Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

Jafar visszatér (1994)

The Return of Jafar
Filmadatlap
 
33
Szereplők
5
Vélemények
4
Képek
3
Videók
 
GedyPapa   2017. 03. 18.

Felesleges volt ez is, meg a harmadik is. Az Aladdin annak az eklatáns példája, hogy elég az, hogyha csak egy film van és az emlékezetessé válik és történelmi jelentőségűvé.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 25.

Az első részhez képest sem a grafika és a kinézet nem lett jobb sem a történet szála a karakterek fejlődése. Amíg az első egy szívmelengető és kultikus darab így ez egy felejthető középosztálybeli rajzfilm ami elmegy egy mesecsatornán de mozivásznon nem. Persze tudjuk hogy az előkészületek és a háttérmunkálatok nehézkesen mentek a belső konfliktusok miatt és ezek kicsit a rajzfilmen is meglátszanak. Agraba városa kevésbé varázslatos ahogyan ez a rajzfilm is sajnos.


 
koba1996   2017. 09. 30.

Remek. Színvonalban sajnos nem ütötte meg az elsőt, de témájában szinte felülmúlta. A két dzsinn harca, illetve a béklyók levételének kísérlete szerintem mind-mind olyan volt, amit a legtöbb rajongó legalább egyszer látni akart.

 
Kicc   2016. 02. 28.

Én ezt a mesét Aladdin és Jafar címen ismerem, de a képek segítettek megbizonyosodni róla, hogy ugyanarról a meséről van szó. Jafar igazán kegyetlen, gonosz karakter, az a típus, akit az ember megpróbál megdobálni popcornnal, miközben nézi a mesét. :D Jágó majdnem-halálát viszont mindig megkönnyezem.

 
Jcsornane   2015. 02. 23.

Mind a három Aladdin remekül sikerült és egy izgalmas vicces mese ajánlom mindenkinek. A Disney klasszikusai közül ez egy igazán erős darab, szerethető, szórakoztató, minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz.

 

A Disney valójában televíziós produkciónak szánta, de az első film sikereire való tekintettel. Egész estés filmet készítettek belőle.

(dailyfilmsan)
 

Robin Williams nem vett részt ebben a produkcióban, mert az első rész készítése során nézeteltérések merültek fel a Disney-vel amit nem tudtak elrendezni.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.