Az első részhez képest sem a grafika és a kinézet nem lett jobb sem a történet szála a karakterek fejlődése. Amíg az első egy szívmelengető és kultikus darab így ez egy felejthető középosztálybeli rajzfilm ami elmegy egy mesecsatornán de mozivásznon ... Több
Felesleges volt ez is, meg a harmadik is. Az Aladdin annak az eklatáns példája, hogy elég az, hogyha csak egy film van és az emlékezetessé válik és történelmi jelentőségűvé.
Remek. Színvonalban sajnos nem ütötte meg az elsőt, de témájában szinte felülmúlta. A két dzsinn harca, illetve a béklyók levételének kísérlete szerintem mind-mind olyan volt, amit a legtöbb rajongó legalább egyszer látni akart.
Én ezt a mesét Aladdin és Jafar címen ismerem, de a képek segítettek megbizonyosodni róla, hogy ugyanarról a meséről van szó. Jafar igazán kegyetlen, gonosz karakter, az a típus, akit az ember megpróbál megdobálni popcornnal, miközben nézi a mesét. :D Jágó majdnem-halálát viszont mindig megkönnyezem.
A Disney valójában televíziós produkciónak szánta, de az első film sikereire való tekintettel. Egész estés filmet készítettek belőle.
Robin Williams nem vett részt ebben a produkcióban, mert az első rész készítése során nézeteltérések merültek fel a Disney-vel amit nem tudtak elrendezni.