Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Jafar visszatér (1994)

The Return of Jafar
Filmadatlap
 
34
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2019. 02. 25.

legújabb vélemény

0

Az első részhez képest sem a grafika és a kinézet nem lett jobb sem a történet szála a karakterek fejlődése. Amíg az első egy szívmelengető és kultikus darab így ez egy felejthető középosztálybeli rajzfilm ami elmegy egy mesecsatornán de mozivásznon ... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 18.

0

Felesleges volt ez is, meg a harmadik is. Az Aladdin annak az eklatáns példája, hogy elég az, hogyha csak egy film van és az emlékezetessé válik és történelmi jelentőségűvé.

 
koba1996   2017. 09. 30.

0

Remek. Színvonalban sajnos nem ütötte meg az elsőt, de témájában szinte felülmúlta. A két dzsinn harca, illetve a béklyók levételének kísérlete szerintem mind-mind olyan volt, amit a legtöbb rajongó legalább egyszer látni akart.

 
Kicc   2016. 02. 28.

0

Én ezt a mesét Aladdin és Jafar címen ismerem, de a képek segítettek megbizonyosodni róla, hogy ugyanarról a meséről van szó. Jafar igazán kegyetlen, gonosz karakter, az a típus, akit az ember megpróbál megdobálni popcornnal, miközben nézi a mesét. :D Jágó majdnem-halálát viszont mindig megkönnyezem.

 
Jcsornane   2015. 02. 23.

0

Mind a három Aladdin remekül sikerült és egy izgalmas vicces mese ajánlom mindenkinek. A Disney klasszikusai közül ez egy igazán erős darab, szerethető, szórakoztató, minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz.

 

A Disney valójában televíziós produkciónak szánta, de az első film sikereire való tekintettel. Egész estés filmet készítettek belőle.

(dailyfilmsan)
 

Robin Williams nem vett részt ebben a produkcióban, mert az első rész készítése során nézeteltérések merültek fel a Disney-vel amit nem tudtak elrendezni.

(dailyfilmsan)