Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Micimackó (2011)

Winnie the Pooh
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Micimackó
 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Ha egyszer valami az ember szívébe lopja magát azt nehéz onnan kiírtani, de ez az új feldolgozás nagyon félre sikeredett. Nem adja vissza az eredeti mese szépségét.

 
indingo   2017. 11. 02.

Az egyik kedvenc mesefilmem. Olyan igazi szívmelengető alkotás, semmi erőszak nincs benne és negatív karakter sem. Mindegyik állatka egy külön egyéniség, Füles a kedvenc.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 19.

Igazi klasszikus mese micimackó és Malacka kalandjai. Füles az én lelki álltom már gyerekkorom óta:D Imádom a kedves humorát és igazán tanulságosak a történeteik gyermeki lélekkel.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 19.

Mindenki ismeri, többnyire szereti is a Micimackót. Szépen kidolgozott, szellemes és súlyos mesefilm. Minden szereplőhöz van valamilyen kötődésem és határozottan erős benyomásom. Jó.

 
kevelin   2019. 06. 01.

szerintem a valaha készült és íródott legjobb mese. minden gyereknek kötelező. tele van szeretettel jósággal önzetlenséggel. csupa olyan dologgal ami a mai világból egyre jobban hiányzik

 
Egyszer nézős mozi. De a cukiságfaktor miatt többször is érdemes megbizonyosodni arról, hogy tényleg így van-e. 7/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.