Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Micimackó kalandjai (1977)

The Many Adventures of Winnie the Pooh
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
Robinson76   2020. 12. 13.

legújabb vélemény

0
Mindenki mackója

A Százholdas Pagony lakóinak életébe nyerhetünk betekintést e remekműben. Van itt torkos és kicsit bugyuta medvebocs, hiperaktív, állandóan ugribugri tigris, melankolikus szamár, de van itt még betegesen rendszerető és kicsit oktondi nyuszi, folyton szorongó kismalac és bölcs bagoly is. Egy valami azonban biztos, a történet minden szereplője szerethető. Nagyon is.

 
indingo   2017. 04. 14.

0

Nagyon szerethető mese a Százholdas Pagony lakóival. Mindenki jóindulatú és igazán szereti a másikat. Füles karaktere picit kilóg, igazi depresszíós alkat.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

0

Nagyon jó kis rajzfilm sorozat, kis gyerekeknek ideális. Nincs benne erőszak, érdekfelkeltő. A magyar főcím dal is nagyon fülbemászó. Csak ajánlani tudom.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 01.

0

Nagyon édes klasszikus mese. Felnőtt fejjel is imádom időnként újranézni. Mindegyiknek megvan a maga varázsa. Tigrisnek nagyon jó humora van, allig hiperaktív. De a kis kajamániás kedves, barátságos Micimackó a legédesebb. Tanulságos és kellemes kikapcsolódás.

 
Timon   2019. 12. 13.

0

Már gyerekként imádtam ezt a mesét. Őszinte, aranyos, imádnivaló dalbetétei egészen megvettek anno. A mesekönyvet elolvastam utána később, és akkor is meg voltam elégedve azzal, ahogy követte, noha nem pont száz százalékosan, mégsem volt ez baj. Néha-néha jó belenézegetni. 10/10

 
kevelin   2018. 03. 07.

0

Imádom Micimackót. Kiskoromban is a kedvencem volt és ez manapság sem változott. Pont a minap néztem meg újra. Ez a kicsit buta, falánk nagy hasú mackó nagyon szerethető. 50 éves a történet de azóta se láttam ennyire jól összerakott történetet a barátságról és a szeretetről.

 
TribeBubu Nézhetetlen  2017. 04. 23.

0

Valamikor ovis koromban láttam. Gondolkodtam rajta, hogy újranézzem, de már akkor is idegesítőnek és ostobának találtam ezeket a mesefigurákat, így inkább elvetettem az ötletet. Bele sem merek gondolni, hogy most milyen agykárosodást okozna a megtekintése :D

 

A Disney-stúdió ebben az egész estés animációs filmben három korábbi Micimackó rövidfilmet fűzött össze egy történetté.

(ArpiHajdu és Réci)