Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Micimackó (2011)

Winnie the Pooh
Filmadatlap
 
38
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Ha egyszer valami az ember szívébe lopja magát azt nehéz onnan kiírtani, de ez az új feldolgozás nagyon félre sikeredett. Nem adja vissza az eredeti mese szépségét.

 
indingo   2017. 11. 02.

Az egyik kedvenc mesefilmem. Olyan igazi szívmelengető alkotás, semmi erőszak nincs benne és negatív karakter sem. Mindegyik állatka egy külön egyéniség, Füles a kedvenc.


 
hackerjulcsi   2018. 03. 19.

Mindenki ismeri, többnyire szereti is a Micimackót. Szépen kidolgozott, szellemes és súlyos mesefilm. Minden szereplőhöz van valamilyen kötődésem és határozottan erős benyomásom. Jó.

 
zsani   2018. 02. 11.

Aranyos ez a mese,az eredeti hanggal is. Gyakrabban kéne ilyen jellegű rajzfilmet készíteni. Ezt felnőttek is nagyon szívesen megnézik. Ebből a meséből mindig lehet valami szépet és kedveset alkotni! Ezeken kellene hogy felnőjenek a mai kisgyerekek.

 
Katalin21   2015. 11. 05.

Disney mese úgy ahogy kell, Cukik benne az állatok, Róbert gyerek is illik a meséhez, szerethető mese. Családias, tényleg minden gyermeknek látnia kell ezt a mesét.

 
Egyszer nézős mozi. De a cukiságfaktor miatt többször is érdemes megbizonyosodni arról, hogy tényleg így van-e. 7/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.