Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
32
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Rio 2.
 
Artemisia   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

Nem sikerült megugrani az első részben felállított mércét

Szerethető animáció, csak épp a készítők elkövették azt a hibát, hogy az első részben viszonylag magasra rakták a mércét, és a folytatásban nem tudták azt megugrani. Szóval aranyos történet, és érdekesen is indul. Linda és Tulio felfedezi, hogy nem haltak ki az arapapagájok, csak elrejtőztek a dzsungel mélyére. Csili és Azúr elindulnak hát 3 fiókájukkal felkeresni a rokonokat, nem is sejtve, hogy a nyomukban van Nigel egy gonosz nyílméregbékával karöltve. Innentől kezdve pedig alig történik valami említésre méltó. Leköti a nézőt, de az első részhez képest nem történik semmi izgalmas vagy kalandos. Azúrt nem fogadja be a papagájkolónia, mert emberek között nevelkedett. Az első részben sem... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Az első rész nagyon jól sikerült és őszintén ez sincs sokkal lemaradva mögötte, de annyi újdonságot nem tudtak a mesébe csempészni, inkább a látványvilágra törekedtek.


 
Deku   2017. 07. 26.

Az első rész se volt a kedvencem de az egynek kedvelhető, itt már sajnos semmi újat, semmi érdekeset nem tudtak beledobni a készítők. Egyszer meglehet nézni ezt is.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Az első részhez képest elég unalmas. Nem egy eredeti történet, csak próbálkoztak, de valahogy nem jött át, tele tűzdelték felesleges dalokkal, amit én nem szeretek.

 
andor50   2016. 04. 17.

Nekem nagyon nem jött be az az igazságtalan konfliktusgenerálás ami ebben a mesében történik. Szegény Azurral mindenki nagyon gonosz volt, meg olyanokat mondtak neki, hogy ne csak magára gondoljon, holott mindenki más azt tette. Emiatt nagyon zavaró volt a sztori és így a mese se jött át. Az animáció viszont elég jó, de az most már nem elég, jó sztori is kell.

A film összbevétele 498 781 117 dollár volt (imdb.com).

 

A film poszterén nagyjából 150 kék arapapagáj látható, körülbelül ennyi példány maradt fent a fajból, többségük azonban a faj védelme miatt fogságban él.

(hp)
 

A rendező, Carlos Saldanha még egy 1975-ös Saturday Night Live felvételén lett figyelmes Bruno Marsra.

(hp)
 

Annak ellenére, hogy Bebel Gilberto szerepe szerint rettenetes énekes, Bebel zenészként is szép karriert futott be.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.