Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Az élet könyve (2014)

The Book of Life
Filmadatlap
 
26
Szereplők
25
Vélemények
28
Képek
1
Videók

Galéria (28)

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

legújabb vélemény

0

Megpróbálkoztam vele másodszor is. Maga a történet tetszene, de úristen az az animáció kiböki a szemem. A háttér és a tájak még oké de maga a szereplők és azok mozgása nagyon csúnya. A zene viszont zseniális.

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Nagyon aranyos kis animációs film ez. Nem találtam benne semmi hibát. Szórakoztató, és humoros. Ezt a műremeket minden korosztálynak látnia kell legalább egyszer mert annyira időtálló és fantasztikus, hogy az valami hihetetlen.

 
dailyfilmsan   2018. 12. 05.

0

Színekben gazdag csodálatos kis mese volt. Bár minden ami a mexikói halottak napja témában készül nagyon színpompás. Mégis ez a mese nem a megszokott módon készült. A fabábúi és a CGI technika ötvözetéből jöttek létre a képsorok és ez sajátos külsőt ... több»

 
Yosihiro   2015. 02. 07.

0

Szép mexikói feldolgozás és a temperamentum olyan igazi macsós :) Pörgős de mégsem gyors, szenvedélyes de mégsem lassú pont jó. nagyon színes élvezetes animáció. Ajánlom mindenkinek. Egy kis összefoglaló: Gyermekek érkeznek múzeum látogatásra , de mi... több»

 
czigler.nora   2017. 08. 15.

0

Elsőre lenyűgözött ez a mese, imádtam minden percét. Másodjára valahogy bugyutának tűnt. A rajzok érdekesek, sokaknak szerintem bénának hathat, de nem rosszak amúgy.

 
vivikejencikelara   2017. 05. 30.

0

Ugye ugye egy mesében is be lehet mutatni a szerelmet?! Igazán vidám kis mese, csodálatos mondanivalóval. Ilyen egy igazi szerelem mese formába. Nagyon tetszett és mindenkinek ajánlom.

 
pisti18   2015. 08. 27.

0

Szuper, rég láttam már ilyen jól sikerült alkotást,azaz rajzfilmet. A "bugyutának" ható rajzolási technika nem mindenkinek jön be, de a mondanivaló így is tökéletesen átjön...

A film összbevétele 99 783 556 dollár volt (imdb.com).

 

A rajzfilm a magasztos dicséretek ellenére csak a kiadásainak kb. a dupláját tudta visszaforgatni bevétel formájában.

(dailyfilmsan)
 

Az élet könyve 50 millió dollárból készült el, ami a Disney rajzfilmek átlag költségvetésének mindössze csak a harmada.

(dailyfilmsan)
 

A rajzfilm elkészítésében sok segítséget nyújtott a rendezőnek Jorge R. Gutierrez-nek Guillermo del Toro.

(dailyfilmsan)
 
Mondják, hogy az emberi képzelet határtalan, ugyanakkor az agyunk befogadó képessége éppen, hogy nem az. Valahogy ez a két gondolat övezi leginkább Az élet könyvét, ezt a hihetetlen látványvilágú és kivételes humorú animációt, amely gyönyörűen mesél életről, halálról és a szerelemről. Láttunk már ilyen történetet, de soha sem így! több»
 
A magyar mozikat elkerülte, de a figyelmünket nem, Jorge Gutierrez első egész estét filmje, amit a mexikói filmgyártást szívén viselő Guillermo del Toro producerként segített. több»