 24.

a nap véleménye

Shrek 2-t karácsonyra!

A mesék aranyosak és kedvesek, gyakran komoly mondanivalójuk van. Ehhez manapság egyre gyakrabban párosul kifinomult humor, mely nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is meg tudja nevettetni. Azonban az a fajta paródia poénözön amit a Shrek 2 felvonultat igazán ritka. Meglepően sok kifigurázás, filmes utalás és találó szóvicc követi egymást, néha a Horrora akadva sorozatokat is megszégyenítő módon. Rajzfilmtől ilyet még nem láttam, az volt az érzésem, hogy a készítők sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek a humorra, mint a történetre. Persze az első rész megnézése előny, de nem elengedhetetlen a film élvezéséhez. Apropó történet! A mese tanítani valója az, hogy fogadjuk el magunkat és egym... több»


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

Az elsőhöz hasonlóan ez is jól sikerült, az új karaktereket is jól megcsinálták, egyáltalán nem maradt alul, mint ahogyan a legtöbbször szoktak a folytatások. A poénok a story mind nagyon jól ki lettek találva. Az embert a képernyő elé szegezi.

 
indingo   2017. 04. 12.

Semmiben sem maradt el az elsőtől, újabb helyes karaktereket hoztak be a mesébe. A története teljesen más, mint az előző. Nagyon jó humora van és Shrek a régi.

 
Deku   2017. 07. 10.

Ez a mese még mindig fenomenális, bár szerintem az első része az újdonság miatt azért jobb volt ez sem maradt el. A szamár persze most is viszi a filmet. Haláli poénok vannak benne.

A film összbevétele 919 838 758 dollár volt (imdb.com).

 

A rajzfilm hűen az előző részhez szintén tele van filmes utalásokkal, mint például: Zorró álarca, Óz a csodák csodája, Gyűrűk ura, Mission impossible, A bolygó neve halál, és még sok más film is fellelhető ha szemfüles a néző.

(dailyfilmsan)
 

Az animációs filmek közül a Shrek 2 büszkélkedhet a legjobb nyitóbevétellel a rajzfilmtörténelem során.

(dailyfilmsan)
 

A shrek 2 a harmadik a történelem legjobb 3 napos nyitóbevétel listáján.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.