Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
30
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Rio 2.
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Az első rész nagyon jól sikerült és őszintén ez sincs sokkal lemaradva mögötte, de annyi újdonságot nem tudtak a mesébe csempészni, inkább a látványvilágra törekedtek.

 
Deku   2017. 07. 26.

Az első rész se volt a kedvencem de az egynek kedvelhető, itt már sajnos semmi újat, semmi érdekeset nem tudtak beledobni a készítők. Egyszer meglehet nézni ezt is.


 
babsy88   2016. 08. 06.

Az első részhez képest elég unalmas. Nem egy eredeti történet, csak próbálkoztak, de valahogy nem jött át, tele tűzdelték felesleges dalokkal, amit én nem szeretek.

 
andor50   2016. 04. 17.

Nekem nagyon nem jött be az az igazságtalan konfliktusgenerálás ami ebben a mesében történik. Szegény Azurral mindenki nagyon gonosz volt, meg olyanokat mondtak neki, hogy ne csak magára gondoljon, holott mindenki más azt tette. Emiatt nagyon zavaró volt a sztori és így a mese se jött át. Az animáció viszont elég jó, de az most már nem elég, jó sztori is kell.

 
diumiu   2017. 12. 30.

Szerettem az első részt a történet, a helyszín és a zenék miatt, nem csalódtam a második részben sem. Nem igazán tudok különbséget tenni, hogy melyik volt a jobb. Kellemes kikapcsolódás ez a rész is.

 

A film poszterén nagyjából 150 kék arapapagáj látható, körülbelül ennyi példány maradt fent a fajból, többségük azonban a faj védelme miatt fogságban él.

(hp )
 

A rendező, Carlos Saldanha még egy 1975-ös Saturday Night Live felvételén lett figyelmes Bruno Marsra.

(hp )
 

Annak ellenére, hogy Bebel Gilberto szerepe szerint rettenetes énekes, Bebel zenészként is szép karriert futott be.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.